ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®

MHC-V50D
Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ενδεικτικά από

532,20 €

Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Οικιακά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος, με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Με LDAC™, για μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας μέσω BLUETOOTH

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο ανώτερης ποιότητας, μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για τη μουσική σας. 

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα για πάρτι

Απογειώστε το πάρτι με φωτισμό που θυμίζει κλαμπ. Τα φώτα αλλάζουν κατεύθυνση μέσω ενός φακού δημιουργώντας ένα ευρύ σχέδιο. Ρυθμίστε το φωτισμό από το ίδιο το σύστημα και μετατρέψτε το σπίτι σας σε πίστα κλαμπ καθώς ο φωτισμός συγχρονίζεται με το ρυθμό της μουσικής.

Φωτιζόμενος πίνακας ελέγχου με πλήκτρα αφής 

Χειριστείτε εύκολα την αναπαραγωγή μουσικής και τα φωτορυθμικά ακόμη και στο σκοτάδι, με τα πλήκτρα αφής και τον φωτιζόμενο πίνακα ελέγχου.

Ενιαία σχεδίαση για μέγιστη φορητότητα

Η ενιαία σχεδίαση σάς επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Είτε χαλαρώνετε στο σπίτι με φίλους είτε διασκεδάζετε κάπου αλλού, η σχεδίαση μικρού μεγέθους διαθέτει ενσωματωμένη λαβή για φορητότητα και ευκολία.

Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε 

Διοργανώστε εύκολα βραδιές καραόκε με τους φίλους σας. Συνδέστε το MHC-V50D στην τηλεόραση και βάλτε ένα DVD για καραόκε ή τραγουδήστε κομμάτια από το YouTube™, μέσω της τεχνολογίας Bluetooth. Χάρη στις δύο εισόδους μικροφώνου, αλλά και τη βαθμολογία και τα εφέ ήχου, μπορείτε να τραγουδάτε μαζί με τους φίλους σας για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία εξασθένισης φωνής μειώνει την ένταση της φωνής στα CD, ώστε να μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Εφέ DJ για κομμάτια με το προσωπικό σας στιλ

Ξεσηκώστε τα πλήθη με εφέ DJ. Τέσσερα διαφορετικά εφέ δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πάρτι: Το εφέ Flanger δημιουργεί ήχο που μοιάζει με βαθύ βρυχηθμό. Το εφέ WAH παραμορφώνει τον ήχο. Το εφέ Isolator απομονώνει μια συγκεκριμένη ζώνη συχνοτήτων. Το εφέ PAN αναπαράγει διαδοχικά τον ήχο στα ηχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εφέ DJ με την εφαρμογή Fiestable και το χειρισμό με χειρονομίες, και έτσι να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με τις λίστες αναπαραγωγής σας πιο εύκολα από ποτέ.

Είσοδος κιθάρας

Δώστε τη δική σας μίνι συναυλία με την είσοδο κιθάρας. Απλώς συνδέστε την και πατήστε το πλήκτρο κιθάρας για να απολαύσετε δυνατό ήχο από την κιθάρα σας. Παίξτε σόλο ή συνδέστε ένα μικρόφωνο για να τραγουδήσετε παράλληλα.

Έξοδος HDMI για απλή εγκατάσταση

Συνδέστε εύκολα την τηλεόραση και τις υπόλοιπες συσκευές σας με την έξοδο HDMI. Χάρη στη θύρα HDMI OUT, μπορείτε να συνδεθείτε με ένα μόνο καλώδιο.

Απολαύστε όλες τις ταινίες σας με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Παρακολουθήστε τα DVD σας στην ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής MHC-V50D. Απολαύστε κάθε έκρηξη, σκηνή δράσης και δραματική σκηνή με κινηματογραφικό ήχο Surround και μπείτε στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και τεχνολογία Bluetooth.

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς μια συσκευή με δυνατότητα NFC στο MHC-V50D για να συνδεθεί άψογα στη στιγμή, και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και είστε έτοιμοι.

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Sony | Music Center (πρώην SongPal) για το smartphone ή το tablet σας και αποκτήσετε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Απλώς, συνδεθείτε μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

Θύρα USB για άμεση σύνδεση και αναπαραγωγή

Κάντε αναπαραγωγή τραγουδιών που είναι αποθηκευμένα σε USB. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα PLAY/REC και είστε έτοιμοι να μεταφέρετε μουσική από το CD στο USB.

Είσοδος και έξοδος ήχου

Χρησιμοποιήστε την είσοδο και την έξοδο ήχου για να συνδέσετε οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Συνδέστε μια τηλεόραση ή ένα επιπλέον ηχείο για οικιακή ψυχαγωγία με κορυφαίο ήχο.

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD για να απολαμβάνετε τη συλλογή σας

Ακούστε κλασικά άλμπουμ ή μουσικές συλλογές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD. Το οικιακό αυτό ηχοσύστημα είναι συμβατό με δίσκους CD, CD-R και CD-RW, ώστε να απολαμβάνετε τα πάντα, από αυθεντικές ηχογραφήσεις έως μιξαρισμένα τραγούδια και κομμάτια που έχετε κατεβάσει.

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Απλώς συντονιστείτε χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ραδιοφώνου FM και ακούστε τι παίζει.

Προδιαγραφές

Κάντε το τέλειο πάρτι σπίτι σας με αυτό το οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος. Οι τεχνολογίες Sound Pressure Horn και Mega Bass προσφέρουν από κοινού πανίσχυρα, εστιασμένα μπάσα που θα δονήσουν το σπίτι σας. Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα με τον φωτισμό για πάρτι, τα εφέ ήχου DJ και τις λειτουργίες καραόκε και χειριστείτε τα πάντα από το τηλέφωνό σας με την εφαρμογή Fiestable.
  • LDAC για ακρόαση υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth

  • Φωτισμός πάρτι για ατμόσφαιρα που θυμίζει κλαμπ

  • Φωτιζόμενος επάνω πίνακας για εύκολο χειρισμό

  • Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε

  • Ενσωματωμένες λαβές για εύκολη μεταφορά

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον