GTK-XB72 

Απογειώστε το πάρτι σας

Κάντε αξέχαστα πάρτι με το ηχοσύστημα ενιαίας σχεδίασης GTK-XB72. Ο συνδυασμός δυνατού ήχου μπάσων με ζωηρό φωτισμό LED δημιουργεί ατμόσφαιρα συναυλίας.

Λογότυπο EXTRA BASS™
Η λειτουργία EXTRA BASS™ προσφέρει ακόμα πιο δυνατά μπάσα

Πατήστε το κουμπί EXTRA BASS και απολαύστε μουσική με πανίσχυρα μπάσα. Η λειτουργία αυτή ενισχύει τα μπάσα για βαθύ και έντονο ήχο. Απλώς πατήστε το κουμπί για να την ενεργοποιήσετε και αφήστε τα μπάσα να σας συνεπάρουν.

Εικόνα του GTK-XB72 σε κατακόρυφη και οριζόντια θέση
Κάθετη και οριζόντια διάταξη

Η ευέλικτη σχεδίαση δύο δρόμων προσφέρει εξαιρετικό ήχο, σε όποια θέση και αν εγκαταστήσετε το σύστημα. Τοποθετήστε το οριζόντια για κλασική αίσθηση boombox ή σε όρθια θέση αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας βελτιστοποιεί τον τρόπο επεξεργασίας του ήχου σε στερεοφωνικό ήχο, ανεξάρτητα από τη θέση εγκατάστασης που θα επιλέξετε.

Διάγραμμα που δείχνει πώς λειτουργεί ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ
Ακριβώς σαν να βρίσκεστε εκεί

Απολαύστε τη μουσική σας με εντελώς νέο τρόπο. Απλώς πατήστε το κουμπί για ΖΩΝΤΑΝΟ ΗΧΟ, και η έξυπνη σχεδίαση με τα ηχεία υπό γωνία και την τεχνολογία DSP στέλνει τη μουσική σας σε μεγαλύτερη περιοχή. Ζωντανέψτε το πάρτι με τη μοναδική εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα συναυλίας όπου κι αν βρίσκεστε.

Απογειώστε το πάρτι

Το GTK-XB72 διαθέτει ενσωματωμένο πολύχρωμο φωτισμό LED γύρω από το πλαίσιο, στο μπροστινό, πλαϊνό και πάνω μέρος, παλμικά φώτα μέσα στο κυρίως σώμα του ηχείου και φωτορρυθμικά για πιο εντυπωσιακά εφέ. Ο τέλειος τρόπος να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα κλαμπ.

Κοντινό του φωτισμού γύρω από το πλαίσιο του GTK-XB72
Φωτισμός γύρω από το πλαίσιο
Κοντινό του φωτισμού ηχείων του GTK-XB72
Φωτισμός ηχείων
Κοντινό των φωτορρυθμικών του GTK-XB72
Φωτορρυθμικά
Λογότυπο Sony | Music Center
Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Sony | Music Center

Πάρτε τις ρυθμίσεις υπό τον έλεγχό σας με την εφαρμογή Sony | Music Center. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής στο smartphone σας και ελέγξτε ασύρματα τη μουσική σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου, να επιλέξετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής από το τηλέφωνο ή τη συσκευή USB και να ρυθμίσετε το επόμενο τραγούδι χωρίς να μένετε κολλημένοι στο ηχοσύστημα.

Απολαύστε πιο έντονη διασκέδαση με την εφαρμογή Fiestable

Με την εφαρμογή Fiestable, ελέγχετε τα φώτα και ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και Karaoke με το smartphone σας. Πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω του Fiestable και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική. Μπορεί να συνδεθεί απεριόριστος αριθμός smartphone, δημιουργώντας μια μοναδική, κοινή εμπειρία. 

Άτομα σε πάρτι που χρησιμοποιούν τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable σε smartphone
Λογότυπο για Λήψη από το Google Play
Sony | Music Center για Android
Λογότυπο για Λήψη από το App Store
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Ιδανική επέκταση για το ηχοσύστημά σας 

Προσθέστε επιπλέον ισχύ στο ηχοσύστημά σας με το ασύρματο Party Chain μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. Συνδέστε ασύρματα πολλά ηχεία μαζί μέσω τεχνολογίας Bluetooth®, για υψηλότερη απόδοση ήχου. Επιλέξτε μία συσκευή ως "Party Host" και συγχρονίστε μουσική και φωτισμό για να χορεύουν όλοι στον ίδιο ρυθμό.

Λογότυπα NFC και Bluetooth®
Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Ακουμπήστε στο ηχοσύστημα μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα, και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Η συσκευή δεν έχει NFC; Κανένα πρόβλημα! Συνδέστε τη μέσω Bluetooth και είστε έτοιμοι.

Εικονίδιο USB
Θύρα USB για άμεση σύνδεση, αναπαραγωγή και φόρτιση

Συνδέστε ένα Memory Stick USB, ένα smartphone ή ένα tablet και παίξτε όλα τα ψηφιακά αρχεία σας. Είναι συμβατό με φορμά MP3 και WMA, και μπορείτε να συνεχίζετε το πάρτι και ταυτόχρονα να φορτίζετε τη συσκευή σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα σε σχήμα κύβου, για να απογειώσετε τα χορευτικά πάρτι. Το EXTRA BASS και ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ, σε συνδυασμό με τον φωτισμό LED, τα φώτα γύρω από το πλαίσιο, τα φώτα ηχείου και τα φωτορρυθμικά, δημιουργούν αυθεντική ατμόσφαιρα μουσικής συναυλίας. Με το ασύρματο Party Chain μέσω τεχνολογίας Bluetooth®, μπορείτε ακόμα και να προσθέσετε παραπάνω ηχεία, για πιο δυνατό ήχο.
  • EXTRA BASS™ για βαθύ, δυνατό ήχο

  • Κάθετη και οριζόντια διάταξη

  • Δώστε ένταση στο πάρτι με φώτα γύρω από το πλαίσιο, φώτα ηχείου και φωτορρυθμικά

  • Μετάδοση ροής και έλεγχος απευθείας από το smartphone, με την εφαρμογή Sony | Music Center

  • Συνδέστε περισσότερα ηχεία με ασύρματο Party Chain, μέσω τεχνολογίας Bluetooth®

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον