Μετάβαση στο περιεχόμενο
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με Bluetooth®: φωτογραφίες

Αρχίστε το πάρτι

Αυξήστε την ένταση της μουσικής και αρχίστε το χορό με το SHAKE-33. Το μοναδικό σύστημα Hi-Fi "όλα σε ένα" συνδυάζει την ισχύ RMS 2200 W με τον μοναδικό σχεδιασμό των ηχείων Pressure Horn, προσφέροντας δυναμικό ήχο και πραγματικά έντονα μπάσα. Επιπλέον, τα φώτα LED στα ηχεία και τα εφέ DJ σας βοηθούν να ξεσηκώσετε την πίστα.

Ισχύς εξόδου 2200 W

Ισχύς RMS 2200 W

Νιώστε τη μουσική με ισχύ RMS 2200 W.

Μονάδα οδηγού 300 mm

Μονάδα οδηγού 300 mm

Απολαύστε πανίσχυρο ήχο από τα ηχεία 3 δρόμων και τη μονάδα οδηγού 300 mm.

Διπλάσια πίεση για ακόμα πιο δυνατά μπάσα

Sound Pressure Horn

Ζήστε τη δυνατή συγκίνηση των έντονων μπάσων με τη μοναδική τεχνολογία Sound Pressure Horn της Sony. Η σχεδίαση Back Loaded Horn δημιουργεί την πίεση ενός συμβατικού υπογούφερ, αυξάνοντας τον ήχο έως και 6 decibel. Το αποτέλεσμα είναι πιο δυνατά και πιο καθαρά μπάσα που μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε.

Εντυπωσιακός ήχος σε όλες τις συχνότητες

Σχεδιασμός ηχείων 3 δρόμων

Η σχεδίαση των ηχείων 3 δρόμων του SHAKE-33 συνδυάζει ένα γούφερ 300 mm, μια μονάδα μεσαίων συχνοτήτων 100 mm και ένα τουίτερ 25 mm, προσφέροντας καθαρά φωνητικά, πεντακάθαρες υψηλές και πανίσχυρες χαμηλές νότες.

Μονάδα οδηγού 300 mm

Σχεδιασμένο για δυνατές συγκινήσεις

Γεμίστε το δωμάτιο με εκρηκτικό ήχο, χάρη στη μονάδα οδηγού 300 mm και τον πανίσχυρο ενισχυτή. Το υπογούφερ MRC τύπου κώνου έχει ανθεκτική σχεδίαση που διατηρεί το σχήμα του ακόμα και σε έντονους κραδασμούς, για καθαρά μπάσα χωρίς παραμόρφωση.

Δυναμική σχεδίαση

Τα δυναμικά πάρτι απαιτούν τολμηρό ντιζάιν. Οι εντυπωσιακές γωνίες και τα χειριστήρια από επεξεργασμένο μέταλλο κάνουν το SHAKE-33 το κεντρικό στοιχείο του πάρτι. Τα κουμπιά και οι λειτουργίες φωτίζονται και ταιριάζουν με τα έντονα φώτα LED στα ηχεία.

Νιώστε τη μουσική, δείτε το χρώμα

Τα έντονα, πολύχρωμα φωτορρυθμικά στα ηχεία LED συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής. Χάρη στις 10 ρυθμίσεις χρωμάτων και τα 6 μοτίβα, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα περισσότερα από τα 60 εφέ LED των ηχείων για να δημιουργήσετε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

DSEE

Ακούστε περισσότερα σε κάθε κομμάτι

Το Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστώντας τις υψηλές και χαμηλές συχνότητες που χάνονται στη συμπίεση, το DSEE παράγει πλούσιο ήχο, σχεδόν στην ποιότητα CD.

Ρυθμίστε τον ήχο

Ενισχύστε τα μπάσα ή δημιουργήστε ατμόσφαιρα γηπέδου, μεε 4 λειτουργίες βελτιστοποιημένων ρυθμίσεων. Επιλέξτε τις λειτουργίες Bass Bazuca και Music ή συνδέστε το SHAKE-33 σε τηλεόραση και απολαύστε ποδόσφαιρο, παιχνίδια και ταινίες με καθηλωτικό ήχο.

Λειτουργία Bass Bazuca

Λειτουργία Bass Bazuca

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Bass Bazuca για δυνατά μπάσα.

Λειτουργίες ήχου

Λειτουργίες ήχου

Επιλέξτε μεταξύ των λειτουργιών Ποδόσφαιρο, Ταινία/Παιχνίδι ή Μουσική στις ρυθμίσεις ήχου.

Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ακούστε μουσική με εντυπωσιακή καθαρότητα, χάρη στη συλλογή τεχνολογιών ήχου ClearAudio+ ̶ της Sony, για βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή.

ClearAudio+
NFC και Bluetooth®

Συνδεθείτε στο λεπτό

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από το smartphone σας μέσω του SHAKE-33. Χρησιμοποιήστε απλά τη λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα, για σύνδεση Bluetooth® και άμεση μετάδοση ροής.

Απόλυτος έλεγχος στα χέρια σας

Ξεκολλήστε από την κονσόλα DJ–κατεβάστε την εφαρμογή SongPal και μετατρέψτε το smartphone σε τηλεχειριστήριο. Παρακάμψτε κομμάτια, αυξήστε την ένταση και περιηγηθείτε στη μουσική, όπως και στα τραγούδια του USB, για απόλυτο έλεγχο στην αναπαραγωγή.

Εφαρμογή SongPal

Απογειώστε το πάρτι

Ξεσηκώστε την πίστα με τις λειτουργίες πάρτι. Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με τέσσερα εφέ DJ – προσθέστε εφέ flanger και wah, απομονώστε τα φωνητικά και μετατοπίστε τον ήχο μεταξύ των ηχείων. Χάρη στη λειτουργία Party Chain, μπορείτε να συνδέσετε και να συγχρονίσετε πολλά SHAKE με καλώδια ήχου, για ακόμα πιο ισχυρό ήχο.

Σύνδεση, αναπαραγωγή, μεταφορά

Δύο θύρες USB και μονάδα CD ανθεκτική στη σκόνη

Ακούστε τα αγαπημένα σας MP3, ανακαλύψτε ξανά τα παλιά CD και δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής. Επιπλέον, μπορείτε να αντιγράψετε και να μεταφέρετε εύκολα τραγούδια από CD σε USB ή από ένα USB σε ένα άλλο, χωρίς υπολογιστή.

Προδιαγραφές
  • Η αναβάθμιση DSEE αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Ελέγξτε το σύστημα mini απευθείας από το smartphone μέσω της εφαρμογής SongPal

  • Φωτορρυθμικά LED και εφέ DJ για μοναδική ατμόσφαιρα

Ισχύς εξόδου
2200W
Υποδοχές εισόδου
Έξοδος ηχείου (2), Αναλογική έξοδος ήχου (1), Αναλογική είσοδος ήχου (2), Θύρα USB (2)
Μέγεθος κύριας μονάδας (Π x Υ x Β)
505 mm x 160 mm x 350 mm
Μέγεθος μπροστινού ηχείου (Π x Υ x Β)
410 mm x 610 mm x 376 mm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κεραία, Μπαταρία, Τηλεχειριστήριο, Οδηγίες χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον