MHC-V83D

Κάντε το κάθε πάρτι να μένει αξέχαστο

Γεμίστε τον χώρο με τον πολυδιάσταστο ήχο πάρτι "Omnidirectional Party Sound", δημιουργήστε εορταστική ατμόσφαιρα με τον πολύχρωμο φωτισμό πάρτι "Omnidirectional Party Light" και τα φώτα ηχείων "Speaker Light" ή απελευθερώστε τον ποπ σταρ που κρύβετε μέσα σας με τη λειτουργία KARAOKE.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V83D

MHC-V83D
Ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH® V83D: εικόνα

Ενδεικτικά από

770,00 €

Χαρακτηριστικά για έξτρα διασκεδαση
Χαρακτηριστικά για έξτρα διασκεδαση
HDMI®
Δυνατότητα σύνδεσης
Ανθεκτικότητα
Ανθεκτικότητα
Απογειώστε το πάρτι με καταπληκτικό ήχο 

Χορέψτε και τραγουδήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια όπου κι αν βρίσκεστε στον χώρο σας. Με τέσσερα tweeter υψηλής απόδοσης, υψηλής απόδοσης μονάδες οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων και μεσαίων συχνοτήτων υπό γωνία, τα πάρτι σας θα απογειώνονται με ισχυρό, ζωντανό ήχο που θα ικανοποιήσει κάθε καλεσμένο.

Live Sound
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ με ζωντανά συγκροτήματα. 

DSEE
Αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις λεπτομέρειες στα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την ποιότητα της πρωτότυπης
εγγραφής του CD. 

Δημιουργήστε μια αξέχαστη ατμόσφαιρα 

Φωταγωγήστε το πάρτι, από το δάπεδο έως την οροφή, με τον πολυδιάστατο φωτισμό πάρτι "Omnidirectional Party Light" και τα φώτα των ηχείων (Speaker Light). Στείλτε κύματα με μια πολύχρωμη λωρίδα, από βαθύ μπλε, γαλανό και πράσινο, για να απολαμβάνετε αυθεντική ατμόσφαιρα νυχτερινού κλαμπ ή συναυλίας.

Απολαύστε πολυδιάστατο φωτισμό πάρτι "Omnidirectional Party Light"

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τον πολυδιάστατο φωτισμό πάρτι "Omnidirectional Party Light" στην πράξη.

Βγάλτε τον ποπ σταρ από μέσα σας

Μοιραστείτε τη διασκέδαση. Με δύο εισόδους μικροφώνων, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέστε μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιήστε το σύστημα σαν ενισχυτή κιθάρας. Απολαύστε τρεις λειτουργίες: "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για παραμόρφωση κιθάρας και "Bass" για μπάσο. Και, όταν τελειώσετε, η μονάδα έχει δύο θέσεις για μικρόφωνο, για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μικρόφωνα με ασφάλεια.

Έλεγχος με χειρονομίες
Έλεγχος με κάθετες και οριζόντιες κινήσεις των χεριών

Παραλείψτε κομμάτια, αλλάξτε από Flanger σε WAH, δυναμώστε την ένταση στο μικρόφωνο για καραόκε, ελέγξτε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής ή ανεβάστε την ένταση του ήχου, με κάθετη ή οριζόντια κίνηση του χεριού. Έτσι θα χειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις λειτουργίες του MHC-V83D, για να απολαμβάνετε το πάρτι. 

Παίξτε μαζί με τον ρυθμό με τη λειτουργία TAIKO

Προσθέστε τον δικό σας ρυθμό στη μουσική, με τη λειτουργία TAIKO, και διαγωνιστείτε σε επιδεξιότητα με τους φίλους σας, με τη λειτουργία παιχνιδιού TAIKO.

Πάρτε τον έλεγχο του πάρτι στα χέρια σας με την εφαρμογή Fiestable

Διασκεδαστική και εύχρηστη, με την εφαρμογή Fiestable ελέγχετε εύκολα το MHC-V83D. Για να τη χρησιμοποιήσετε, κατεβάστε πρώτα το Sony | Music Center. Ελέγξτε τη μουσική, τον φωτισμό και άλλες λειτουργίες από την οθόνη του τηλεφώνου ή με τη φωνή σας.

Εικόνα τηλεφώνου Xperia
Αφήστε τους φίλους σας να δημιουργήσουν το playlist μέσω της εφαρμογής Fiestable

Όλοι μπορούν να προσθέσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στη λίστα αναπαραγωγή σας, με το Fiestable. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να προσθέτουν μουσική από τα δικά τους smartphone, μέσω του δικτύου Wi-Fi®, ώστε το πάρτι να μην τελειώνει ποτέ.   

Εικόνα τηλεφώνου Xperia
Αφήστε τους σταρ του τραγουδιού να λάμψουν με την κατάταξη καραόκε του Fiestable

Κάντε διαγωνισμό για την ανάδειξη του Βασιλιά ή της Βασίλισσας του πάρτι, με την κατάταξη καραόκε. Και όποιος μπει στους 10 πρώτους, μπορεί να προσθέσει το όνομά του/της και τον τίτλο του τραγουδιού στον πίνακα κατάταξης.

Party King
Γίνετε η ψυχή του πάρτι 

Μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυναμώστε τη μουσική και γίνετε εσείς η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Με την εφαρμογή Sony | Music Center ελέγχετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου από το τηλέφωνό σας. Με την εφαρμογή Fiestable ελέγχετε τα φώτα και ενεργοποιείτε τις λειτουργίες DJ και KARAOKE. Κάντε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σας, χάρη στον εύκολο έλεγχο με κινήσεις.

Music Center
Google Play
Sony | Music Center για Android
App Store
Sony | Music Center για iOS
Fiestable για Android
Fiestable για iOS
Ταινίες και τηλεόραση με περισσότερη ένταση 

Συνδέστε το MHC-V83D στην τηλεόρασή σας και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις με εντελώς νέο τρόπο. 

HDMI®
Έξοδος HDMI™ για απλή ρύθμιση

Με την έξοδο HDMI™ (ARC), μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το σύστημα με την τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση και DVD στην κανονική σας οθόνη, απολαμβάνοντας μεγαλοπρεπή ήχο από τα ηχεία MHC-V83D.

DVD
Παρακολουθήστε ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε κινηματογράφο και καλέστε φίλους και συγγενείς για εντυπωσιακές βραδιές σπιτικού σινεμά. Νιώστε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατό ήχο και ένταση, που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης.

Διαδώστε την ατμόσφαιρα του πάρτι
με ασύρματη σύνδεση

Απολαύστε δυνατό, έντονο ήχο και συγχρονισμένο φωτισμό. Με το ασύρματο Party Chain μπορείτε να συνδέσετε το MHC-V83D σε οποιοδήποτε από τα 50 συμβατά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος μέσω Bluetooth®.

NFC Bluetooth®
NFC™ και Bluetooth  

Με την τεχνολογία NFC™ και Bluetooth®, δεν χρειάζεστε ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ρυθμίσεις εγκατάστασης. Ακουμπήστε μια συσκευή με NFC™ στο MHC-V83D για να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα και κάντε streaming τη μουσική συλλογή σας. Η συσκευή δεν έχει NFC™; Κανένα πρόβλημα! Συνδέστε τη μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Λειτουργία Party Chain
Συγχρονίστε τον ήχο σας με το ασύρματο Party Chain

Συνδέστε έως και 50 συμβατά ηχοσυστήματα υψηλής ισχύος μέσω σύνδεσης Bluetooth®, για πιο δυναμική εμπειρία ήχου και απολαύστε τον φωτισμό καθώς συγχρονίζεται με τα ηχεία. 

Σύνδεση συσκευών
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V83D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth®,. Θα μπορείτε όλοι να παίζετε κομμάτια από τις μουσικές βιβλιοθήκες σας, έχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές.

DAB+
Ακούστε περισσότερα με DAB+ 

Χάρη στον πλήρως συμβατό δέκτη DAB+, μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας
τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς. 

Σχεδιασμένο για να αντέχει στην ατμόσφαιρα του πάρτι 

Καθώς δημιουργήθηκε με γνώμονα τη χρηστικότητα και την ανθεκτικότητα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το MHC-V83D αντέχει στην ένταση του πάρτι.

Χυτό πλαίσιο
Σχεδιασμένο για δυνατά πάρτι

Το σκληρό πλαστικό, που καλύπτει εξωτερικά όλες τις πλευρές, και τα ανθεκτικά προστατευτικά γωνιών προσφέρουν στο MHC-V83D μακροχρόνια αντοχή και εύκολη μεταφορά, όπου κι αν γίνεται το πάρτι.

Πίνακας ελέγχου splashproof για ανθεκτικότητα 

Η πάνω επιφάνεια του MHC-V83D είναι splashproof και καθαρίζεται εύκολα, για συνεχή διασκέδαση, ακόμα κι αν πέσει υγρό στοιχείο. Επίσης διαθέτει το κουμπί Party Lock (Κλείδωμα πάρτι), που απενεργοποιεί όλα τα υπόλοιπα κουμπιά για 30 δευτ, για να καθαρίσετε.

Προστασία splashproof
Μεταφορά
Εύκολη μεταφορά

Όταν θέλετε να μετακινήσετε το MHC-V83D, απλώς κρατήστε την εύχρηστη χειρολαβή μεταφοράς και δώστε κλίση προς τα πίσω. Χάρη στα ανθεκτικά ροδάκια, το μετακινείτε πανεύκολα στο πάρτι.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Προσφέρετε μια διασκεδαστική εμπειρία πάρτι σε ακόμα περισσότερο κόσμο με τον πολυδιάστατο ήχο πάρτι "Omnidirectional Party Sound", φτιάξτε ατμόσφαιρα με τον πολυδιάστατο φωτισμό πάρτι "Omnidirectional Party Light" και τα φώτα ηχείων "Speaker Light", και διασκεδάστε περισσότερο με τη λίστα αναπαραγωγής πάρτι και την κατάταξη καραόκε μέσω της εφαρμογής Fiestable. Τα προστατευτικά γωνιών και τα ροδάκια κάνουν τη μεταφορά πιο εύκολη από ποτέ.
  • Πολυδιάστατος ήχος πάρτι "Omnidirectional Party Sound"

  • Πολυδιάστατος φωτισμός πάρτι "Omnidirectional Party Light" και φώτα ηχείων "Speaker Light"

  • Λίστα αναπαραγωγής πάρτι και κατάταξη καραόκε μέσω της εφαρμογής Fiestable

  • Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με έξοδο HDMI™

  • Έλεγχος με κινήσεις για διασκεδαστικό και εύκολο χειρισμό

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών