Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρουσίαση στην IFA 2016

Στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη, θα παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας και θα αλλάξουμε τον τρόπο που παρακολουθείτε, ακούτε, αποτυπώνετε και παίζετε.

#SonyIFA

Δείτε, μοιραστείτε, συνδεθείτε 

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για τα νέα μας προϊόντα και συνδεθείτε μαζί μας μέσω του #SonyIFA.

Αποτύπωση χωρίς θόλωση

Η κάμερα του smartphone αποτυπώνει μοναδικά κινήσεις και χρώματα. Με το νέο Xperia™ XZ, αποτυπώστε τη ζωή όσο όμορφη είναι.

Τηλεόραση ZD9 4K HDR: Το νέο πρότυπο λάμψης

Εικόνες με όμορφες λεπτομέρειες, με τη μαγεία της ποιότητας 4K HDR. Οι νέες τηλεοράσεις ZD9 επαναπροσδιορίζουν την πραγματικότητα, χάρη στον νέο επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™ Extreme και στο πρωτοποριακό σύστημα Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: Ασύγκριτη εξουδετέρωση θορύβου

Με την κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου, μπορείτε να ακούτε τη μουσική χωρίς περισπασμούς και να έχετε επαφή με το περιβάλλον με ένα μόλις πάτημα. Τα νέα ασύρματα ακουστικά MDR-1000X με τεχνολογία SENSE ENGINE αλλάζουν τους κανόνες στην εξουδετέρωση θορύβου και είναι ιδανικά για τις προτιμήσεις σας, καθώς επίσης τον κόσμο που σας περιβάλλει.

MDR-1000X: Ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου ON
MDR-1000X: Ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου OFF
Ενεργοποιήστε την εξουδετέρωση θορύβου
Απενεργοποιήστε την εξουδετέρωση θορύβου

Signature Series 

One Signature Sound

Απογειώνουμε την εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης, από την απλή ακρόαση στην πλήρη αίσθηση και συναίσθηση.

Walkman® NW-WM1Z

Walkman® NW-WM1Z

Ακούστε την παραμικρή λεπτομέρεια, χάρη στο κορυφαίο Walkman® μας, που συνδυάζει εξελιγμένη τεχνολογία ήχου και υψηλής ποιότητας υλικά.

Ακουστικά MDR-Z1R

Ακουστικά MDR-Z1R

Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία για μεγάλο εύρος συχνοτήτων και δυναμικό εύρος, τα ακουστικά αυτά προσφέρουν ιδιωτική ακρόαση χωρίς συμβιβασμούς.

Ενισχυτής TA-ZH1ES

Ενισχυτής TA-ZH1ES

Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα, χάρη σε αυτόν τον κορυφαίο ενισχυτή που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας ψηφιακού και αναλογικού ήχου.

GTK-XB5 με EXTRA BASS

Κάντε πάρτυ όποτε θέλετε με το GTK-XB5

Δώστε ζωή στα βράδια σας με ρυθμούς κλαμπ και φωτορρυθμικά εφέ. Αυτό το πανίσχυρο σύστημα ενιαίας σχεδίασης περιλαμβάνει την τεχνολογία EXTRA BASS για την απόλυτη εμπειρία πάρτυ.

Λιγότερο κούνημα, ακόμα και σε ανάλυση 4K.

Μετατρέψτε την επιθυμία σας για δράση σε εξαιρετικά ρεαλιστικές ταινίες. Η FDR-X3000R Action Cam συνδυάζει τη λήψη 4K και περιλαμβάνει πλέον την τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot™ (B.O.SS) για καταπληκτικά σταθερές ταινίες POV, όπως ποτέ πριν.

Νέες ιδέες

Διαμορφώνουμε το μέλλον ώστε να είναι πιο έξυπνο, πιο προσωπικό και πιο διασυνδεόμενο. Τα πάντα σχεδιάζονται για να απολαμβάνετε και να μοιράζεστε τα πράγματα που αγαπάτε, να ζείτε πιο δημιουργικά και να εργάζεστε πιο έξυπνα.

Ζήστε τη δράση με το PlayStation®VR

Βυθιστείτε σε πρωτόγνωρους κόσμους εικονικής πραγματικότητας, παίζοντας με το PlayStation®VR. Με οπτική 360°, πραγματικό ήχο 3D και παρακολούθηση ακριβείας, κάθε καθηλωτική σκηνή δράσης θα σας ξεσηκώσει και θα σας συναρπάσει.