MHC-V72D

Ήχος για μεγάλα πάρτι

Βυθιστείτε απόλυτα στον ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών με τον ΗΧΟ 360° και τον ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης, και χορέψτε με δυναμικά φωτορρυθμικά, που πάλλονται στον ρυθμό της μουσικής.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V72D

MHC-V72D
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V72D: εικόνα

Ενδεικτικά από

650,00 €

Γεμίστε τον χώρο του πάρτι με ήχο 360°

Απολαύστε τον εκτενή ήχο των μουσικών φεστιβάλ σε γενέθλια, ειδικές περιστάσεις και παρεΐστικες συγκεντρώσεις. ΗΧΟΣ 360°, με επιπλέον ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης από το JET BASS BOOSTER, που γεμίζει δυνατή μουσική όλο τον χώρο.

Λογότυπο ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ με ζωντανά συγκροτήματα.

Λογότυπο DSEE®
Αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις λεπτομέρειες στα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής του CD.

Φωτίστε κάθε γωνιά του πάρτι

Με τον φωτισμό πάρτι 360° και τα φώτα ηχείων, ακόμα και οι μεγάλοι χώροι μπορούν να γεμίσουν με κόκκινα, μπλε και πράσινα φώτα ηχείων και φωτισμό πάρτι, για αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή υπαίθριας συναυλίας. 

Απολαύστε φωτισμό πάρτι 360° 

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τον φωτισμό πάρτι 360° στην πράξη.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση με όλους: με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Εναλλακτικά, προσθέστε υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέοντας μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιώντας το σύστημα ως ενισχυτή. Απολαύστε τρεις λειτουργίες, "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για ήχο παραμόρφωσης κιθάρας και "Bass" για το μπάσο σας.

Έλεγχος με κινήσεις του MHC-V72D
Γίνετε εσείς ο DJ με τον έλεγχο με χειρονομίες

Παραλείψτε ένα κομμάτι, βάλτε εφέ flanger και αμέσως μετά WAH, δυναμώστε το μικρόφωνο του καραόκε, ρυθμίστε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής, ή ανεβάστε την ένταση του ήχου με ένα κάθετο ή οριζόντιο νεύμα του χεριού σας. Ο έλεγχος με κινήσεις των χεριών σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τις λειτουργίες του MHC-V72D, για να μη χάνετε στιγμή από το πάρτι.

Παίξτε μαζί με τον ρυθμό, με τη λειτουργία Taiko

Προσθέστε τον δικό σας ρυθμό στη μουσική, με τη λειτουργία Taiko, και διαγωνιστείτε σε επιδεξιότητα με τους φίλους σας, με τη λειτουργία παιχνιδιού Taiko.

Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone της
Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι, ανάψτε το φως και αναβοσβήστε όλα τα χρώματα με φωνητική εντολή. Απλώς επιλέξτε τον Φωνητικό έλεγχο από την εφαρμογή Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Διατίθενται πάνω από 39 εντολές, όπως αναπαραγωγή μουσικής, φωτισμός και λειτουργία ΚΑΡΑΟΚΕ.

Άτομα σε πάρτι που χρησιμοποιούν τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable σε smartphone
Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σας, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική.

Εικονίδιο Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Η εφαρμογή Sony | Music Center σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και τις ρυθμίσεις ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρωματιστά φώτα και να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και καραόκε. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον εύχρηστο έλεγχο με κινήσεις. 

Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Sony | Music Center σε smartphone
Λογότυπο Google Play™
Sony | Music Center για Android
Λογότυπο App Store
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Ταινίες και τηλεόραση με περισσότερη ένταση

Συνδέστε το MHC-V72D στην τηλεόρασή σας και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις με εντελώς νέο τρόπο.

Λογότυπο HDMI
Έξοδος HDMI®

Με την έξοδο HDMI (ARC) μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα στην τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, ενώ απολαμβάνετε πανίσχυρο ήχο από τα ηχεία του MHC-V72D.

Λογότυπο DVD
Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απολαύστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατή ένταση και πίεση ήχου που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε μέχρι και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε τη μουσική και τον φωτισμό.

Λογότυπα NFC και Bluetooth®
Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Απλώς χρησιμοποιήστε το NFC με ένα άγγιγμα, για να συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και να ξεκινήσετε τη μετάδοση ροής στη στιγμή.

Λογότυπο LDAC™
Ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία ασύρματη ακρόαση. 

Εικόνα δυνατότητας σύνδεσης πολλαπλών συσκευών του MHC-V72D
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth®, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V72D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα. Για να μπορείτε να απολαύσετε κομμάτια από όλες τις μουσικές βιβλιοθήκες σας.

Πάνελ με προστασία από υγρά του MHC-V72D
Πάνελ ελέγχου με προστασία από τα υγρά για αντοχή

Η άνω επιφάνεια του MHC-V72D έχει προστασία από υγρά και καθαρίζεται εύκολα για ασταμάτητη διασκέδαση, ακόμα κι αν χυθεί κάποιο ποτό. Το κουμπί "Party Lock" (Κλείδωμα πάρτι) απενεργοποιεί όλα τα υπόλοιπα για 30 δευτερόλεπτα, για να καθαρίσετε.

Άτομο που μεταφέρει το MHC-V72D με κλίση και κύλιση
Εύκολη μεταφορά

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V72D, απλώς κρατήστε την εύχρηστη χειρολαβή μεταφοράς και δώστε κλίση προς τα πίσω. Χάρη στο ανθεκτικό ροδάκι που διαθέτει, μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στα πάρτι.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Προσφέρετε μια διασκεδαστική εμπειρία πάρτι σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Νιώστε τον ρυθμό των αγαπημένων σας κομματιών από κάθε κατεύθυνση και από μεγάλη απόσταση. Απολαύστε φωτισμό πάρτι που συγχρονίζεται με τον ρυθμό, και γίνετε όλοι DJ εναλλάξ, με τον έλεγχο με οριζόντιες και κάθετες κινήσεις χεριών ή από το smartphone σας.
  • ΗΧΟΣ 360° και ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων

  • Φωτισμός πάρτι 360° και φώτα ηχείων

  • Έλεγχος με κινήσεις για διασκεδαστικό και εύκολο χειρισμό

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable / Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με έξοδο HDMI

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών