MHC-V82D

Ανεβάστε τη διάθεση στα ύψη

Διασκεδάστε τα πλήθη, χάρη στον ΗΧΟ 360° και τον ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης. Τέσσερα ηχεία μεσαίων συχνοτήτων αποδίδουν καθαρά φωνητικά για τα αγαπημένα σας τραγούδια, ενώ τα παλμικά φώτα δημιουργούν ατμόσφαιρα κλαμπ.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V82D

MHC-V82D
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V82D: εικόνα

Ενδεικτικά από

780,00 €

Γεμίστε το πάρτι σας με έντονο ήχο 360° και πεντακάθαρα φωνητικά

Κάντε τους καλεσμένους να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, όπου κι αν βρίσκονται στον χώρο. Χάρη στον ΗΧΟ 360°, τον ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης από το JET BASS BOOSTER και τα τέσσερα ηχεία μεσαίων συχνοτήτων, τα πάρτι σας θα γεμίζουν με δυνατό ήχο και άμεσα, πεντακάθαρα φωνητικά.

Λογότυπο ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ με ζωντανά συγκροτήματα.

Λογότυπο DSEE®
Αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις λεπτομέρειες στα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής του CD.

Φωτίστε κάθε γωνιά του πάρτι

Με τον φωτισμό πάρτι 360° και τα φώτα ηχείων, ακόμα και οι μεγάλοι χώροι μπορούν να γεμίσουν με κόκκινα, μπλε και πράσινα φώτα ηχείων και φωτισμό πάρτι, για αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή υπαίθριας συναυλίας.

Απολαύστε φωτισμό πάρτι 360° 

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τον φωτισμό πάρτι 360° στην πράξη.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση με όλους: με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Εναλλακτικά, προσθέστε υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέοντας μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιώντας το σύστημα ως ενισχυτή. Απολαύστε τρεις λειτουργίες, "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για ήχο παραμόρφωσης κιθάρας και "Bass" για το μπάσο σας.

Έλεγχος με κινήσεις του MHC-V82D
Γίνετε εσείς ο DJ με τον έλεγχο με χειρονομίες

Παρακάμψτε ένα τραγούδι, αλλάξτε από το εφέ flanger σε WAH, ανοίξτε το μικρόφωνο καραόκε, ελέγξτε τον ήχο του μικροφώνου και της μουσικής ή ανεβάστε την ένταση κινώντας το χέρι σας κάθετα ή οριζόντια. Με τον έλεγχο με κινήσεις, ελέγχετε γρήγορα και εύκολα τις λειτουργίες του MHC-V82D, και παραμένετε στην καρδιά του πάρτι.

Παίξτε μαζί με τον ρυθμό με τη λειτουργία TAIKO

Προσθέστε τον δικό σας ρυθμό στη μουσική, με τη λειτουργία Taiko, και διαγωνιστείτε σε επιδεξιότητα με τους φίλους σας, με τη λειτουργία παιχνιδιού Taiko.

Άτομο σε πάρτι που χρησιμοποιεί τον φωνητικό έλεγχο μέσω της εφαρμογής Fiestable σε smartphone
Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Αλλάξτε κομμάτι, ανάψτε το φως και αναβοσβήστε όλα τα χρώματα με φωνητική εντολή. Απλώς επιλέξτε τον Φωνητικό έλεγχο από την εφαρμογή Fiestable και εκφωνήστε την εντολή σας. Διατίθενται πάνω από 39 εντολές, όπως αναπαραγωγή μουσικής, φωτισμός και λειτουργία ΚΑΡΑΟΚΕ.

Άτομα που απολαμβάνουν τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable σε smartphone
Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς πατήστε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σας, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική. 

Εικονίδιο Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Η εφαρμογή Sony | Music Center σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και τις ρυθμίσεις ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρωματιστά φώτα και να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και καραόκε. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον εύχρηστο έλεγχο με κινήσεις. 

Άτομο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Sony | Music Center σε smartphone
Λογότυπο Google Play™
Sony | Music Center για Android
Λογότυπο App Store
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Ταινίες και τηλεόραση με περισσότερη ένταση

Συνδέστε το MHC-V82D στην τηλεόρασή σας και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις με εντελώς νέο τρόπο.

Λογότυπο HDMI
Έξοδος HDMI®

Με την έξοδο HDMI (ARC) μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα στην τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, ενώ απολαμβάνετε πανίσχυρο ήχο από τα ηχεία του MHC-V82D.

Λογότυπο DVD
Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απολαύστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατή ένταση και πίεση ήχου που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Ενισχύστε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απολαύστε πιο δυνατό ήχο συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε μέχρι και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρονίστε τη μουσική και τον φωτισμό.

Λογότυπα NFC και Bluetooth®
Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Απλώς χρησιμοποιήστε το NFC με ένα άγγιγμα, για να συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και να ξεκινήσετε τη μετάδοση ροής στη στιγμή.

Λογότυπο LDAC™
Ροή υψηλής ποιότητας με LDAC™ μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC™ στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για κορυφαία ασύρματη ακρόαση. 

Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών του MHC-V82D
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth®, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V82D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα. Για να μπορείτε να απολαύσετε κομμάτια από όλες τις μουσικές βιβλιοθήκες σας.

Πάνελ με προστασία από υγρά του MHC-V82D
Πάνελ ελέγχου με προστασία από τα υγρά για αντοχή

Η άνω επιφάνεια του MHC-V82D έχει προστασία από υγρά και καθαρίζεται εύκολα για ασταμάτητη διασκέδαση, ακόμα κι αν χυθεί κάποιο ποτό. Το κουμπί "Party Lock" (Κλείδωμα πάρτι) απενεργοποιεί όλα τα υπόλοιπα για 30 δευτερόλεπτα, για να καθαρίσετε.

Άτομο που μεταφέρει το MHC-V82D με κλίση και κύλιση
Εύκολη μεταφορά

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V82D, απλώς κρατήστε την εύχρηστη χειρολαβή μεταφοράς και δώστε κλίση προς τα πίσω. Χάρη στο ανθεκτικό ροδάκι που διαθέτει, μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στα πάρτι.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Διασκεδάστε τα πλήθη, χάρη στον ΗΧΟ 360° και τον ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης. Χορέψτε και τραγουδήστε ακούγοντας πεντακάθαρα φωνητικά, με τον παλλόμενο φωτισμό πάρτι 360° και το φως των ηχείων. Κάντε εναλλάξ τον DJ με οριζόντια και κάθετη κίνηση του χεριού για έλεγχο ή μέσω του smartphone σας.
  • ΗΧΟΣ 360° και ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων

  • Φωτισμός πάρτι 360° και φώτα ηχείων

  • Έλεγχος με κινήσεις για διασκεδαστικό και εύκολο χειρισμό

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable / Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με έξοδο HDMI

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών