ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH®

MHC-V7D
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH®: εικόνα

Ενδεικτικά από

705,70 €

Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δώστε ισχύ στα μπάσα σας

Τα εκρηκτικά πάρτι χρειάζονται ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα. Χάρη στην τεχνολογία Sound Pressure Horn, το MHC-V7D προσφέρει στάθμη πίεσης ήχου 1550 W (1440 W RMS, 105,5 dB SPL), παρά τη μικρή, κατακόρυφη σχεδίασή του που εξοικονομεί χώρο. Δώστε το δικό σας στυλ στο πάρτι με διασκεδαστικές κινήσεις - αλλάξτε το φωτισμό LED των ηχείων, προσθέστε εφέ DJ ή απλά αλλάξτε κομμάτι με μία κίνηση.

Στάθμη πίεσης ήχου 1550 W

Ενισχύστε τη μουσική σας με ήχο 1550 W.

Σχεδιασμένο για ισχυρά μπάσα

Ο κώνος γούφερ 25 cm (9,8") προσφέρει πλούσια, δυνατά μπάσα.

Κορυφαίος ήχος από μία μόνο εγκατάσταση

Απολαύστε τον ήχο ενός ισχυρού ηχοσυστήματος, χάρη στην κατακόρυφη ενιαία σχεδίαση μικρού μεγέθους.

Έξυπνη απόδοση με υψηλή ισχύ
Έξυπνη απόδοση με υψηλή ισχύ

Η ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Sound Pressure Horn δημιουργεί μεγαλύτερη ακουστική πίεση στις χαμηλότερες τιμές ισχύος εξόδου – επομένως είναι καλύτερη για τον ήχο και για το περιβάλλον.

Ακούστε περισσότερα σε κάθε κομμάτι

Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE)

Το σύστημα DSEE αναβαθμίζει συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστά τις ψηλές και τις χαμηλές νότες που χάνονται κατά τη συμπίεση, παράγοντας πλούσιο ήχο, σχεδόν στην ποιότητα CD.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του πάρτι με μία απλή κίνηση

Απολαύστε πανεύκολο έλεγχο με κινήσεις

Προσαρμόστε το soundtrack του πάρτι με τη διασκεδαστική λειτουργία ελέγχου με κινήσεις. Αλλάξτε κομμάτια, ρυθμίστε την ένταση και προσθέστε εφέ DJ και φωτισμού - όλα με μια κίνηση του χεριού σας.

Νιώστε τη μουσική, δείτε το χρώμα

Νιώστε σαν να βρίσκεστε σε πραγματική πίστα με αυθεντική ατμόσφαιρα πάρτι, χάρη στα έντονα, πολύχρωμα φωτορρυθμικά LED των ηχείων. Τα ηχεία του MHC-V7D διαθέτουν φωτισμό που προβάλλεται στην οροφή, στους τοίχους ή στο δάπεδο. Επιλέξτε ένα μοτίβο με κουκκίδες ή γραμμές που συγχρονίζεται με το ρυθμό στης μουσικής.

Συνδεθείτε

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από επιλεγμένα smartphone μέσω του MHC-V7D. Χρησιμοποιήστε απλώς τη λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα, για σύνδεση Bluetooth® και άμεση μετάδοση ροής.

Ασύρματο σύστημα Hi-Fi με NFC και Bluetooth®
Ελέγξτε το σύστημα Hi-Fi με την εφαρμογή Fiestable
Πάρτε στα χέρια σας το πάρτι

Κατεβάστε την εφαρμογή Fiestable για να ελέγξετε τα φώτα των ηχείων, προσθέστε εφέ DJ, απολαύστε αναπαραγωγή φωνής ή απλώς μεταβείτε ή προετοιμάστε το επόμενο κομμάτι. Όλα μέσα από το smartphone σας!

Απογειώστε το πάρτι

Ξεσηκώστε την πίστα με τις λειτουργίες πάρτι. Γίνετε δημιουργικοί με μια μεγάλη ποικιλία εφέ DJ - από τη μετατόπιση του ήχου μεταξύ των ηχείων και την απομόνωση των φωνητικών έως την προσθήκη των εφέ flanger και WAH, αλλά και τα εφέ δειγματοληψίας και scratch. Χάρη στη λειτουργία Party Chain, μπορείτε να συνδέσετε και να συγχρονίσετε πολλά συστήματα με καλώδια ήχου, για ακόμα πιο ισχυρό ήχο.

Ασύρματο σύστημα Hi-Fi με συσκευή αναπαραγωγής DVD και λειτουργίες καραόκε
Ανακαλύψτε το αστέρι που κρύβετε μέσα σας

Διοργανώστε επικές μάχες καραόκε, χάρη στις δύο εξόδους μικροφώνου και μιας σειράς δυνατοτήτων, όπως η λειτουργία Karaoke-PON, η οποία μειώνει την ένταση της φωνής στα CD ώστε να μπορείτε να τραγουδήσετε στους ρυθμούς της μουσικής.

Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των ταινιών σας

Απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD με το MHC-V7D

Παρακολουθήστε εύκολα όλες τις αγαπημένες σας ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD. Συνδέστε το σύστημα στην τηλεόρασή σας και βελτιώστε τον ήχο με τρεις ρυθμίσεις ενίσχυσης.

MEGA BASS
Ενισχύστε τα μπάσα

Ενεργοποιήστε απλώς τη λειτουργία MEGA BASS και απογειώστε τη μουσική και τις αγαπημένες σας σκηνές δράσης.

Λειτουργία ποδοσφαίρου
Απολαύστε τη μαγεία του γηπέδου

Βελτιώστε το φυσικό θόρυβο του περιβάλλοντος όταν παρακολουθείτε σπορ με τη Λειτουργία ποδοσφαίρου. Μπορείτε ακόμα και να χαμηλώσετε τον ήχο του σχολιαστή και να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στις κερκίδες.

ClearAudio+
Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ακούστε μουσική με εντυπωσιακή ευκρίνεια, χάρη στη συλλογή τεχνολογιών ήχου ClearAudio+ της Sony, για βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή.

Ελέγξτε το σύστημα Hi-Fi με την εφαρμογή SongPal
Έξυπνος χειρισμός με SongPal

Ο κόσμος της μουσικής στα χέρια σας

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Σύνδεση, αναπαραγωγή, μεταφορά

Δύο θύρες USB και μονάδα CD ανθεκτική στη σκόνη

Αντιγράψτε και μεταφέρετε εύκολα τραγούδια από CD σε USB ή από ένα USB σε ένα άλλο, χωρίς υπολογιστή. Ακούστε αγαπημένα MP3, ανακαλύψτε ξανά τα παλιά CD ή δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής για πάρτι.

Ασύρματο σύστημα Hi-Fi με δύο θύρες USB και μονάδα CD
Ασύρματο σύστημα Hi-Fi με δύο εισόδου ήχου
Δύο είσοδοι ήχου

Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που παρακολουθείτε ή παίζετε, μπορείτε να ενισχύσετε τον ήχο συνδέοντας το MHC-V7D στην τηλεόραση, την παιχνιδοκονσόλα και πολλές άλλες συσκευές.

Ασύρματο σύστημα Hi-Fi με ραδιόφωνο FM
Ραδιόφωνο FM

Συντονιστείτε στις αγαπημένες σας εκπομπές ή ακούστε ζωντανά DJ set, χάρη στο ραδιόφωνο FM.

Sony Design
Αρνητικός χώρος

Τι κρύβεται πίσω από τον εξαιρετικό ήχο; Ανακαλύψτε τα μυστικά του εμπνευσμένου σχεδιασμού.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Πανίσχυρο ηχοσύστημα για εκρηκτικά πάρτι. Χάρη στη νέα τεχνολογία Sound Pressure Horn, το MHC-V7D αποδίδει δυνατά μπάσα, παρά το μικρό, κατακόρυφο σχέδιό του που εξοικονομεί χώρο. Ρίξτε φωτορρυθμικά στην οροφή ή τον τοίχο. Χρησιμοποιήστε διασκεδαστικές και απλές κινήσεις για να ανεβάσετε την ένταση ήχου, να περάσετε το επόμενο κομμάτι ή να παίξετε με τα εφέ DJ.
  • Νέα τεχνολογία Sound Pressure Horn για δυνατά μπάσα που μπορείτε να νιώσετε

  • Διασκεδαστικός και έξυπνος έλεγχος με κινήσεις

  • Φωτορρυθμικά LED και εφέ DJ για μοναδική ατμόσφαιρα πάρτι

  • Ελέγξετε τις λειτουργίες μουσικής και πάρτι με την εφαρμογή Fiestable

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

Ισχύς εξόδου
1440 W
Υποδοχές εισόδου
Έξοδος composite video (1), Αναλογική έξοδος ήχου (1), Αναλογική είσοδος ήχου (2), Είσοδος μικροφώνου (2, 6φ), Θύρα USB (2)
Μέγεθος κύριας μονάδας (Π x Υ x Β)
340 mm x 924 mm x 320 mm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ρεύματος AC, Κεραία FM, Μπαταρία (AAA/μαγγανίου), Τηλεχειριστήριο (RMT-AM120U)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών