Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V72D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V72D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V72D: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V72D: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Αφήστε τον ήχο 360° να γεμίσει τον μεγάλο χώρο του πάρτι

Επενδύστε τα γενέθλια, τις ξεχωριστές στιγμές και κάθε είδους πάρτι με συναυλιακό ήχο. Ο ΗΧΟΣ 360°, καθώς και ο ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων από το JET BASS BOOSTER, ενισχύει το πάρτι με ακόμα πιο δυνατή μουσική, που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον χώρο

Τουίτερ υπό γωνία

Γεμίστε το δωμάτιο με ήχο πάρτι, χάρη στις μονάδες τουίτερ υπό γωνία, που διαχέουν τον ήχο σε μεγαλύτερη απόσταση.

Πίσω τουίτερ

Το πίσω τουίτερ διασφαλίζει ότι ο ήχος κατευθύνεται τόσο προς τον κόσμο πίσω από το σύστημα ηχείου όσο και προς τον κόσμο που βρίσκεται μπροστά του, έτσι ώστε όλοι να απολαμβάνουν δυνατό, καθαρό ήχο.

Ακούστε τη μουσική από παντού με τη γεννήτρια διευρυμένου ήχου

Όταν παίζει ένα ωραίο κομμάτι, θέλετε να το ακούτε από παντού. Το περίβλημα του ηχείου με ανοιχτό το πίσω μέρος επιτρέπει τη διεύρυνση των ήχων, για να ακούτε τη μουσική καθαρά από κάθε γωνία.

Νιώστε τον ρυθμό ακόμα και από πολύ μακριά, με το JET BASS BOOSTER

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείτε να τον ακούτε καθαρά και να τον νιώθετε σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί συναυλιακή ατμόσφαιρα, πλημμυρίζοντας τον χώρο του πάρτι με ρεαλιστικό ήχο, σαν να βρίσκεστε σε φεστιβάλ μουσικής ή ζωντανή συναυλία. 

Η τεχνολογία DSEE αποκαθιστά αυτόματα τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Ενισχύστε την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου(DSEE) τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την αρχική εγγραφή του CD.

Φωτισμός πάρτι 360° και φώτα ηχείων

Φωτίστε κάθε γωνία του πάρτι, ακόμα και σε μεγάλους χώρους με πολύχρωμο φωτισμό πάρτι 360° σε κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα, και φώτα ηχείων, για να μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική ατμόσφαιρα κλαμπ ή εξωτερικής συναυλίας.

Γίνετε ποπ σταρ

Μοιραστείτε τη διασκέδαση με όλους: με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέοντας ένα μικρόφωνο και κιθάρα, για να παίξετε μουσική, ή ακόμα και να συνδέσετε ένα μπάσο και να το χρησιμοποιήσετε ως ενισχυτή, με τη συνοδεία εφέ overdrive.

Έλεγχος με κάθετες και οριζόντιες κινήσεις των χεριών

Παραλείψτε ένα κομμάτι, βάλτε εφέ flanger και αμέσως μετά WAH, δυναμώστε το μικρόφωνο του καραόκε, ρυθμίστε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής, ή ανεβάστε την ένταση του ήχου με ένα κάθετο ή οριζόντιο νεύμα του χεριού σας. Ο έλεγχος με κινήσεις των χεριών σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τις λειτουργίες του MHC-V72D, για να μη χάνετε στιγμή από το πάρτι.

Εφέ DJ για κομμάτια με το προσωπικό σας στιλ

Ξεσηκώστε τα πλήθη με εφέ DJ. Τέσσερα διαφορετικά εφέ δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πάρτι: Το εφέ Flanger δημιουργεί έναν βαθύ ήχο, παρόμοιο με τον βρυχηθμό αεροπλάνου τζετ. Το εφέ WAH μετακινεί αυτόματα τη συχνότητα ενός φίλτρου πάνω και κάτω. Το εφέ Isolator απομονώνει μια συγκεκριμένη ζώνη συχνοτήτων. Το εφέ PAN αναπαράγει διαδοχικά τον ήχο στα ηχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εφέ DJ με την εφαρμογή Fiestable και τον χειρισμό με χειρονομίες, και έτσι να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με τις λίστες αναπαραγωγής σας πιο εύκολα από ποτέ.

Λειτουργία TAIKO

Μπορείτε να συνοδεύσετε τη μουσική με σάμπλερ, τα οποία περιλαμβάνουν μπόνγκο, τζέμπε, σούρντο και ιαπωνικά τύμπανα Taiko, απλώς πατώντας την επάνω οθόνη σε συγχρονισμό με τον ρυθμό. 

Λειτουργία παιχνιδιού TAIKO και κατάταξης

Δείτε αν έχετε ρυθμό με τη λειτουργία παιχνιδιού TAIKO, και κάντε διαγωνισμό με τους φίλους σας για την υψηλότερη βαθμολογία. Πατήστε και σαρώστε στο επάνω πάνελ σε συγχρονισμό με τα φώτα, και δείτε ποιος μπορεί να πετύχει το υψηλότερο σκορ στο πάρτι. Εάν το σκορ σας είναι ανάμεσα στα 10 καλύτερα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το όνομά σας στη λίστα των κορυφαίων σκορ.

Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι, ανάψτε το φως και αναβοσβήστε όλα τα χρώματα με φωνητική εντολή. Απλώς επιλέξτε τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Ο ήχος και τα φώτα θα υπακούσουν.

Ζήστε μια πιο έντονη εμπειρία με τον φωτισμό πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σας, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των smartphone που μπορούν να συνδεθούν, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ομαδική εμπειρία.

Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Κοινοποιήστε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Η εφαρμογή Sony | Music Center σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και τις ρυθμίσεις ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρωματιστά φώτα και να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και καραόκε. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον εύχρηστο έλεγχο με κινήσεις. 

Έξοδος HDMI για απλή εγκατάσταση

Με την έξοδο HDMI (ARC) μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα στην τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, ενώ απολαμβάνετε πανίσχυρο ήχο από τα ηχεία του MHC-V72D.

Παρακολουθήστε ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απολαύστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατή ένταση και πίεση ήχου που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς στα ηχεία μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Απολαύστε ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Πίνακας ελέγχου splashproof για ανθεκτικότητα

Η άνω επιφάνεια του MHC-V72D είναι splashproof, ανθεκτική στη σκόνη και καθαρίζεται εύκολα, για ασταμάτητη διασκέδαση ακόμα και αν χυθεί κάποιο ποτό. Διαθέτει ακόμα και κουμπί "Party Lock" (Κλείδωμα πάρτι), που απενεργοποιεί όλα τα υπόλοιπα κουμπιά για 30 δευτερόλεπτα, για να μπορείτε να καθαρίσετε.

Εύκολη μεταφορά με κλίση και κύλιση

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V72D, απλώς κρατήστε την εύχρηστη χειρολαβή μεταφοράς και δώστε κλίση προς τα πίσω. Χάρη στο ανθεκτικό ροδάκι που διαθέτει, μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στα πάρτι.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο, συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε έως και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε μουσική και φωτισμό.

Η σύνδεση πολλαπλών συσκευών επιτρέπει το χειρισμό της μουσικής από περισσότερα άτομα

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε ταυτόχρονα έως και τρία smartphone στο MHC-V72D, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth®. Θα μπορείτε όλοι να αναπαράγετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές.

Θύρα USB για άμεση σύνδεση, αναπαραγωγή και φόρτιση

Ακούστε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε συσκευή USB ή δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής με απευθείας εγγραφή από CD σε USB. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα PLAY/REC και είστε έτοιμοι να συνταράξετε το επόμενο πάρτι με τις αγαπημένες σας μουσικές επιλογές. Ή χρησιμοποιήστε τη θύρα σας USB για να φορτίσετε το smartphone σας ενώ διασκεδάζετε.

Προδιαγραφές
Προσφέρετε μια διασκεδαστική εμπειρία πάρτι σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών από κάθε κατεύθυνση και από μεγάλη απόσταση. Απολαύστε φωτισμό πάρτι που συγχρονίζεται με τον ρυθμό, και γίνετε όλοι DJ εναλλάξ, με τον έλεγχο με οριζόντιες και κάθετες κινήσεις χεριών ή από το smartphone σας.
  • ΗΧΟΣ 360° και ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων

  • Φωτισμός πάρτι 360° και φώτα ηχείων

  • Έλεγχος με κινήσεις για διασκεδαστικό και εύκολο χειρισμό

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable / Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με έξοδο HDMI

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον