ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Σύστημα HiFi με τεχνολογία Wi-Fi/BLUETOOTH®

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Σύστημα HiFi με τεχνολογία Wi-Fi/BLUETOOTH®: εικόνα

FM/AM

CMT-SX7

Ενδεικτικά από

604,88 €

DAB/FM

CMT-SX7B

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Σύστημα HiFi με τεχνολογία Wi-Fi/BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα HiFi με τεχνολογία Wi-Fi/BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα HiFi με τεχνολογία Wi-Fi/BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα HiFi με τεχνολογία Wi-Fi/BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Όλα τα στοιχεία της τέλειας μουσικής εμπειρίας

Τα πάντα είναι εδώ! Ακούστε CD, αρχεία ήχου και υπηρεσίες μουσικής σε σχεδόν υψηλή ανάλυση με το DSEE HX. Χαλαρώστε και ακούστε ραδιόφωνο ή συνδεθείτε ασύρματα με μουσική αποθηκευμένη σε άλλες συσκευές, χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi® και στη λειτουργία Bluetooth® με υποστήριξη LDAC. Επίσης, χάρη στη συμβατότητα για ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική σε ολόκληρο το σπίτι σας.

Πάντα έτοιμο για χρήση

Όλα όσα χρειάζεστε είναι μέσα στο κουτί. Το σετ περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ηχείων υψηλής ποιότητας, για να μπορείτε να απολαμβάνετε εκπληκτική μουσική κατευθείαν.

Συσκευή αναπαραγωγής CD

Ξεσκονίστε τη συλλογή με τα CD σας και απολαύστε ευκρινή και ακριβή ήχο στα παλιά αγαπημένα σας κομμάτια.

Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB

Επιλέξτε από μια τεράστια ποικιλία ραδιοφωνικών σταθμών DAB για πεντακάθαρο ήχο ή συντονιστείτε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM και AM.

Θύρες USB

Συνδέστε smartphone, tablet, USB stick ή ακόμη και υπολογιστή για ήχο υψηλής ανάλυσης.

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Όπως η τυπική ανάλυση αναβαθμίζεται σε HD, έτσι και τα κομμάτια υψηλής ανάλυσης έχουν υψηλότερη ανάλυση από τα MP3 και τα CD, για να ακούτε κάθε ανάσα, κάθε ρυθμό και κάθε νότα. Ο πλήρως ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ μειώνει την πιθανή παραμόρφωση, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου.

Δημιουργήστε εκπληκτική μουσική

Συνδυάζουμε τον εξοπλισμό, το λογισμικό και το πάθος για δημιουργία

Με το συνδυασμό των S-Master HX και DSEE HX, μπορείτε να απολαύσετε μια συγκλονιστική εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης. Διασκεδάστε με το ίδιο φοβερό τραγούδι σε όλο το σπίτι χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια. Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης μέσω Wi-Fi® και μετάδοση ροής που πλησιάζει την ποιότητα υψηλής ανάλυσης με ροή LDAC Bluetooth®.

Απολαύστε κάθε νότα

Οι ενισχυτές S-Master της Sony είναι 100% ψηφιακοί, προσφέροντας περισσότερη ισχύ χωρίς παραμόρφωση, για βελτίωση της απόδοσης και μείωση του μεγέθους. Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX έχει βελτιωθεί για ήχο υψηλής ανάλυσης και μειώνει τα επίπεδα του θορύβου, προσφέροντας την ακρίβεια που απαιτείται στις υψηλές συχνότητες (πάνω από 40 kHz).

Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψHX (DSEE HX) αναβαθμίζει το σήμα των συμπιεσμένων ψηφιακών αρχείων μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά μουσικά αρχεία σας με πλούσιο ήχο.

Βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή

Το ClearAudio+ συνδυάζει αρκετές μοναδικές τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου της Sony, για να προσφέρει σταθερά καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής.

Κορυφαίος ήχος με ασύρματη άνεση

Χάρη στην ασύρματη μετάδοση υψηλής ποιότητας που παρέχεται από την τεχνολογία LDAC, σε συνδυασμό με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια με συγκλονιστικό ήχο, χωρίς περιορισμούς.

Ασύρματη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για κάθε είδους μουσική.

Ήχος AirPlay
AirPlay

Ακούστε μουσική από τα αγαπημένα σας προϊόντα της Apple. Συζεύξτε τις συσκευές σας με δυνατότητα AirPlay μέσω σύνδεσης LAN και ξεκινήστε να μεταδίδετε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth®
Ασύρματη μετάδοση

Μεταδώστε μουσική από επιλεγμένα smartphone και tablet. Μπορείτε πολύ εύκολα να ξεκινήσετε: συνδεθείτε μέσω Wi-Fi®, NFC ή Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Σύνδεση Wi-Fi®
Σύνδεση DLNA

Συνδεθείτε και μεταδώστε μουσική από συσκευές με υποστήριξη DLNA, όπως τηλεόραση, υπολογιστής και φορητοί διακομιστές, στο ασύρματο ηχείο σας μέσω του οικιακού σας συστήματος LAN.

Ακούστε μουσική σε διαφορετικό δωμάτιο

Ακούστε το ίδιο τραγούδι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας με την εφαρμογή SongPal (έκδοση 3.0). Χρησιμοποιήστε το SongPal Link για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και να μεταδώσετε μουσική από διαφορετικές μουσικές υπηρεσίες, τον υπολογιστή σας ή το δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας.

Συνδεθείτε με τη μουσική σας

Άψογη ροή μέσω DLNA, AirPlay ή Chromecast built-in, καθώς και Spotify

Συνδεθείτε και μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω DLNA, AirPlay ή Chromecast built-in, καθώς και Spotify Connect. Αποκτήστε νέα τραγούδια από ηλεκτρονικές μουσικές υπηρεσίες ή ακούστε τραγούδια από τον υπολογιστή σας μέσω Ethernet. Κάντε σύζευξη με Bluetooth, χάρη στη δυνατότητα NFC με ένα άγγιγμα και ελέγξτε τα πάντα από το smartphone σας με την εφαρμογή SongPal.

Λειτουργεί με το Google Assistant

Με το ενσωματωμένο Google Assistant, μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας τα προϊόντα ήχου της Sony που το διαθέτουν. Μπορείτε να αυξήσετε την ένταση του ήχου, να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι ή να σταματήσετε τη μουσική χωρίς να κάνετε την παραμικρή κίνηση.

Media Object

Δείτε το εν δράσει

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Media Object


Δείτε την εν δράσει

Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Εύκολος έλεγχος μετάδοσης ροής με τη νέα εφαρμογή SongPal

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε την εφαρμογή SongPal σε επιλεγμένα smartphone για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα.

Με ένα άγγιγμα γεμίζετε το χώρο σας με μουσική

Μόλις φτάσετε σπίτι, ακουμπήστε το smartphone σας στην κονσόλα για να αλλάξετε τη σύνδεση Bluetooth® από τα ακουστικά σας σε αυτό το ηχοσύστημα. Απολαύστε τη μουσική σας με άνεση και γεμίστε το δωμάτιο με ποιοτικό ήχο.

Προδιαγραφές

Τα πάντα είναι εδώ: CD, αρχεία ήχου και μουσικές υπηρεσίες σε σχεδόν υψηλή ανάλυση με την τεχνολογία DSEE HX. Χαλαρώστε και ακούστε ραδιόφωνο ή συνδεθείτε ασύρματα με μουσική αποθηκευμένη σε άλλες συσκευές, χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi® και στη λειτουργία Bluetooth® με υποστήριξη LDAC. Επίσης, χάρη στη συμβατότητα για ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική σε ολόκληρο το σπίτι σας.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Wi-Fi με DLNA, AirPlay και Chromecast built-in για ροή μουσικής

Μέγεθος ηχείων
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Ισχύς εξόδου
100 W
Wi-Fi®
ΝΑΙ
AirPlay
ΝΑΙ
Chromecast built-in
ΝΑΙ
Spotify Connect
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών