ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V43D

MHC-V43D
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V43D: εικόνα

Ενδεικτικά από

520,00 €

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V43D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V43D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V43D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V43D: φωτογραφίες
Χαρακτηριστικά για έξτρα διασκεδαση
Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά
Δυνατότητα σύνδεσης
Δυνατότητα σύνδεσης
Ανθεκτικότητα
Ανθεκτικότητα
Πάρτι που θα μείνουν στην ιστορία

Διοργανώστε αξέχαστα πάρτι με το πανίσχυρο MHC-V43D. Με τον ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης και τον πολύχρωμο φωτισμό πάρτι που
συγχρονίζεται με τη μουσική, οι καλεσμένοι σας δεν θα σταματήσουν να χορεύουν ούτε λεπτό. 

Δώστε ζωή στο πάρτι με επικό ήχο

Με διευρυμένο ήχο, tweeter και μονάδες οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων υψηλής απόδοσης ο ήχος μεταδίδεται σε μεγαλύτερο εύρος και ύψος,
από το μπροστινό μέρος της μονάδας, έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι να μπορούν να απολαύσουν πλούσιο, καθαρό ήχο. 

Δύο tweeter υψηλής απόδοσης
Δύο tweeter υψηλής απόδοσης γεμίζουν τον χώρο σας με ήχο

Τα δύο tweeter υψηλής απόδοσης τύπου χοάνης επεκτείνουν το ηχητικό πεδίο και αυξάνουν προς τα επάνω το επίπεδο πίεσης ήχου, εξαπλώνοντας τον ήχο σε κάθε είδους χώρο.

Καλύτερα φωνητικά με υψηλής απόδοσης μεσαίες συχνότητες

Η υψηλής απόδοσης μονάδα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων με ηχεία χοάνης μεσαίων συχνοτήτων στο εμπρός μέρος διανέμει καθαρό ήχο με βελτιωμένη πίεση για τις μεσαίες συχνότητες. Έτσι, θα απολαμβάνετε πιο καθαρά φωνητικά, ενώ χορεύετε ή τραγουδάτε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Μεσαίες συχνότητες υψηλής απόδοσης
Ενίσχυση JET BASS BOOSTER
Νιώστε τον ρυθμό από μακριά με τον ενισχυτή JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις. 

Live Sound
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης 

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό
δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική
αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ ή συναυλίας.

DSEE
Αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις λεπτομέρειες στα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής του CD. 

Δώστε φως στις βραδιές

Φωταγωγήστε το πάρτι, από το δάπεδο έως την οροφή, με τον φωτισμό πάρτι και το φως ηχείων. Στείλτε κύματα σκούρου μπλε και γαλάζιου χρώματος, με ζωηρές κόκκινες λωρίδες, για να απολαμβάνετε αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή συναυλίας.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση. Με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέστε μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιήστε το σύστημα σαν ενισχυτή. Απολαύστε τρεις λειτουργίες: "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για παραμόρφωση κιθάρας και "Bass" για μπάσο. Και όταν τελειώσετε, η μονάδα έχει δύο θέσεις για μικρόφωνο, για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μικρόφωνα με ασφάλεια. 

έλεγχος-με-κινήσεις
Έλεγχος με κάθετες και οριζόντιες κινήσεις των χεριών

Παραλείψτε κομμάτια, αλλάξτε από εφέ Flanger σε WAH, δυναμώστε την ένταση στο μικρόφωνο για καραόκε, χειριστείτε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής ή ανεβάστε την ένταση του ήχου, με μια κάθετη ή οριζόντια κίνηση του χεριού σας. Ο έλεγχος με κινήσεις προσφέρει εύκολο και γρήγορο έλεγχο των λειτουργιών του MHC-V43D, για να μη χρειάζεται να αποσπαστείτε από την ατμόσφαιρα του πάρτι. 

Πάρτε τον έλεγχο του πάρτι στα χέρια σας με την εφαρμογή Fiestable

Διασκεδαστική και εύχρηστη, η εφαρμογή Fiestable σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο του MHC-V43D. Για να τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή Sony | Music Center. Στη συνέχεια, πάρτε τον έλεγχο της μουσικής, του φωτισμού και άλλων λειτουργιών πατώντας την οθόνη του τηλεφώνου ή χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

lista-anaparagogis-parti-fiestable
Αφήστε τους φίλους σας να δημιουργήσουν το playlist μέσω της εφαρμογής Fiestable

Όλοι μπορούν να προσθέσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στη λίστα αναπαραγωγή, με την εφαρμογή Fiestable. Οι καλεσμένοι μπορούν να προσθέτουν μουσική αποθηκευμένη στα smartphone τους μέσω του δικτύου Wi-Fi®, ώστε το πάρτι να μην τελειώνει ποτέ.

katataxi-karaoke-fiestable
Αφήστε τους σταρ του τραγουδιού να λάμψουν με την κατάταξη καραόκε του Fiestable

Κάντε διαγωνισμό για την ανάδειξη του Βασιλιά ή της Βασίλισσας του πάρτι, με την κατάταξη καραόκε. Και όποιος μπει στους 10 πρώτους, μπορεί να προσθέσει το όνομά του/της και τον τίτλο του τραγουδιού στον πίνακα κατάταξης.

Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Κοινοποιήστε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Με την εφαρμογή Sony | Music Center ελέγχετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου από το τηλέφωνό σας. Με την εφαρμογή Fiestable ελέγχετε τα φώτα και ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και Karaoke. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού, χάρη στον εύκολο έλεγχο με κινήσεις. 

λογότυπο-music-center
Google Play
Sony Music Center για Android
App Store
Sony Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Ταινίες και τηλεόραση με περισσότερη ένταση 

Συνδέστε το MHC-V43D στην τηλεόρασή σας και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις με εντελώς νέο τρόπο. 

λογότυπο-hdmi
Έξοδος HDMI™ για απλή εγκατάσταση

Με την έξοδο HDMI™ (ARC), μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα με την τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, απολαμβάνοντας μεγαλοπρεπή ήχο από τα ηχεία MHC-V43D.

λογότυπο-dvd
Παρακολουθήστε ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απολαύστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατή ένταση και πίεση ήχου που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Διαδώστε την ατμόσφαιρα του πάρτι με ασύρματη σύνδεση

Απολαύστε μεγαλύτερο, πληρέστερο ήχο και συγχρονισμένο φωτισμό. Με το ασύρματο Party Chain μπορείτε να συνδέσετε το MHC-V43D σε οποιοδήποτε από τα 50 συμβατά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος μέσω Bluetooth®,.  

Bluetooth®
Ομαλό streaming μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία Bluetooth® εξαλείφει τις ασύρματες συνδέσεις και τις περίπλοκες διαδικασίες σύνδεσης. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Ασύρματο Party Chain
Συγχρονίστε τον ήχο σας με το ασύρματο Party Chain

Συνδέστε έως και 50 συμβατά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος μέσω σύνδεσης Bluetooth®, για πιο δυναμική ηχητική εμπειρία και απολαύστε τον φωτισμό καθώς συγχρονίζεται με τα ηχεία. 

Bluetooth®
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V43D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth®,. Θα μπορείτε όλοι να παίζετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές

DAB+
Ακούστε περισσότερα με DAB+ 

Χάρη στον πλήρως συμβατό δέκτη DAB+, μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς
σταθμούς. 

Σχεδιασμένο για να αντέχει στην ατμόσφαιρα του πάρτι 

Καθώς δημιουργήθηκε με γνώμονα τη χρηστικότητα και την ανθεκτικότητα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το MHC-V43D αντέχει στην ατμόσφαιρα του πάρτι.

ξέφρενα-πάρτι
Σχεδιασμένο για δυνατά πάρτι

Το σκληρό πλαστικό, που καλύπτει εξωτερικά όλες τις πλευρές, και τα ανθεκτικά προστατευτικά γωνιών προσφέρουν στο MHC-V43D μακροχρόνια αντοχή και εύκολη μεταφορά, όπου κι αν γίνεται το πάρτι.

Εύκολη μεταφορά

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V43D, απλώς κρατήστε την εύχρηστη χειρολαβή μεταφοράς και δώστε κλίση προς τα πίσω. Χάρη στα ανθεκτικά ροδάκια, το μετακινείτε πανεύκολα στο πάρτι.

μεταφορά-με-κλίση-κύλιση

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Νιώστε τη μουσική σε κάθε σημείο του χώρου, με διευρυμένο ήχο που παράγεται από τα tweeter και τις μονάδες μεσαίων συχνοτήτων υψηλής απόδοσης. Έπειτα, ανοίξτε τον πολύχρωμο φωτισμό πάρτι και τα φώτα ηχείων. Διασκεδάστε περισσότερο με τη λίστα αναπαραγωγής πάρτι και την κατάταξη καραόκε μέσω της εφαρμογής Fiestable. Τα προστατευτικά γωνιών ενισχύουν την ανθεκτικότητα της μονάδας και τα ροδάκια κάνουν τη μεταφορά πιο εύκολη από ποτέ.
  • Ο ήχος εξαπλώνεται, χάρη στα tweeter και στις μεσαίες συχνότητες υψηλής απόδοσης

  • Φωτισμός πάρτι και φώτα ηχείων

  • Έλεγχος με κινήσεις για διασκεδαστικό και εύκολο χειρισμό

  • Λίστα αναπαραγωγής πάρτι και κατάταξη καραόκε μέσω της εφαρμογής Fiestable

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με HDMI™ ARC

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών