ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D

MHC-V71D
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D: εικόνα

Ενδεικτικά από

620,00 €

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V71D: φωτογραφίες
Μουσική, ρυθμός και φώτα

Απολαύστε καθαρό, δυνατό ήχο σε κάθε γωνιά του πάρτι και φωτίστε τη νύχτα με φωτισμό πάρτι 360°. Παίξτε ντραμς με τα αγαπημένα σας κομμάτια με τη λειτουργία Taiko και αναμετρηθείτε με τους φίλους για να δείτε ποιος έχει περισσότερο ρυθμό.

Λογότυπο λειτουργίας Taiko
Δώστε τον ρυθμό με τη λειτουργία Taiko

Παίξτε τύμπανα μαζί με τη μουσική, απλώς χτυπώντας την οθόνη αφής. Παίξτε με τους φίλους σας, με τη λειτουργία παιχνιδιού Taiko.

Λογότυπα NFC και Bluetooth
Άψογη μετάδοση ροής με NFC και BLUETOOTH®

Απλώς χρησιμοποιήστε το NFC με ένα άγγιγμα, για να συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και να ξεκινήσετε τη μετάδοση ροής στη στιγμή.

Άντρας που τσουλάει το MHC-V71D
Πάρτε το μαζί σας

Το MHC-V71D διαθέτει χειρολαβή και ροδάκι για εύκολη μεταφορά.

Εμπειρία ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ

Απολαύστε την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου, σε κάθε σημείο του πάρτι. Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ εξαπλώνει τον ήχο σε ολόκληρο τον χώρο, για να χορεύουν όλοι στον ίδιο ρυθμό.

ΦΩΤΑ ΠΑΡΤΙ 360°

Φωτίστε κάθε γωνιά του χώρου του πάρτι με φωτισμό πάρτι 360° και απολαύστε αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή ατμόσφαιρα συναυλίας.

Απολαύστε φωτισμό πάρτυ 360°
Παίξτε μαζί με το ρυθμό, με τη λειτουργία Taiko

Προσθέστε τον δικό σας ρυθμό στη μουσική, με τη λειτουργία Taiko, και διαγωνιστείτε σε επιδεξιότητα με τους φίλους σας, με τη λειτουργία παιχνιδιού Taiko.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση: με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέστε μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιήστε το σύστημα σαν ενισχυτή. Απολαύστε τρεις λειτουργίες: "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για παραμόρφωση κιθάρας και "Bass" για μπάσο. 

Δύο άτομα που τραγουδούν
Χέρι που σαρώνει το πάνω μέρος του MHC-V71D
Γίνετε εσείς ο DJ με τον έλεγχο με χειρονομίες

Δώστε το δικό σας στυλ στο πάρτι με μία κίνηση. Ελέγξτε με χειρονομίες τις λειτουργίες πάρτι, όπως τα εφέ DJ και τη λειτουργία δειγματοληψίας και καραόκε, με διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο. Κάντε μια κίνηση προς τα αριστερά ή τα δεξιά, για να αλλάξετε κομμάτι ή προς τα πάνω ή κάτω, για να προσαρμόσετε την ένταση ήχου. Προσαρμόστε το πάρτι σας ακόμα πιο διασκεδαστικά.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο, συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω Bluetooth®. Συνδέστε έως και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε μουσική και φωτισμό.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Με την εφαρμογή Sony | Music Center, ελέγχετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου από το τηλέφωνό σας και με την εφαρμογή Fiestable ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και Karaoke. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον έλεγχο με κινήσεις.

Εφαρμογή Sony | Music Center
Sony | Music Center για Android
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Συγκίνηση γηπέδου στο σπίτι με τη λειτουργία ποδοσφαίρου

Ρυθμίστε το MHC-V71D στη Λειτουργία ποδοσφαίρου για να απολαύσετε μια αυθεντική εμπειρία γηπέδου. Απενεργοποιήστε την περιγραφή και ενωθείτε με το πλήθος, ελαχιστοποιώντας τον ήχο της περιγραφής και αυξάνοντας τις ζητωκραυγές. 

Λογότυπο DVD
Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Παρακολουθήστε εύκολα ταινίες, χάρη στην ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD και απολαύστε πλούσιο ήχο που θα ζωντανέψει τις αγαπημένες σας σκηνές.

Λογότυπο HDMI
Έξοδος HDMI®

Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα στην κανονική σας οθόνη, ενώ απολαμβάνετε δυνατό ήχο από τα πανίσχυρα ηχεία σας.

Νερό που πέφτει στην επάνω επιφάνεια του MHC-V71D
Πάνω οθόνη με προστασία splashproof

Η άνω επιφάνεια του MHC-V71D είναι splashproof, ανθεκτική στη σκόνη και καθαρίζεται εύκολα για ασταμάτητη διασκέδαση, ακόμα και αν χυθεί κάποιο ποτό.

Άντρας που τσουλάει το MHC-V71D
Μεταφέρεται εύκολα με κλίση και κύλιση

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V71D, απλώς κρατήστε την εύχρηστη χειρολαβή μεταφοράς και δώστε κλίση προς τα πίσω. Χάρη στο ανθεκτικό ροδάκι που διαθέτει, μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στα πάρτι.

Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε ταυτόχρονα έως και τρία smartphone, χρησιμοποιώντας τεχνολογία BLUETOOTH®. 

Τρία smartphone συνδεδεμένα ασύρματα στο MHC-V71D

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε καθαρό, δυνατό ήχο σε κάθε γωνιά του πάρτι και φωτίστε τη νύχτα με φωτισμό πάρτι 360°. Παίξτε ντραμς με τα αγαπημένα σας κομμάτια με τη λειτουργία Taiko και αναμετρηθείτε με τους φίλους για να δείτε ποιος έχει περισσότερο ρυθμό.
  • ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ

  • ΦΩΤΑ ΠΑΡΤΙ 360°

  • Λειτουργία TAIKO και λειτουργία παιχνιδιού TAIKO

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με έξοδο HDMI

  • Ο έλεγχος μέσω smartphone με χειρονομίες και κινήσεις προσφέρει εύκολη διαχείριση της μουσικής

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών