ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW

MHC-V77DW
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: εικόνα

Ενδεικτικά από

740,00 €

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος V77DW: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Μεταδώστε ήχο Wi-Fi

Χάρη στη μετάδοση συνεχούς ροής ήχου Wi-Fi, μπορείτε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο μέσω των συσκευών σας που υποστηρίζουν Chromecast built-in, και να έχετε πρόσβαση σε μουσικά αρχεία σε υπολογιστή ή οικιακό διακομιστή μέσων με συμβατότητα DLNA.

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Συνδέστε τη μουσική σας με το Spotify

Το MHC-V77DW είναι συμβατό με το Spotify Connect. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο Spotify για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής για πάρτι, σε πλήρη ένταση πραγματικής διασκέδασης.

Τροχοί και χειρολαβή για εύκολη μεταφορά

Το MHC-V77DW είναι κατασκευασμένο για εύκολη μεταφορά, ώστε ο ήχος που γεμίζει το δωμάτιο να σας ακολουθεί παντού.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις πάρτι με κινήσεις

Δώστε το δικό σας στυλ στο πάρτι με μία κίνηση. Ελέγξτε με κινήσεις τις λειτουργίες πάρτι (φωτισμός, εφέ DJ και μικρόφωνο) με διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο. Κάντε επίσης μια κίνηση προς τα αριστερά ή τα δεξιά για να αλλάξετε κομμάτι ή προς τα πάνω ή κάτω, για να προσαρμόσετε την ένταση ήχου. Προσαρμόστε το πάρτι σας ακόμα πιο διασκεδαστικά. 

Απελευθερώστε τη μουσική σας, με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια και την ασύρματη λειτουργία

Χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να ακούτε μουσική ασύρματα σε όλο το σπίτι μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center (πρώην SongPal). Σας δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε επιλεγμένες μπάρες ηχείων και ηχεία Sony. Με τη λειτουργία Group μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια μουσική ταυτόχρονα από πολλά ηχεία, ενώ με τη λειτουργία Single μπορείτε να ακούτε διαφορετική μουσική από πολλά ηχεία.

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και τεχνολογία Bluetooth.

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς μια συσκευή με δυνατότητα NFC στο MHC-V77DW για να συνδεθεί άψογα στη στιγμή, και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω τεχνολογίας Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Με LDAC™, για μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο ανώτερης ποιότητας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για τη μουσική σας.

Είσοδος HDMI για απλή εγκατάσταση

Συνδεθείτε εύκολα στην τηλεόραση σας, για βαθύ, πανίσχυρο ήχο σε όλες τις ταινίες και τη μουσική σας. Χάρη στη θύρα HDMI, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Οι λυχνίες του ηχείου δημιουργούν ατμόσφαιρα για πάρτι

Απογειώστε το πάρτι με φωτισμό που θυμίζει κλαμπ. Τα φώτα κατευθύνονται μέσω ενός φακού, ώστε να διαχέονται με τη μορφή γραμμών στο χώρο. Ρυθμίστε το φωτισμό είτε μέσω της εφαρμογής Fiestable είτε από το ίδιο το σύστημα και μετατρέψτε το σπίτι σας σε πίστα κλαμπ, καθώς ο φωτισμός συγχρονίζεται με το ρυθμό της μουσικής.

Θύρα USB για άμεση σύνδεση και αναπαραγωγή

Στη θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε USB, smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές και να ακούσετε όλα τα ψηφιακά αρχεία σας. Είναι συμβατό με μορφές αρχείων MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC και DSD, για να απογειώσετε το πάρτι με τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής.

Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε

Διοργανώστε εύκολα βραδιές καραόκε με τους φίλους σας. Συνδέστε το MHC-V77DW στην τηλεόραση και βάλτε ένα DVD για καραόκε ή τραγουδήστε κομμάτια από το YouTube™, μέσω της τεχνολογίας Bluetooth®. Χάρη στις δύο εισόδους μικροφώνου, αλλά και τη βαθμολογία και τα εφέ ήχου, μπορείτε να τραγουδάτε μαζί με τους φίλους σας για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία εξασθένισης φωνής μειώνει την ένταση της φωνής στα CD, ώστε να μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Απλώς συντονιστείτε χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ραδιοφώνου FM και ακούστε τι παίζει.

Πίνακας ελέγχου splashproof για ανθεκτικότητα

Η άνω επιφάνεια του MHC-V77DW είναι splashproof, ανθεκτική στη σκόνη και καθαρίζεται εύκολα, για ασταμάτητη διασκέδαση, ακόμα και αν χυθεί κάποιο ποτό.

Η λειτουργία Fiesta αναπαράγει τον ήχο του πάρτι όπου κι αν βρίσκεστε

Απολαύστε την υψηλή πίεση ήχου του πάρτι σε κλειστό χώρο σε κάθε περιβάλλον, ακόμα και έξω, με το πάτημα του κουμπιού Fiesta Mode, για λειτουργία Fiesta.

Προδιαγραφές

Διοργανώστε αξέχαστα πάρτι με το φορητό ηχοσύστημα "όλα σε ένα". Ο φωτισμός πάρτι συγχρονίζεται με τον δυνατό ήχο και ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα, ενώ όλα ελέγχονται εύκολα από το smartphone σας, με τις εφαρμογές SongPal και Fiestable. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική, με το Spotify Connect και το Chromecast built-in.
  • Απολαύστε δυνατό ήχο με σχεδίαση «όλα σε ένα», για εξοικονόμηση χώρου

  • Αποκτήστε τον έλεγχο του φωτισμού και των εφέ DJ, με τις εφαρμογές Sony | Music Center και Fiestable

  • Προστασία από τα ατυχήματα με πίνακα ελέγχου splashproof

  • Μεταδώστε μέσω ροής όλη τη μουσική σας με το Chromecast built-in και το Spotify Connect

  • Με χειρολαβή μεταφοράς και τροχούς για εύκολη μετακίνηση από το σπίτι στο πάρτι

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον