Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Ένα ολοκληρωμένο οικιακό ηχοσύστημα

Σύστημα Hi-Fi μικρού μεγέθους με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD

Το σύστημα Hi-Fi CMT-SBT40D σάς προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους ακρόασης, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε την ιδανική ηχητική εμπειρία. Ακούστε CD, συντονιστείτε στις τελευταίες ραδιοφωνικές εκπομπές FM ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα για να δημιουργήσετε μια γρήγορη σύνδεση και κατόπιν μεταδώστε ασύρματα μουσική μέσω Bluetooth®. Με την κλασική σχεδίαση τριών τεμαχίων, αυτό το σύστημα Hi-Fi ταιριάζει απόλυτα σε κάθε δωμάτιο.

Ισχύς εξόδου
Πανίσχυρος ήχος

Ακούστε πλούσιο, ισορροπημένο ήχο με ισχύ 50 W σε δύο κανάλια και απολαύστε ενισχυμένες χαμηλές νότες χάρη στη ρύθμιση ήχου Mega Bass.

Ασύρματη συνδεσιμότητα
Ασύρματη συνδεσιμότητα

Ακούστε όλη τη μουσική σας από το smartphone ή το tablet με μια ασύρματη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα και με ροή μέσω Bluetooth®.

Πλούσιος, ισορροπημένος ήχος

Απολαύστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ με ήχο ισχύος 50 W που πλημμυρίζει το χώρο. Δύο ηχεία πλήρους φάσματος προσφέρουν εξαιρετικά ισορροπημένο ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων, για να ακούτε κάθε νότα, από τις υψηλές μέχρι τις χαμηλές, με απίστευτη λεπτομέρεια.

Mega Bass
Νιώστε το ρυθμό

Για πλούσια μπάσα, ενεργοποιήστε τη ρύθμιση ήχου Mega Bass και απολαύστε ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες.

Ισοσταθμιστής με 7 ρυθμίσεις
Βελτιστοποίηση ήχου

Επιλέξτε την ιδανική ρύθμιση για ό,τι ακούτε. Ο ισοσταθμιστής 7 ζωνών διαθέτει προεπιλογές για R’n’B, hip hop, ροκ και πολλά άλλα είδη.

Όλη η μουσική σας σε ένα σημείο

Οικιακό ηχοσύστημα μικρού μεγέθους με αυτόνομα ηχεία

Το κλασικό σύστημα Hi-Fi τριών τεμαχίων συνδυάζει μια ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD, ένα ραδιοφωνικό δέκτη και μια είσοδο USB σε ένα μοντέρνο και κομψό σχέδιο. Δύο αυτόνομα ηχεία μικρού μεγέθους προσφέρουν ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, για να μπορείτε να βρείτε την ιδανική διαμόρφωση του συστήματος Hi-Fi για κάθε χώρο.

Συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD
Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD

Ακούστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ, τα CD με τις δικές σας μουσικές επιλογές και απολαύστε ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD.

Δέκτης ραδιοφώνου
Ραδιοφωνικός δέκτης FM

Ακούστε τις τελευταίες ραδιοφωνικές εκπομπές με τον ενσωματωμένο δέκτη FM.

Είσοδος USB
Είσοδος USB και φόρτιση

Συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή το iPod μέσω της εισόδου USB, για να φορτίσετε τη συσκευή σας ενώ ακούτε μουσική.

Ακούστε μουσική με απόλυτη ελευθερία

Ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth®

Απλώς ακουμπήστε το smartphone ή το tablet με δυνατότητα NFC στο σύστημα CMT-SBT40D για να δημιουργήσετε άμεσα σύνδεση και κατόπιν μεταδώστε τα αγαπημένα σας κομμάτια ασύρματα μέσω Bluetooth®. Δεν έχει NFC η συσκευή σας; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να κάνετε σύζευξη χειροκίνητα μέσω Bluetooth®.

Τηλεχειριστήριο
Τηλεχειριστήριο

Με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο μπορείτε να παρακάμπτετε κομμάτια, να ελέγχετε την ένταση ήχου και πολλά άλλα χωρίς κανέναν κόπο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το σύστημα CMT-SBT40D Hi-Fi σάς προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους ακρόασης, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε την ιδανική ηχητική εμπειρία. Ακούστε CD, συντονιστείτε στις τελευταίες ραδιοφωνικές εκπομπές FM ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα για να δημιουργήσετε μια γρήγορη σύνδεση και να μεταδώσετε ασύρματα μουσική μέσω Bluetooth®. Με την κλασική σχεδίαση τριών τεμαχίων, αυτό το σύστημα Hi-Fi ταιριάζει απόλυτα σε κάθε δωμάτιο. 
  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα  

  • Αναπαραγωγή και φόρτιση smartphone μέσω USB

  • Mega Bass για πανίσχυρα μπάσα

  • Ενσωματωμένος δέκτης ραδιοφώνου FM

  • Συνολική ισχύς 50W 

Ισχύς εξόδου
50 W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδοι ηχείου μπροστά (2), Έξοδος composite video (1), Ακουστικά (1), Αναλογική είσοδος ήχου (1), Θύρα USB (1)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών