Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® : φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® : φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® : φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® : φωτογραφίες
Η μουσική σας, το πάρτι σας, όπως ακριβώς τα θέλετε

Απολαύστε το οικιακό σας ηχοσύστημα σε κάθε περίσταση, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι είτε διοργανώνετε ένα απρογραμμάτιστο πάρτι. Παίξτε μουσική απευθείας από επιλεγμένα smartphone και ακούστε την δυνατά με ισχύ 500 W . Παράλληλα με την κομψή, ευέλικτη σχεδίαση που ταιριάζει στο σαλόνι σας, απολαύστε πλούσιο ήχο πλήρους φάσματος σε όποια θέση κι αν τοποθετήσετε το σύστημα.

Ισχύς εξόδου 500 W
Ισχύς εξόδου 500 W

Είτε ακούτε playlist για πάρτι ή chill-out μίξεις, απολαύστε τη μουσική σας συλλογή με πανίσχυρο ήχο 500 W.

Σύστημα ηχείων δύο δρόμων
Σύστημα ηχείων δύο δρόμων

Ετοιμαστείτε για πλούσιο, γεμάτο ήχο από τις πιο ψηλές έως τις πιο βαθιές χαμηλές νότες με το σύστημα ηχείου δύο δρόμων.

Πεντακάθαρες ψηλές και καθηλωτικές χαμηλές νότες

Σύστημα ηχείων δύο δρόμων

Από ρυθμικά μπιτ μέχρι απαλά ακουστικά mix, απολαύστε τη μουσική σας συλλογή με ήχο πλήρους φάσματος στο GTK-X1BT. Τα δύο γούφερ 20 cm παράγουν ζεστό, πλούσιο ήχο στις μεσαίες και χαμηλές συχνότητες, ενώ τα δύο τουίτερ 6 cm προσφέρουν πεντακάθαρες ψηλές νότες και καθαρά φωνητικά, για να μην χάνετε ούτε στιγμή από τη μουσική σας.

Καθαρά μπάσα, χωρίς παραμόρφωση

Γούφερ από ίνες με ενίσχυση Mica

Απολαύστε πανίσχυρο ήχο με δύο γούφερ MRC 20 cm. Χάρη στην ανθεκτική τους σχεδίαση, οι κώνοι διατηρούν το σχήμα τους, ακόμα και στις δυνατές δονήσεις, για καθαρά μπάσα χωρίς παραμόρφωση.

Κώνοι γούφερ MRC
DSEE
Ακούστε περισσότερα σε κάθε κομμάτι

Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE)

Το σύστημα DSEE αναβαθμίζει συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστά τις ψηλές και τις χαμηλές νότες που χάνονται κατά τη συμπίεση, παράγοντας πλούσιο ήχο, σχεδόν στην ποιότητα CD.

ClearAudio+
Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ακούστε μουσική με εντυπωσιακή καθαρότητα, χάρη στη συλλογή τεχνολογιών ήχου ClearAudio+̶ της Sony, για βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή.

Λειτουργία Bass BAZUKA
Ενισχύστε τα μπάσα

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bass BAZUKA για να απολαύσετε τη μουσική σας με πανίσχυρα μπάσα.

Κορυφαίος ήχος, σε οποιαδήποτε θέση

Με την ευελιξία που σας προσφέρει το GTK-X1BT, σε όρθια ή οριζόντια θέση, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο όπως κι αν το τοποθετήσετε.

Οριζόντια θέση
Οριζόντια θέση

Εγκαταστήστε το μικρό σύστημα σε στυλ Boombox GTK-X1BT σε οριζόντια θέση: ό,τι πρέπει για να το βάλετε στο τραπέζι σας ή ακόμα και σε έναν πάγκο.

Κατακόρυφη θέση
Κατακόρυφη θέση

Ο χώρος είναι περιορισμένος; Γυρίστε το GTK-X1BT όρθιο. Η αυτόματη λειτουργία ήχου σε κατακόρυφη θέση χρησιμοποιεί έναν ενσωματωμένο αισθητήρα για να σας προσφέρει την ίδια εντυπωσιακή ποιότητα, ανεξάρτητα από τη θέση εγκατάστασης που θα επιλέξετε.

Ενσωματωμένες λαβές και σχεδίαση μικρού μεγέθους
Αρχίστε το πάρτι όπου κι αν είστε

Το μικρό και ελαφρύ GTK-X1BT κλειστού τύπου διαθέτει ενσωματωμένες λαβές για μέγιστη φορητότητα και άνεση. Απλώς πάρτε το μαζί σας και μεταφέρετε το πάρτι παντού.

Νιώστε τη μουσική, δείτε το χρώμα

Δείτε το σαλόνι σας να μετατρέπεται σε κλαμπ με τα πολύχρωμα φωτορρυθμικά LED του συστήματος GTK-X1BT. Με έως και 12 διαφορετικά μοτίβα που συγχρονίζονται στο ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών, μπορείτε να απολαμβάνετε μια πλήρως καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Απογειώστε το πάρτι

Συνδέστε συστήματα για συγκλονιστικό ήχο

Ξεσηκώστε τους καλεσμένους σας με τις λειτουργίες πάρτι. Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με τέσσερα εφέ DJ – από τη μετατόπιση του ήχου μεταξύ των ηχείων και την απομόνωση των φωνητικών έως την προσθήκη των εφέ flanger και WAH. Χάρη στη λειτουργία Party Chain, μπορείτε να συνδέσετε και να συγχρονίσετε πολλά ηχοσυστήματα με καλώδια ήχου, για ακόμα πιο ισχυρό ήχο.

Συνδεθείτε

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και playlist από επιλεγμένα smartphone μέσω του GTK-X1BT. Χρησιμοποιήστε απλώς τη λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα, για σύνδεση Bluetooth® και άμεση μετάδοση ροής.

NFC και Bluetooth®
Εφαρμογή SongPal
Έξυπνος χειρισμός με SongPal

Ο κόσμος της μουσικής στα χέρια σας

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Είσοδος/έξοδος ήχου
Είσοδος/έξοδος ήχου

Συνδέστε το GTK-X1BT στην τηλεόραση ή την παχνιδοκονσόλα σας ή προσθέστε ένα ηχείο.

Θύρα USB
Θύρα USB

Συνδέστε ένα USB stick για την αναπαραγωγή όλων των ψηφιακών αρχείων – το GTK-X1BT υποστηρίζει τις μορφές MP3, WMA, WAV και AAC.

Ραδιοφωνικός δέκτης FM
Ραδιόφωνο FM

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή ακούστε ένα ζωντανό DJ set στο πάρτι σας, χάρη στον ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη FM.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε το οικιακό σας ηχοσύστημα σε κάθε περίσταση, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι είτε διοργανώνετε ένα απρογραμμάτιστο πάρτι. Παίξτε μουσική απευθείας από επιλεγμένα smartphone και ακούστε την δυνατά με ισχύ 500 W. Παράλληλα με την κομψή, ευέλικτη σχεδίαση που ταιριάζει στο σαλόνι σας, απολαύστε πλούσιο ήχο πλήρους φάσματος σε όποια θέση κι αν τοποθετήσετε το σύστημα. 
  • Η αναβάθμιση σήματος DSEE αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+ 

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα 

  • Μετάδοση ροής και έλεγχος από επιλεγμένα smartphone μέσω SongPal 

  • Φωτορρυθμικά LED για τέλεια ατμόσφαιρα πάρτι 

Λειτουργίες
Bluetooth®, FM, USB, Είσοδος ήχου

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κεραία μολύβδου FM, Μπαταρία (AA/μαγγανίου), Τηλεχειριστήριο, Οδηγίες χρήσης, *Τα στοιχεία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το μοντέλο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών