ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HI-FI

Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD

SHAKE-X70D
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.279,00 €

Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD: φωτογραφίες
Οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με DVD: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία Sound Pressure Horn για μπάσα που μπορείτε να νιώσετε

Αφήστε τα συγκλονιστικά μπάσα να σας συνεπάρουν, με την τεχνολογία Sound Pressure Horn. Ο σχεδιασμός αναδιπλωμένης κόρνας στο εσωτερικό αυξάνει αποτελεσματικά την ακουστική πίεση διοχετεύοντας την ενέργεια μέσω ενός αγωγού ενίσχυσης. Το αποτέλεσμα είναι κατά πολύ ανώτερο σε σύγκριση με τη συμβατική επεξεργασία σήματος και τους παραδοσιακούς ενισχυτές που σπαταλούν ενέργεια. Και το σημαντικότερο; Μπορείτε να νιώσετε τα μπάσα σε όλο τους το μεγαλείο.

Με LDAC™, για μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας μέσω BLUETOOTH®

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο ανώτερης ποιότητας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για τη μουσική σας.

Οι λυχνίες LED του ηχείου δημιουργούν ατμόσφαιρα για πάρτι

Απογειώστε το πάρτι με φωτισμό LED που θυμίζει κλαμπ. Τα ηχεία διαθέτουν φωτισμό LED με διάφορα χρωματικά μοτίβα, από καθαρό λευκό έως ουράνιο τόξο. Τα φωτορρυθμικά συγχρονίζονται με το ρυθμό και την ταχύτητα της μουσικής, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Εφέ DJ για κομμάτια με το προσωπικό σας στιλ

Ξεσηκώστε τα πλήθη με εφέ DJ. Τέσσερα διαφορετικά εφέ δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πάρτι: Το εφέ Flanger δημιουργεί ήχο που μοιάζει με βαθύ βρυχηθμό. Το εφέ WAH παραμορφώνει τον ήχο. Το εφέ Isolator απομονώνει μια συγκεκριμένη ζώνη συχνοτήτων. Το εφέ PAN αναπαράγει διαδοχικά τον ήχο στα ηχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εφέ DJ με την εφαρμογή Fiestable και το χειρισμό με χειρονομίες, και έτσι να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με τις λίστες αναπαραγωγής σας πιο εύκολα από ποτέ.

Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε

Διοργανώστε εύκολα βραδιές καραόκε με τους φίλους σας. Απλώς, συνδέστε το SHAKE-X70D στην τηλεόραση, βάλτε ένα DVD για καραόκε και τραγουδήστε ακολουθώντας τις λέξεις στην οθόνη. Χάρη στις δύο εισόδους μικροφώνου και λειτουργίες όπως η διατήρηση τραγουδιών, η βαθμολογία και η λειτουργία ηχούς, μπορείτε να τραγουδάτε μαζί με τους φίλους σας για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Επιπλέον, η ενσωματωμένη εξασθένιση φωνής μειώνει την ένταση της φωνής στα CD, ώστε να μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Είσοδος κιθάρας

Δώστε τη δική σας μίνι συναυλία με την είσοδο κιθάρας. Απλώς συνδέστε την και πατήστε το πλήκτρο κιθάρας για να απολαύσετε δυνατό ήχο από την κιθάρα σας. Παίξτε σόλο ή συνδέστε ένα μικρόφωνο για να τραγουδήσετε παράλληλα.

Είσοδος HDMI για απλή εγκατάσταση

Συνδεθείτε εύκολα στην τηλεόραση σας, για βαθύ, πανίσχυρο ήχο σε όλες τις ταινίες και τη μουσική σας. Χάρη στη θύρα HDMI, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Απολαύστε όλες τις ταινίες σας με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Παρακολουθήστε τα DVD σας στην ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής SHAKE-X70D. Απολαύστε κάθε έκρηξη, σκηνή δράσης και δραματική σκηνή με κινηματογραφικό ήχο Surround και μπείτε στην καρδιά της δράσης. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε σινεμά και διοργανώστε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και τεχνολογία BLUETOOTH®

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς μια συσκευή με δυνατότητα NFC στο SHAKE-X70D, για να συνδεθεί άψογα στη στιγμή, και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω τεχνολογίας Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Sony | Music Center (πρώην SongPal) για το smartphone ή το tablet σας και αποκτήσετε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Απλώς, συνδεθείτε μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

Θύρα USB για άμεση σύνδεση και αναπαραγωγή

Αντιγράψτε κομμάτια από CD σε USB και το αντίστροφο. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα PLAY/REC και αυτό ήταν! Αν ηχογραφείτε απευθείας σε USB, μπορείτε επίσης να αυξήσετε το ρυθμό μετάδοσης bit από την προεπιλεγμένη ρύθμιση των 128 kbps στα 256 kbps για ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου.

Είσοδοι ήχου για επέκταση του ηχοσυστήματος

Αξιοποιήστε στο έπακρο το οικιακό ηχοσύστημα. Χάρη στις δύο εισόδους ήχου RCA μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα σε μια τηλεόραση, κονσόλα παιχνιδιών ή ένα επιπλέον SHAKE, ώστε να απολαμβάνετε ακόμα πιο δυνατά ό,τι κι αν ακούτε ή βλέπετε.

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD για να απολαμβάνετε τη συλλογή σας

Ακούστε κλασικά άλμπουμ ή μουσικές συλλογές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD. Το οικιακό αυτό ηχοσύστημα είναι συμβατό με δίσκους CD, CD-R και CD-RW, ώστε να απολαμβάνετε τα πάντα, από αυθεντικές ηχογραφήσεις έως μιξαρισμένα τραγούδια και κομμάτια που έχετε κατεβάσει.

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Απλώς συντονιστείτε χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ραδιοφώνου FM και ακούστε τι παίζει.

Προδιαγραφές

Ζωντανέψτε το πάρτι με το οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος SHAKE-X70D. Νιώστε τη δύναμη των μπάσων, με την τεχνολογία Sound Pressure Horn και δημιουργήστε αυθεντική ατμόσφαιρα κλαμπ με τα εφέ DJ και τα πολύχρωμα φώτα LED.
  • Τεχνολογία Sound Pressure Horn για δυνατά μπάσα

  • LDAC για ακρόαση υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth

  • Εφέ DJ για ήχο νυχτερινού κλαμπ

  • Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε

  • Η οθόνη με φώτα LED δημιουργεί ατμόσφαιρα για πάρτι

Διαστάσεις κύριας μονάδας (Π x Υ x Β σε cm) (κατά προσέγγιση)
45,5 x 16,5 x 33
Διαστάσεις μπροστινού ηχείου (Π x Υ x Β σε cm) (κατά προσέγγιση)
51 x 77,3 x 49,1
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον