Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Αφήστε τον ήχο να γεμίσει τον χώρο του πάρτι

Επενδύστε τα γενέθλια, τις ξεχωριστές στιγμές και κάθε είδους πάρτι με συναυλιακό ήχο. Ο ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων από το JET BASS BOOSTER συνοδεύει το πάρτι με ακόμα πιο δυνατή μουσική.

Τουίτερ υπό γωνία

Γεμίστε το δωμάτιο με ήχο πάρτι, χάρη στις μονάδες τουίτερ υπό γωνία, που διαχέουν τον ήχο σε μεγαλύτερη απόσταση.

Νιώστε τον ρυθμό ακόμα και από πολύ μακριά, με το JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις.

Ανεβάστε την ενέργεια με τον φωτισμό ηχείων

Απογειώστε το πάρτι με φωτισμό LED που θυμίζει κλαμπ. Το μπλε φως πάλλεται σε μοτίβα, σε συγχρονισμό με τον ρυθμό του μπιτ.

Γίνετε ποπ σταρ

Τραγουδήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Χάρη στην είσοδο μικροφώνου, το MHC-V02 είναι ιδανικό για πάρτι με καραόκε. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε μια κιθάρα στην είσοδο μικροφώνου και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ως ενισχυτή κιθάρας. Απολαύστε τρεις λειτουργίες, "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για ήχο παραμόρφωσης κιθάρας και "Bass" για το μπάσο σας.

Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι, ανάψτε και αναβοσβήστε το φως με απλές φωνητικές εντολές. Απλώς επιλέξτε τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Ο ήχος και τα φώτα θα υπακούσουν.

Ζήστε μια πιο έντονη εμπειρία με τον φωτισμό πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σας, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των smartphone που μπορούν να συνδεθούν, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ομαδική εμπειρία.

Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Κοινοποιήστε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Με την εφαρμογή Sony | Music Center, ελέγχετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου από το τηλέφωνό σας και με την εφαρμογή Fiestable ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και Karaoke. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον έλεγχο με κινήσεις.

Συμβατό με τρίποδο

Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή στήριξης, το MHC-V02 μπορεί να τοποθετηθεί πιο ψηλά, σε τρίποδο βάσης ηχείων, έτσι ώστε ο ήχος να προβάλλεται ακόμα πιο αποτελεσματικά και σε περισσότερα άτομα, είτε κάθονται είτε στέκονται.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς στα ηχεία μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Απολαύστε ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Λαβή για εύκολη μεταφορά

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V02, απλώς κρατήστε την εύχρηστη λαβή, σηκώστε το και πάρτε το μαζί σας στο πάρτι.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο, συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε έως και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε μουσική και φωτισμό.

Η σύνδεση πολλαπλών συσκευών επιτρέπει το χειρισμό της μουσικής από περισσότερα άτομα

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε ταυτόχρονα έως και τρία smartphone στο MHC-V02, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth®. Θα μπορείτε όλοι να αναπαράγετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές.

Θύρα USB για άμεση σύνδεση, αναπαραγωγή και φόρτιση

Ακούστε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε συσκευή USB ή δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής με απευθείας εγγραφή από CD σε USB. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα PLAY/REC και είστε έτοιμοι να συνταράξετε το επόμενο πάρτι με τις αγαπημένες σας μουσικές επιλογές. Ή χρησιμοποιήστε τη θύρα σας USB για να φορτίσετε το smartphone σας ενώ διασκεδάζετε.

Προδιαγραφές
Ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα σε σχήμα κύβου, για να απογειώσετε τα πάρτι. Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών από μακριά. Απολαύστε φως ηχείων που πάλλεται με τον ρυθμό, και χειριστείτε την αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone σας.
  • Ήχος μπάσων με μεγάλη εμβέλεια, με το JET BASS BOOSTER

  • Φωτισμός ηχείων

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable / Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

  • Χειρολαβή για ασφαλή μετακίνηση και εύκολη μεταφορά

  • Συμβατό με τρίποδο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον