ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V13

MHC-V13
MHC-V13

Ενδεικτικά από

330,00 €

MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά για έξτρα διασκεδαση
Πάρτι που θα μείνουν αξέχαστα

Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις, με αυτό το πανίσχυρο σύστημα ενιαίας σχεδίασης ή χορέψτε με το φως των ηχείων
που πάλλεται με τη μουσική του MHC-V13 και χειριστείτε την αναπαραγωγή με το smartphone σας. 

Γεμίστε τον χώρο σας με ήχους 

Αναβαθμίστε τα πάρτι και απογειώστε τα γενέθλια, τις ιδιαίτερες περιστάσεις και τις αυθόρμητες συναντήσεις φίλων δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα συναυλίας.
Με tweeter υψηλής απόδοσης και ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης από το JET BASS BOOSTER, οι καλεσμένοι σας θα απολαμβάνουν πανίσχυρο
ήχο όπου κι αν βρίσκονται στον χώρο. 

MHC-V13
Γεμίστε όλο το πάρτι με υπέροχο ήχο

Το μικρών διαστάσεων MHC-V13 αποδίδει εντυπωσιακό ήχο. Δύο υψηλής απόδοσης tweeter και η ενίσχυση μπάσων JET BASS BOOSTER διαχέουν τον ήχο, με αποτέλεσμα η μουσική να φτάνει πιο μακριά και πιο ψηλά και όλοι οι καλεσμένοι να απολαμβάνουν πλούσιο, καθαρό ήχο.

Δύο tweeter υψηλής απόδοσης γεμίζουν τον χώρο σας με ήχο

Τα δύο tweeter υψηλής απόδοσης τύπου χοάνης, που βρίσκονται στην κορυφή του μπροστινού μέρους της μονάδας, επεκτείνουν το ηχητικό πεδίο και αυξάνουν το επίπεδο πίεσης του ήχου προς τα πάνω, εξαπλώνοντας τη μουσική πιο μακριά, σε μεγαλύτερο εύρος και ύψος, παντού στον χώρο. 

MHC-V13
Ενίσχυση JET BASS BOOSTER
Νιώστε τον ρυθμό από μακριά με τον ενισχυτή JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις. 

Ανεβάστε την ενέργεια με τον φωτισμό ηχείων

Το φως ηχείων στέλνει κύματα έγχρωμου φωτισμού, για να μπορείτε να απολαμβάνετε αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή συναυλίας σε εξωτερικό χώρο.

φως
Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Τραγουδήστε μαζί με τα αγαπημένα σας κομμάτια. Χάρη στην είσοδο μικροφώνου, το MHC-V13 είναι ιδανικό για πάρτι με καραόκε. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε μια κιθάρα στην είσοδο μικροφώνου και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ως ενισχυτή κιθάρας. Απολαύστε τρεις λειτουργίες: "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για παραμόρφωση κιθάρας και "Bass" για μπάσο. 

Πάρτε τον έλεγχο του πάρτι στα χέρια σας με την εφαρμογή Fiestable

Διασκεδαστική και εύχρηστη, η εφαρμογή Fiestable σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο του MHC-V13. Για να τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή Sony | Music Center. Στη συνέχεια, πάρτε τον έλεγχο της μουσικής, του φωτισμού και άλλων λειτουργιών πατώντας την οθόνη του τηλεφώνου ή χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

lista-anaparagogis-parti-fiestable
Αφήστε τους φίλους σας να δημιουργήσουν το playlist μέσω της εφαρμογής Fiestable

Όλοι μπορούν να προσθέσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στη λίστα αναπαραγωγή σας, με το Fiestable. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να προσθέτουν μουσική από τα δικά τους smartphone, μέσω του δικτύου Wi-Fi®, ώστε το πάρτι να μην τελειώνει ποτέ.

katataxi-karaoke-fiestable
Αφήστε τους σταρ του τραγουδιού να λάμψουν με την κατάταξη καραόκε του Fiestable

Κάντε διαγωνισμό για την ανάδειξη του Βασιλιά ή της Βασίλισσας του πάρτι, με την κατάταξη καραόκε. Και όποιος μπει στους 10 πρώτους, μπορεί να προσθέσει το όνομά του/της και τον τίτλο του τραγουδιού
στον πίνακα κατάταξης.

Party_king
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Με την εφαρμογή Sony | Music Center ελέγχετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου από το τηλέφωνό σας. Με την εφαρμογή Fiestable ελέγχετε τα φώτα και ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και Karaoke. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού, χάρη στον εύκολο έλεγχο με κινήσεις.

λογότυπο-music-center
googleplaystore
Sony | Music Center για Android
appstore
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Διαδώστε την ατμόσφαιρα του πάρτι με ασύρματη σύνδεση  

Απολαύστε μεγαλύτερο, πληρέστερο ήχο και συγχρονισμένο φωτισμό. Με το ασύρματο Party Chain μπορείτε να συνδέσετε το MHC-V13 σε οποιοδήποτε από τα 50 συμβατά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος μέσω Bluetooth®,

Bluetooth®
Ομαλό streaming μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία Bluetooth® εξαλείφει τις ασύρματες συνδέσεις και τις περίπλοκες διαδικασίες σύνδεσης. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Ασύρματο πάρτι
Συγχρονίστε τον ήχο σας με το ασύρματο Party Chain

Συνδέστε έως και 50 συμβατά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος μέσω σύνδεσης Bluetooth®, για πιο δυναμική ηχητική εμπειρία και απολαύστε τον φωτισμό καθώς συγχρονίζεται με τα ηχεία. 

Πολλές συσκευές
Σύνδεση πολλαπλών συσκευών για
έλεγχο μουσικής από πολλούς

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V13 έως και τρία smartphone ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth®,. Θα μπορείτε όλοι να παίζετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές. 

λογότυπο dab
Ακούστε περισσότερα με DAB+ 

Χάρη στον πλήρως συμβατό δέκτη DAB+, μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς
σταθμούς. 

Σχεδιασμένο για να αντέχει στην ατμόσφαιρα του πάρτι 

Καθώς δημιουργήθηκε με γνώμονα τη χρηστικότητα και την ανθεκτικότητα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το MHC-V13 αντέχει στην ατμόσφαιρα του πάρτι.

Πάρτε το πάρτι μαζί σας παντού

Το MHC-V13 έχει ενσωματωμένες χειρολαβές, για να το παίρνετε μαζί σας σε σπίτια φίλων ή να μεταφέρετε εύκολα το πάρτι σε διαφορετικά δωμάτια. 

μεταφορά-με-κλίση-κύλιση
Ανθεκτικότητα
Σχεδιασμένο για δυνατά πάρτι

Το σκληρό πλαστικό, που καλύπτει εξωτερικά όλες τις πλευρές, και τα ανθεκτικά προστατευτικά γωνιών προσφέρουν στο MHC-V13 μακροχρόνια αντοχή και εύκολη μεταφορά, όπου κι αν γίνεται το πάρτι.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα με ενιαία σχεδίαση, για να απογειώσετε τα πάρτι. Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων τραγουδιών, με tweeter υψηλής απόδοσης και ενίσχυση μπάσων JET BASS BOOSTER. Απολαύστε πολύχρωμο φωτισμό ηχείων και κάντε το πάρτι δικό σας, με τη λίστα αναπαραγωγής πάρτι και την κατάταξη καραόκε μέσω της εφαρμογής Fiestable. Οι χειρολαβές κάνουν τη μεταφορά πιο εύκολη από ποτέ.
  • Ο ήχος εξαπλώνεται, χάρη στα tweeter υψηλής απόδοσης

  • Φως ηχείων

  • Λίστα αναπαραγωγής πάρτι και κατάταξη καραόκε μέσω της εφαρμογής Fiestable

  • Χειρολαβή για ασφαλή μετακίνηση και εύκολη μεταφορά

  • Προστατευτικά γωνιών για επιπλέον ανθεκτικότητα

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών