Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Ιδανικό για κάθε πάρτι

Απογειώστε τα αγαπημένα σας κομμάτια με στάθμη πίεσης ήχου 1850 W και ακούστε όλα τα δυνατά μπάσα, χάρη στη νέα τεχνολογία Sound Pressure Horn. Με το οικιακό ηχοσύστημα SHAKE-X1D, είστε πάντα έτοιμοι για πάρτι. Φωτίστε την πίστα με τους φωτισμούς LED των ηχείων και οργανώστε τους δικούς σας διαγωνισμούς τραγουδιού με τη λειτουργία καραόκε και τις δύο εισόδους μικροφώνου.

Στάθμη πίεσης ήχου 1850 W

Ακούστε τη μουσική σας δυνατά και καθαρά, χάρη στη στάθμη πίεσης ήχου 1850 W (1200 W RMS, 108,0dB SPL).

Κώνος γούφερ 20 cm (7,9")

Ακούστε δυνατά μπάσα για τη μουσική σας με τον κώνο γούφερ 20 cm (7,9").

Υψηλότερη πίεση, μεγαλύτερη ισχύς

Ακούστε εντονότερο ήχο από την τεχνολογία Sound Pressure Horn

Ο θάλαμος αναδιπλωμένης κόρνας και η μεγαλύτερη θύρα εξόδου αυξάνουν την ακουστική πίεση, προσφέροντας στάθμη πίεσης ήχου 1850 W, για δυνατά μπάσα που μπορείτε να νιώσετε.

Ασύρματο οικιακό σύστημα Hi-Fi με κατακόρυφη σχεδίαση και Bluetooth®
Οικιακό σύστημα Hi-Fi με ηχείο δύο δρόμων

ΥΨΗΛΗ

ΜΠΑΣΟ

Εντυπωσιακός ήχος σε όλες τις συχνότητες

Ήχος πλήρους φάσματος από ένα σύστημα ηχείων δύο δρόμων

Το σύστημα ηχείων δύο δρόμων περιλαμβάνει ένα τουίτερ 2 cm (0,8") για καθαρά φωνητικά και ψηλές νότες, ενώ το γούφερ 20 cm (7,9") ενισχύει τις μεσαίες και χαμηλές συχνότητες.

Έξυπνη απόδοση με υψηλή ισχύ
Έξυπνη απόδοση με υψηλή ισχύ

Η ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Sound Pressure Horn δημιουργεί μεγαλύτερη ακουστική πίεση στις χαμηλότερες τιμές ισχύος εξόδου – επομένως είναι καλύτερη για τον ήχο και για το περιβάλλον.

Ακούστε περισσότερα σε κάθε κομμάτι

Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE)

Το σύστημα DSEE αναβαθμίζει συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστά τις ψηλές και τις χαμηλές νότες που χάνονται κατά τη συμπίεση, παράγοντας πλούσιο ήχο, σχεδόν στην ποιότητα CD.

Οικιακό σύστημα Hi-Fi με DSEE
Δυναμική εμφάνιση και έντονος ήχος

Η δυναμική του σχεδίαση φέρνει το SHAKE-X1D στο επίκεντρο του πάρτι. Οι έντονες γωνίες, τα χειριστήρια από επεξεργασμένο αλουμίνιο και τα φωτιζόμενα κουμπιά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύστημα, επειδή τα δυναμικά πάρτι απαιτούν τολμηρό ντιζάιν!

Νιώστε τη μουσική, δείτε το χρώμα

Νιώστε σαν να βρίσκεστε σε πραγματική πίστα με αυθεντική ατμόσφαιρα πάρτι, χάρη στα έντονα, πολύχρωμα φωτορρυθμικά LED που συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής. Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων και βρείτε την ιδανική ρύθμιση για το δικό σας πάρτι.

Συνδεθείτε

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από επιλεγμένα smartphone μέσω του SHAKE-X1D. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα, για σύνδεση Bluetooth® και άμεση μετάδοση ροής.

Οικιακό ασύρματο σύστημα Hi-Fi με NFC και Bluetooth®
Εφαρμογή Fiestable για το οικιακό σύστημα Hi-Fi
Πάρτε στα χέρια σας το πάρτι

Κατεβάστε την εφαρμογή Fiestable για να ελέγξετε τα φώτα των ηχείων, προσθέστε εφέ DJ, απολαύστε αναπαραγωγή φωνής ή απλώς μεταβείτε ή προετοιμάστε το επόμενο κομμάτι. Όλα μέσα από το smartphone σας!

Απογειώστε το πάρτι

Ξεσηκώστε την πίστα με τις λειτουργίες πάρτι. Γίνετε δημιουργικοί με μια μεγάλη ποικιλία εφέ DJ - από τη μετατόπιση του ήχου μεταξύ των ηχείων και την απομόνωση των φωνητικών μέχρι την προσθήκη των εφέ flanger και WAH, αλλά και τα εφέ δειγματοληψίας και scratch. Χάρη στη λειτουργία Party Chain, μπορείτε να συνδέσετε και να συγχρονίσετε πολλά συστήματα με καλώδια ήχου, για ακόμα πιο ισχυρό ήχο.

Οικιακό σύστημα Hi-Fi με συσκευή αναπαραγωγής DVD και λειτουργίες καραόκε
Ανακαλύψτε το αστέρι που κρύβετε μέσα σας

Ακούστε DVD καραόκε και τραγουδήστε ακολουθώντας τους στίχους στην οθόνη. Το σύστημα διαθέτει δύο εξόδους μικροφώνου και μια σειρά λειτουργιών, όπως η Karaoke-PON που μειώνει την ένταση της φωνής στα CD για να τραγουδήσετε στο ρυθμό της μουσικής.

Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των ταινιών σας

Παρακολουθήστε εύκολα όλες τις αγαπημένες σας ταινίες με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD. Συνδέστε το σύστημα στην τηλεόρασή σας και βελτιώστε τον ήχο με τρεις ρυθμίσεις ενίσχυσης.

MEGA BASS
MEGA BASS

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία MEGA BASS και απογειώστε τα μπάσα και τις αγαπημένες σας σκηνές δράσης.

Λειτουργία ποδοσφαίρου
Απολαύστε τη μαγεία του γηπέδου

Η Λειτουργία ποδοσφαίρου βελτιώνει το φυσικό θόρυβο του περιβάλλοντος όταν παρακολουθείτε σπορ. Μπορείτε ακόμα και να χαμηλώσετε τον ήχο του σχολιαστή και να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στις κερκίδες.

ClearAudio+
Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ακούστε μουσική με εντυπωσιακή ευκρίνεια, χάρη στη συλλογή τεχνολογιών ήχου ClearAudio+ της Sony, για βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή.

Εφαρμογή SongPal για εύκολο χειρισμό του οικιακού συστήματος Hi-Fi
Έξυπνος χειρισμός με SongPal

Ο κόσμος της μουσικής στα χέρια σας

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Σύνδεση, αναπαραγωγή, μεταφορά

Δύο θύρες USB και μονάδα CD ανθεκτική στη σκόνη

Αντιγράψτε και μεταφέρετε εύκολα τραγούδια από CD σε USB ή από ένα USB σε ένα άλλο, χωρίς υπολογιστή. Ακούστε τα αγαπημένα σας αρχεία MP3, ανακαλύψτε ξανά τα παλιά σας CD ή δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής για πάρτι.

Οικιακό ηχοσύστημα με δύο θύρες USB και μονάδα CD
Οικιακό ηχοσύστημα με δύο εισόδους ήχου
Δύο είσοδοι ήχου

Συνδέστε το SHAKE-X1D στην τηλεόραση, στην παιχνιδοκονσόλα ή σε ένα δεύτερο ηχοσύστημα και επεκτείνετε τις επιλογές ψυχαγωγίας σας.

Οικιακό ηχοσύστημα με ραδιόφωνο FM/AM
Ραδιόφωνο FM/AM

Συντονιστείτε στις αγαπημένες σας εκπομπές ή ακούστε ζωντανά DJ set, χάρη στο ραδιόφωνο FM/AM.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Είστε έτοιμοι για πάρτι με το οικιακό ηχοσύστημα SHAKE-X1D. Απογειώστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ακούστε όλα τα δυνατά μπάσα, χάρη στη νέα τεχνολογία Sound Pressure Horn. Φωτίστε την πίστα με τους φωτισμούς LED των ηχείων και οργανώστε τους δικούς σας διαγωνισμούς τραγουδιού με τη λειτουργία καραόκε και τις δύο εισόδους μικροφώνου.
  • Νέα τεχνολογία Sound Pressure Horn για δυνατά μπάσα

  • Η αναβάθμιση DSEE αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Φωτορρυθμικά LED και εφέ DJ για μοναδική ατμόσφαιρα πάρτι

Ισχύς εξόδου - Εμπρός (RMS 10%THD)
1850 W
Ισχύς εξόδου
1200 W
Υποδοχές εισόδου
Αναλογική είσοδος ήχου (2), Είσοδος μικροφώνου (2(6φ)), Θύρα USB (2)
Μέγεθος κύριας μονάδας (Π x Υ x Β)
455 × 165 × 330 mm
Μέγεθος μπροστινού ηχείου (Π x Υ x Β)
315 x 490 x 355 mm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ρεύματος AC, Κεραία, Μπαταρία (AAA/μαγγανίου), Τηλεχειριστήριο (RMT-AM120U), Οδηγίες χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών