ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Σύστημα Hi-Fi με NFC και τεχνολογία BLUETOOTH®

MHC-ECL77BT
Σύστημα Hi-Fi με NFC και τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ενδεικτικά από

270,00 €

Σύστημα Hi-Fi με NFC και τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Σύστημα Hi-Fi με NFC και τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

Λειτουργία MEGA BASS για ακόμα πιο δυνατά μπάσα

Πατήστε το κουμπί MEGA BASS και απολαύστε τη μουσική σας με πανίσχυρα μπάσα. Η λειτουργία αυτή ενισχύει τα μπάσα, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο δυνατό ήχο. Απλώς πατήστε το κουμπί για να την ενεργοποιήσετε και αφήστε τα μπάσα να σας συνεπάρουν.

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD για να απολαμβάνετε τη συλλογή σας

Ακούστε κλασικά άλμπουμ ή μουσικές συλλογές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD. Το σύστημα Hi-Fi είναι συμβατό με δίσκους CD, CD-R και CD-RW, ώστε να απολαμβάνετε από αυθεντικές ηχογραφήσεις μέχρι μιξαρισμένα τραγούδια και κομμάτια που έχετε κατεβάσει.

Συνδέστε, ακούστε και εγγράψτε με USB

Παίξτε κομμάτια που είναι αποθηκευμένα σε μια συσκευή USB και γράψτε τα σε ένα CD ή μια άλλη συσκευή USB. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα PLAY/REC και αυτό ήταν! Αν ηχογραφείτε απευθείας σε USB, μπορείτε επίσης να αυξήσετε το ρυθμό μετάδοσης bit από την προεπιλεγμένη ρύθμιση των 128 kbps στα 256 kbps για ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου.  

Είσοδος ήχου για επέκταση του ηχοσυστήματος

Αξιοποιήστε στο έπακρο το οικιακό ηχοσύστημα. Χάρη στην είσοδο ήχου μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα σε τηλεόραση, κονσόλα παιχνιδιών ή επιπλέον σύστημα, ώστε να απολαμβάνετε ακόμα πιο δυνατά ό,τι κι αν ακούτε ή βλέπετε.

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Απλώς συντονιστείτε χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ραδιοφώνου FM και ακούστε τι παίζει.

Προδιαγραφές

Δώστε ένταση στο πάρτυ σας με το σύστημα Hi-Fi 470W RMS. Απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια σε ροή, χάρη στη δυνατότητα ακρόασης με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth® και διαχειριστείτε τη λίστα αναπαραγωγής από το smartphone με την εφαρμογή SongPal. Το κωνικό γούφερ 16 cm προσφέρει πλούσιο ήχο χαμηλών τόνων, ενώ εσείς μπορείτε να απογειώσετε τη μουσική σας με πανίσχυρα μπάσα μέσω του MEGA BASS.
  • Απολαύστε ήχο που γεμίζει το χώρο με συνολική απόδοση ήχου 470W RMS

  • Ακούστε μουσική σε ροή ασύρματα, χάρη στη δυνατότητα ακρόασης με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth®

  • Απολαύστε πανίσχυρο ήχο ακόμα και στις πιο χαμηλές συχνότητες, με γούφερ 16 cm και MEGA BASS

  • Μετάδοση και χειρισμός κατευθείαν από το smartphone με το SongPal

  • Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με αναπαραγωγή μέσω USB

Μέγεθος ηχείων
Διαστάσεις μονάδας γούφερ: (6,5 in/16 cm), Διαστάσεις μονάδας τουίτερ:(1,5 in/4 cm)
Ισχύς εξόδου
470 W
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών