FM/AM

CMT-X5CD

Ενδεικτικά από

297,30 €

DAB/FM

CMT-X5CDB

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Ξεχωριστός ήχος για οποιοδήποτε περιεχόμενο

Από την τελευταία επιτυχία μέχρι τα αγαπημένα σας CD

Απολαύστε βάθος και καθαρότητα σε όλη τη μουσική σας με αυτό το σύστημα mini Hi-Fi "όλα σε ένα". Οι δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master και την τεχνολογία ClearAudio+ για την αποκατάσταση και τη βελτίωση του ήχου. Με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD, την ασύρματη μετάδοση ροής και την αναπαραγωγή μέσω USB, το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα ή το στούντιο πλημμυρίζει με την αγαπημένη σας μουσική.

Δύο ηχεία 10 W
Πανίσχυρος ήχος

Απολαύστε τη συνδυασμένη ισχύ 40 W από δύο ηχεία πλήρους φάσματος, καθώς και δύο παθητικούς πομπούς για ακόμη πιο πλούσια μπάσα.

Bluetooth® και NFC
Ασύρματη συνδεσιμότητα

Ακούστε όλη τη μουσική σας από το smartphone ή το tablet με μια ασύρματη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα και με ροή μέσω Bluetooth®.

Συσκευή αναπαραγωγής CD
Όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια

Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των CD σας με τη συσκευή αναπαραγωγής CD στο επάνω μέρος. Εναλλακτικά, ακούστε τα αγαπημένα σας ραδιοφωνικά προγράμματα με το δέκτη FM.

Ισχυρά μπάσα, μικρό μέγεθος

Απολαύστε πλούσια μπάσα και καθαρότητα από μια συσκευή μικρού μεγέθους που εξοικονομεί χώρο. Τα υβριδικά ηχεία με ενίσχυση Mica προσφέρουν πανίσχυρο ήχο με ελάχιστη παραμόρφωση, χάρη στην ελαφριά, αλλά παράλληλα ανθεκτική σχεδίαση. Δύο παθητικοί πομποί βελτιώνουν τους χαμηλούς τόνους, οι οποίοι παράγονται από δύο μεγάφωνα πλήρους εμβέλειας, ενισχύοντας τα μπάσα.

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master
Η επιστήμη του καλύτερου ήχου

Η τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας S-Master βελτιστοποιεί και χαρίζει μεγαλύτερη καθαρότητα και ευκρίνεια στα ηχητικά σήματα, για να ακούτε πεντακάθαρο ήχο που παραμένει πιστός στην αρχική πηγή.

ClearAudio+
Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ακούστε τη μουσική σας με εξαιρετική καθαρότητα χάρη στο ClearAudio+, έναν συνδυασμό των τεχνολογιών ήχου της Sony που βελτιστοποιεί την αναπαραγωγή για όλη σας τη μουσική.

Προσαρμοσμένος και προρρυθμισμένος ισοσταθμιστής
Εξατομικεύστε τον ήχο σας

Με έναν προσαρμοσμένο και προρρυθμισμένο ισοσταθμιστή, μπορείτε να προσαρμόζετε χειροκίνητα τον ήχο για να απολαμβάνετε τη μουσική σας στο έπακρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε προρρύθμιση ανάλογα με το είδος της μουσικής.

Ακούστε περισσότερα σε κάθε κομμάτι

Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE)

Το σύστημα DSEE αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστά τις υψηλές και τις χαμηλές νότες που χάνονται κατά τη συμπίεση, παράγοντας πλούσιο ήχο, σχεδόν στην ποιότητα CD.

DSEE
NFC και Bluetooth®
Ακούστε μουσική με απόλυτη ελευθερία

Ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth®

Ακουμπήστε το smartphone σας με δυνατότητα NFC στο στερεοφωνικό και δημιουργήστε μια άμεση σύνδεση. Στη συνέχεια, μεταδώστε κομμάτια ασύρματα μέσω Bluetooth®. Μπορείτε επίσης να κάνετε σύζευξη χειροκίνητα μέσω Bluetooth®.

Έξυπνος χειρισμός με SongPal

Ο κόσμος της μουσικής στα χέρια σας

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Εφαρμογή SongPal
Σχεδίαση που μιλά από μόνη της

Το ηχοσύστημα CMT-X5CD έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει, καθώς συνδυάζει στυλ και ποιότητα. Το τονισμένο περίγραμμα αναδεικνύει τη σχεδίαση Definitive Outline, δημιουργώντας ένα κομψό σχέδιο που εναρμονίζεται τέλεια με το χώρο σας.

Συμπαγής σχεδιασμός
Χωράει οπουδήποτε

Με πλάτος μόλις 385 mm, το CMT-X5CD είναι ιδανικό για ράφια, πάγκους κουζίνας και κομοδίνα.

Συσκευή αναπαραγωγής CD στο επάνω μέρος
Όλα σε ένα

Αποκτήστε ένα πλήρες σύστημα Hi-Fi με σχεδιασμό μικρού μεγέθους "όλα σε ένα", που διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής CD στο επάνω μέρος και ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη.

Μουσική στο λεπτό

Με δύο επιλογές εισόδου, μπορείτε να ακούσετε όλα τα ψηφιακά σας κομμάτια με πλούσιο, ισορροπημένο ήχο μέσω των ηχείων πλήρους φάσματος του συστήματος Hi-Fi.

Θύρα USB
Αναπαραγωγή και φόρτιση από USB

Συνδέστε ένα USB stick ή μια συσκευή αναπαραγωγής MP3 στη θύρα USB και απολαύστε όλη την ψηφιακή μουσική σας. Επίσης, μπορείτε να φορτίσετε το tablet ή το smartphone.

Είσοδος AUX
Αναλογική είσοδος

Χάρη στη βοηθητική είσοδο ήχου, μπορείτε να συνδέετε ψηφιακές συσκευές μουσικής στη βάση του ηχείου για εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας (δεν συμπεριλαμβάνεται καλώδιο).

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε βάθος και καθαρότητα σε κάθε κομμάτι με αυτό το mini Hi-Fi "όλα σε ένα". Οι δύο παθητικοί πομποί, σε συνδυασμό με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master και το ClearAudio+, αποκαθιστούν και βελτιώνουν τον ήχο. Με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD, ασύρματη μετάδοση και αναπαραγωγή μέσω USB, η αγαπημένη σας μουσική θα πλημμυρίσει την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα και το στούντιό σας. 
  • Η αναβάθμιση DSEE αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+ 

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα  

  • Μετάδοση και χειρισμός κατευθείαν από το smartphone με το SongPal 

Τύπος ηχείων
Πλήρους φάσματος + Παθητικός πομπός
Μέγεθος ηχείων
Μέγεθος μονάδας πλήρους φάσματος (65mm)
Ισχύς εξόδου
Συνολική ισχύς 40 W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος ηχείου μπροστά (2) (ενσωματωμένο ηχείο), Αναλογική είσοδος ήχου, Θύρα USB
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών