ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V42D

MHC-V42D
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V42D: εικόνα

Ενδεικτικά από

430,00 €

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V42D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V42D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V42D: φωτογραφίες
Αυτή η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη

Χάρη στο πανίσχυρο MHC-V42D με ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης, όλοι στο πάρτι θα νιώθουν τον ρυθμό. Ο πολύχρωμος φωτισμός πάρτι συγχρονίζεται με τη μουσική, και όλοι μπορούν να αναλάβουν ρόλο DJ, χάρη στον έλεγχο με κινήσεις ή μέσω smartphone.

Αφήστε τον ήχο να γεμίσει το πάρτι

Επενδύστε τα γενέθλια, τις ξεχωριστές στιγμές και κάθε είδους πάρτι με συναυλιακό ήχο. Ο ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων από το JET BASS BOOSTER συνοδεύει το πάρτι με ακόμα πιο δυνατή μουσική, που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον χώρο.

MHC-V42D με επικλινείς μονάδες τουίτερ
Τουίτερ υπό γωνία

Γεμίστε το δωμάτιο με πλούσιο ήχο συναυλίας, χάρη στις μονάδες τουίτερ υπό γωνία, που διασπείρουν τον ήχο σε μεγαλύτερη απόσταση.

Ενίσχυση JET BASS BOOSTER
Ενίσχυση JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις.

Λογότυπο ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ με ζωντανά συγκροτήματα.

Λογότυπο DSEE®
Αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις λεπτομέρειες στα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής του CD.

Φωτισμός πάρτι και φώτα ηχείων

Φωτίστε κάθε γωνία του πάρτι, ακόμα και σε μεγάλους χώρους με φωτισμό πάρτι και φώτα ηχείων, για αυθεντική ατμόσφαιρα κλαμπ ή εξωτερικής συναυλίας.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση με όλους: με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Εναλλακτικά, προσθέστε υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέοντας μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιώντας το σύστημα ως ενισχυτή. Απολαύστε τρεις λειτουργίες, "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για ήχο παραμόρφωσης κιθάρας και "Bass" για το μπάσο σας.

Γίνετε εσείς ο DJ με τον έλεγχο με χειρονομίες

Παραλείψτε ένα κομμάτι, βάλτε εφέ flanger και αμέσως μετά WAH, δυναμώστε το μικρόφωνο του καραόκε, ρυθμίστε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής, ή ανεβάστε την ένταση του ήχου με ένα κάθετο ή οριζόντιο νεύμα του χεριού σας. Ο έλεγχος με κινήσεις των χεριών σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τις λειτουργίες του MHC-V42D, για να μη χάνετε στιγμή από το πάρτι.

Έλεγχος με κινήσεις του MHC-V42D
Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone του
Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι, ανάψτε το φως και αναβοσβήστε όλα τα χρώματα με φωνητική εντολή. Απλώς επιλέξτε τον Φωνητικό έλεγχο από την εφαρμογή Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Διατίθενται πάνω από 39 εντολές, όπως αναπαραγωγή μουσικής, φωτισμός και λειτουργία ΚΑΡΑΟΚΕ.

Άτομα σε πάρτι που χρησιμοποιούν τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable σε smartphone
Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σας, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική. 

Εικονίδιο Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Sony | Music Center σε smartphone
Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Η εφαρμογή Sony | Music Center σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και τις ρυθμίσεις ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρωματιστά φώτα και να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και καραόκε. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον εύχρηστο έλεγχο με κινήσεις. 

Λογότυπο Google Play™
Sony | Music Center για Android
Λογότυπο App Store
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Ταινίες και τηλεόραση με περισσότερη ένταση

Συνδέστε το MHC-V42D στην τηλεόρασή σας και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις με εντελώς νέο τρόπο.

Λογότυπο HDMI
Έξοδος HDMI® 

Με την έξοδο HDMI (ARC) μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα στην τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, ενώ απολαμβάνετε πανίσχυρο ήχο από τα ηχεία του MHC-V42D.

Λογότυπο DVD
Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απολαύστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατή ένταση και πίεση ήχου που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε μέχρι και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε τη μουσική και τον φωτισμό.

Εικονίδια NFC και Bluetooth®
Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Απλώς χρησιμοποιήστε το NFC με ένα άγγιγμα, για να συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και να ξεκινήσετε τη μετάδοση ροής στη στιγμή.

Εικονίδιο LDAC™
Ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία ασύρματη ακρόαση. 

Εικόνα δυνατότητας σύνδεσης πολλαπλών συσκευών του MHC-V42D
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth®, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V42D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα. Για να μπορείτε να απολαύσετε κομμάτια από όλες τις μουσικές βιβλιοθήκες σας.

Το MHC-V42D μεταφέρεται από τις ενσωματωμένες χειρολαβές
Πάρτε το πάρτι μαζί σας παντού

Το MHC-V42D έχει ενσωματωμένες χειρολαβές, για να το παίρνετε μαζί σας σε σπίτια φίλων ή να μεταφέρετε εύκολα το πάρτι σε διαφορετικά δωμάτια.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Διοργανώστε το τέλειο πάρτι κάθε φορά, με το ισχυρό MHC-V42D. Ο διευρυμένος ήχος και ο ήχος μεγάλων αποστάσεων στέλνουν τον ρυθμό σε κάθε σημείο του χώρου, ώστε όλοι να απολαμβάνουν τον ίδιο υπέροχο ήχο. Ο πολύχρωμος φωτισμός πάρτι και τα φώτα ηχείων συγχρονίζονται με τον ρυθμό, και όλοι μπορούν να αναλάβουν ρόλο DJ, χάρη στον έλεγχο με οριζόντιες και κάθετες κινήσεις χεριών ή μέσω smartphone.
  • Ήχος μπάσων με μεγάλη εμβέλεια, με το JET BASS BOOSTER

  • Φωτισμός πάρτι και φώτα ηχείων

  • Έλεγχος με κινήσεις για διασκεδαστικό και εύκολο χειρισμό

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable / Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με HDMI ARC

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών