Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Ένα απλό Hi-Fi για το σπίτι σας

Ακούστε CD, ραδιόφωνο και ροή μουσικής ασύρματα

Με αυτό το μίνι Hi-Fi "όλα σε ένα" έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλη τη μουσική σας. Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των CD σας, συντονιστείτε στις τελευταίες ραδιοφωνικές εκπομπές στα FM και απολαύστε ροή μουσικής ασύρματα μέσω Bluetooth® με μια άψογη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα. Βάλτε το σε ένα ράφι, στον πάγκο ή στο κομοδίνο και αφήστε την αγαπημένη σας μουσική να πλημμυρίσει το σπίτι σας.

Δύο ηχεία 10 W
Καθαρός, ισορροπημένος ήχος

Απολαύστε όλη τη μουσική σας δυνατά και καθαρά, χάρη στα δύο ηχεία πλήρους φάσματος με συνολική ισχύ 20 W.

Bluetooth® και NFC
Ασύρματη συνδεσιμότητα

Ακούστε όλη τη μουσική σας από το smartphone ή το tablet με μια ασύρματη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα και με ροή μέσω Bluetooth®.

Συσκευή αναπαραγωγής CD
Όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια

Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των CD σας με τη συσκευή αναπαραγωγής CD στο επάνω μέρος ή απολαύστε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές χάρη στο δέκτη FM.

Μικρά ηχεία, ξεχωριστός ήχος

Απολαύστε κορυφαίο ήχο από ένα μικρό σύστημα Hi-Fi. Το CMT-X3CD αποδίδει ισχύ 20 W σε δύο κανάλια ήχου. Έτσι, τα ηχεία πλήρους φάσματος σας προσφέρουν ισορροπημένο ήχο, ακόμα και σε μεγαλύτερη ένταση.

Mega Bass
Νιώστε το ρυθμό

Απολαύστε γεμάτα, έντονα μπάσα. Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση ήχου Mega Bass για βελτιωμένο ήχο στις χαμηλές συχνότητες.

Ισοσταθμιστής 7 ζωνών
Βελτιστοποίηση ήχου

Επιλέξτε τις ιδανικές ρυθμίσεις ανάλογα με τη μουσική που ακούτε. Ο ισοσταθμιστής 7 ζωνών έχει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για R’n’B, hip hop, ροκ και άλλα είδη.

Σχεδίαση που μιλά από μόνη της

Το ηχείο CMT-X3CD έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει, καθώς συνδυάζει στυλ και ποιότητα. Το τονισμένο περίγραμμα αναδεικνύει τη σχεδίαση Definitive Outline, δημιουργώντας κομψές γραμμές που "δένουν" αρμονικά με το χώρο σας.

Συμπαγής σχεδιασμός
Χωράει οπουδήποτε

Με μέγεθος μόλις 340 mm, το CMT-X3CD μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε ένα ράφι, στον πάγκο της κουζίνας ή στο κομοδίνο.

Συσκευή αναπαραγωγής CD στο επάνω μέρος
Όλα σε ένα

Αποκτήστε ένα πλήρες σύστημα Hi-Fi με σχεδιασμό μικρού μεγέθους "όλα σε ένα", που διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής CD στο επάνω μέρος και ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη.

Χρώματα για οποιοδήποτε στυλ

Το CMT-X3CD διατίθεται σε τρία χρώματα για να ταιριάζει με κάθε στυλ και διακόσμηση: κλασικό μαύρο που "δένει" αρμονικά με το χώρο σας, ασημί που προσδίδει μια κομψή νότα και έντονο κόκκινο που τραβά τα βλέμματα. Ένα οικιακό σύστημα Hi-Fi που δείχνει και ακούγεται υπέροχο.

Σύνδεση NFC και Bluetooth®
Ακούστε μουσική με απόλυτη ελευθερία

Ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth®

Ακουμπήστε ένα smartphone με δυνατότητα NFC στο στερεοφωνικό για να συνδεθούν άμεσα και μεταδώστε κομμάτια ασύρματα μέσω Bluetooth®. Η σύζευξη των συσκευών μπορεί να γίνει και μη αυτόματα μέσω Bluetooth®.

Αναπαραγωγή και φόρτιση

Συνδέστε ένα USB stick ή μια συσκευή αναπαραγωγής MP3 στη θύρα USB και απολαύστε όλη την ψηφιακή μουσική σας. Επίσης, μπορείτε να φορτίσετε το tablet ή το smartphone.

Θύρα USB
Τηλεχειριστήριο
Τηλεχειριστήριο

Με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο μπορείτε να παρακάμπτετε κομμάτια, να ελέγχετε την ένταση ήχου και πολλά άλλα χωρίς κανέναν κόπο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Με αυτό το μίνι Hi-Fi "όλα σε ένα" έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλη τη μουσική σας. Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των CD σας, συντονιστείτε στις τελευταίες ραδιοφωνικές εκπομπές στα FM και απολαύστε ροή μουσικής ασύρματα μέσω Bluetooth® με μια άψογη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα. Βάλτε το σε ένα ράφι, στον πάγκο ή στο κομοδίνο και αφήστε την αγαπημένη σας μουσική να πλημμυρίσει το σπίτι. 
  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Αναπαραγωγή και φόρτιση smartphone μέσω USB

  • Mega Bass για πανίσχυρα μπάσα

  • Ενσωματωμένος δέκτης ραδιοφώνου FM

  • Αναπαραγωγή δίσκων CD

Τύπος ηχείων
Πλήρους φάσματος
Ισχύς εξόδου
Συνολική ισχύς 20 W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος ακουστικών (3,5 mm), Έξοδος ηχείου μπροστά ((2) Ενσωματωμένο ηχείο), Αναλογική είσοδος ήχου (3,5 mm)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Οδηγίες χρήσης, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών