Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο PG10: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Μέσα ή έξω, η επιλογή είναι δική σας

Ασύρματο, φορητό και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το GTK-PG10 είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τη μουσική σε εξωτερικούς χώρους, όπως σε υπαίθρια πάρτι, πικνίκ ή στο κάμπινγκ. Θέλετε να συνεχίσετε το πάρτι μέσα; Πολύ απλά, κλείστε το πάνω πάνελ και πάρτε μαζί σας το GTK-PG10, για ήχο που γεμίζει τον χώρο, από ένα ηχείο που δεν πιάνει πολύ χώρο.

Δυνατά και καθαρά

Με κλειστά τα πάνω πάνελ και τα πάνω τουίτερ στραμμένα προς τα εμπρός, το GTK-PG10 διαχέει τον ήχο προς τα εμπρός για ένταση και καθαρότητα.

Λειτουργία πάρτι εξωτερικών χώρων

Με ανοιχτό το πάνω πάνελ, τα ενσωματωμένα τουίτερ κοιτάζουν προς τα πάνω και προς τα έξω, για διασπορά ήχου σε μεγαλύτερη απόσταση, κατάλληλη για πάρτι σε εξωτερικούς χώρους. Το DSP (επεξεργαστής ψηφιακού σήματος) προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου, για βελτιστοποίηση της απόδοσης σε εξωτερικούς χώρους.

Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να διασκεδάζετε παντού

Μήπως εκεί που γίνεται το πάρτι δεν υπάρχει παροχή ρεύματος; Κανένα πρόβλημα. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία τροφοδοτεί το πάρτι για έως και 13 ώρες.

Συνδεσιμότητα Bluetooth® για εύκολη ροή μουσικής

Η τεχνολογία Bluetooth® προσφέρει δυνατότητα σύζευξης του smartphone σας με το GTK-PG10 μέσω ασύρματης σύνδεσης μικρής εμβέλειας. Γίνεται εύκολα και γρήγορα, και η σύνδεση δεν διακόπτεται από αντικείμενα που παρεμβάλλονται στο μονοπάτι του σήματος. Μετά τη σύζευξη, μπορείτε να μεταδώσετε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια και τις λίστες αναπαραγωγής από το smartphone στο ηχοσύστημά σας.

Θύρα USB για άμεση σύνδεση, αναπαραγωγή και φόρτιση

Στη θύρα USB, μπορείτε να συνδέσετε Memory Stick USB, smartphone, tablet ή laptop και να ακούσετε όλα τα ψηφιακά αρχεία σας. Χάρη στη συμβατότητα με τα φορμά MP3, WMA, AAC και WAV, μπορείτε να απογειώσετε το πάρτι με τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής και ταυτόχρονα να φορτίζετε τη συσκευή σας.

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε να ακούτε τους αγαπημένους σας DJ, ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις και ραδιοφωνικές εκπομπές; Απλώς συντονιστείτε χρησιμοποιώντας τον ραδιοφωνικό δέκτη FM και ακούστε τι παίζει.

Σχεδίαση με ενσωματωμένες λαβές, για εύκολη μεταφορά

Εύκολη μεταφορά για να πηγαίνει το πάρτι παντού. Είτε χαλαρώνετε στο σπίτι με φίλους είτε διασκεδάζετε κάπου αλλού, η σχεδίαση μικρού μεγέθους σε σχήμα κύβου του GTK-PG10 διαθέτει ενσωματωμένη λαβή για φορητότητα και ευκολία.

Πάνω πάνελ με προστασία από τα υγρά και ενσωματωμένες θήκες για ποτήρια

Όταν το πάνω πάνελ είναι ανοιχτό, προσφέρεται ιδανικά για την τοποθέτηση φαγητού και ποτών. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χυθούν, καθώς το πάνω πάνελ διαθέτει προστασία από τα υγρά και καθαρίζεται εύκολα.

Συμβατό με τρίποδο

Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή στήριξης, το GTK-PG10 μπορεί να τοποθετηθεί πιο ψηλά, σε τρίποδο βάσης ηχείων, έτσι ώστε ο ήχος να διαχέεται ακόμα πιο αποτελεσματικά, φτάνοντας σε περισσότερα άτομα, είτε κάθονται είτε στέκονται.

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Sony | Music Center

Πάρτε τις ρυθμίσεις υπό τον έλεγχό σας με την εφαρμογή Sony | Music Center. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής στο smartphone σας και ελέγξτε ασύρματα τη μουσική σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου, να επιλέξετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής από το τηλέφωνο ή τη συσκευή USB και να ρυθμίσετε το επόμενο τραγούδι χωρίς να μένετε κολλημένοι στο ηχοσύστημα.

Διασκεδαστικός, εύκολος έλεγχος με την εφαρμογή Fiestable

Αναλάβετε τον έλεγχο της αναπαραγωγής από το smartphone σας, με την εφαρμογή Fiestable, στην οποία μπορείτε να έχετε αποκλειστική πρόσβαση μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή Sony | Music Center.

Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι ή ρυθμίστε τον ήχο, απλώς μιλώντας στο smartphone σας. Επιλέξτε τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Το ηχοσύστημα θα υπακούσει.

Φωνητική καθοδήγηση για συνεχή ενημέρωση

Η φωνητική καθοδήγηση είναι μια εύχρηστη λειτουργία που σας ενημερώνει σχετικά με τις βασικές δυνατότητες: Για παράδειγμα, κατά τη σύζευξη του smartphone σας με το ηχοσύστημα, θα ακούσετε "Σύζευξη Bluetooth" και μετά, "Το Bluetooth συνδέθηκε", μόλις εδραιωθεί η σύνδεση. 

Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε ταυτόχρονα έως και τρία smartphone ή tablet, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth®. Θα μπορείτε όλοι να αναπαράγετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές.

Γίνετε ποπ σταρ

Για να τραγουδήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια ή για να γίνετε ο MC του πάρτι, απλώς συνδέστε ένα μικρόφωνο. Το GTK-PG10 βάζει τη φωνή σας απευθείας στη μίξη.

Είσοδος ήχου

Στην είσοδο ήχου, μπορείτε να συνδέσετε στο GTK-PG10 φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3 που δεν διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth®.

Προδιαγραφές
Φορητό, ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, το GTK-PG10 είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, διαθέτει ειδική λειτουργία πάρτι εξωτερικών χώρων, που διασπείρει τον ήχο ακόμα πιο μακριά, καθώς και πάνω πάνελ με προστασία από τα υγρά για να ακουμπάτε τα ποτά σας. Είναι τέλειο και για εσωτερικούς χώρους, με μικρό μέγεθος και καθαρό ήχο.
  • Η λειτουργία πάρτι για εξωτερικούς χώρους διασπείρει τον ήχο ακόμα πιο μακριά

  • Πάνω πάνελ με προστασία από τα υγρά και ενσωματωμένες θήκες για ποτήρια

  • Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει έως και 13 ώρες αναπαραγωγής

  • Συνδεσιμότητα Bluetooth® για ασύρματη ροή μουσικής

  • Με τον δέκτη FM, μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον