ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02

MHC-V02
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: εικόνα

Ενδεικτικά από

240,00 €

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V02: φωτογραφίες
Απογειώστε τα πάρτι σας

Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων κομματιών σας, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις, με αυτό το πανίσχυρο ηχοσύστημα ενιαίας σχεδίασης. Απολαύστε φώτα ηχείων που πάλλονται με τη μουσική και χειριστείτε την αναπαραγωγή με το smartphone σας.

Αφήστε τον ήχο να γεμίσει το πάρτι

Επενδύστε τα γενέθλια, τις ξεχωριστές στιγμές και κάθε είδους πάρτι με συναυλιακό ήχο. Ο ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων από το JET BASS BOOSTER συνοδεύει το πάρτι με ακόμα πιο δυνατή μουσική, που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον χώρο.

MHC-V02D με επικλινείς μονάδες τουίτερ
Τουίτερ υπό γωνία

Γεμίστε το δωμάτιο με πλούσιο ήχο συναυλίας, χάρη στις μονάδες τουίτερ υπό γωνία, που διασπείρουν τον ήχο σε μεγαλύτερη απόσταση.

Ενίσχυση JET BASS BOOSTER
Ενίσχυση JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις.

Ανεβάστε την ενέργεια με τον φωτισμό ηχείων

Απογειώστε το πάρτι με φωτισμό LED που θυμίζει κλαμπ. Το μπλε φως πάλλεται σε μοτίβα, σε συγχρονισμό με τον ρυθμό του μπιτ.

Το MHC-V02 με φωτισμό ηχείων LED
Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση: συνδέστε ένα μικρόφωνο στην είσοδο, ώστε να μπορείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέστε μια κιθάρα και χρησιμοποιήστε το σύστημα σαν ενισχυτή. Απολαύστε τρεις λειτουργίες: "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για παραμόρφωση κιθάρας και "Bass" για μπάσο.

Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone του
Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι, ανάψτε το φως και αναβοσβήστε όλα τα χρώματα με φωνητική εντολή. Απλώς επιλέξτε τον Φωνητικό έλεγχο από την εφαρμογή Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Διατίθενται πάνω από 39 εντολές, όπως αναπαραγωγή μουσικής, φωτισμός και λειτουργία ΚΑΡΑΟΚΕ.

Άτομα σε πάρτι που χρησιμοποιούν τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable σε smartphone
Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σας, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική.

Εικονίδιο Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Sony | Music Center σε smartphone
Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Η εφαρμογή Sony | Music Center σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και τις ρυθμίσεις ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρωματιστά φώτα και να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και καραόκε. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον εύχρηστο έλεγχο με κινήσεις. 

Λογότυπο Google Play™
Sony | Music Center για Android
Λογότυπο App Store
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Το MHC-V02 τοποθετημένο σε τρίποδο
Συμβατό με τρίποδο

Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή στήριξης, το MHC-VO2 μπορεί να τοποθετηθεί πιο ψηλά, σε τρίποδο βάσης ηχείων, έτσι ώστε ο ήχος να διαχέεται ακόμα πιο αποτελεσματικά και σε περισσότερα άτομα, είτε κάθονται είτε στέκονται.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε μέχρι και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε τη μουσική και τον φωτισμό.

Εικονίδιο LDAC™
Ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία ασύρματη ακρόαση. 

Εικόνα δυνατότητας σύνδεσης πολλαπλών συσκευών
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth®, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V02 έως και τρία smartphone ταυτόχρονα. Για να μπορείτε να απολαύσετε κομμάτια από όλες τις μουσικές βιβλιοθήκες σας.

Το MHC-V02 μεταφέρεται από τις ενσωματωμένες χειρολαβές
Πάρτε το πάρτι μαζί σας παντού

Το MHC-V02 έχει ενσωματωμένες χειρολαβές, για να το παίρνετε μαζί σας σε σπίτια φίλων ή να μεταφέρετε εύκολα το πάρτι σε διαφορετικά δωμάτια.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα σε σχήμα κύβου, για να απογειώσετε τα πάρτι. Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών από μακριά. Απολαύστε φως ηχείων που πάλλεται με τον ρυθμό, και χειριστείτε την αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone σας.
  • Ήχος μπάσων με μεγάλη εμβέλεια, με το JET BASS BOOSTER

  • Φωτισμός ηχείων

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable / Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

  • Χειρολαβή για ασφαλή μετακίνηση και εύκολη μεταφορά

  • Συμβατό με τρίποδο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών