Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τηλεόραση

Smart TV

Απολαύστε εκπληκτική εικόνα και συνδεσιμότητα με τις καλύτερες Sony Smart TV. Περιηγηθείτε στη σελίδα για να δείτε πώς οι τηλεοράσεις μας μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας.

Ο εξυπνότερος τρόπος παρακολούθησης

Ακόμα πιο έξυπνες τηλεοράσεις. Οι καλύτερες Smart TV και 3D Smart TV της Sony συνδυάζουν μοναδική τεχνολογία εικόνας και εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Μετάδοση περιεχομένου σε Smart TV της Sony
Ζευγάρι που παρακολουθεί Smart TV 4K

Αποκτήστε τον έλεγχο της ψυχαγωγίας σας

Με τις Smart TV της Sony, αναζητήστε κανάλια, εξερευνήστε και μοιραστείτε περιεχόμενο από smartphone και σερφάρετε στον ιστό από την τηλεόρασή σας, χωρίς επιπλέον τηλεχειριστήρια, πρόσθετες συσκευές ή διακοπές.

Ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο για τη Smart TV σας

Το τηλεχειριστήριο της Bravia® σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα φωτογραφίες, μουσική, ταινίες και περιεχόμενο web. Βιάζεστε; Χρησιμοποιήστε την πρακτική λειτουργία ταχείας εκκίνησης που διαθέτουν οι Smart TV της Sony.

Τηλεχειριστήριο για Smart TV Ultra HD από τη Sony
Εικόνες 4K με τις καλύτερες Smart TV της Sony

Η τέλεια εικόνα

Απολαύστε την εκπληκτική ποιότητα εικόνας των Smart TV της Sony. Διαθέτουν το σύστημα επεξεργασίας X-Reality καθώς και τις ενσωματωμένες τεχνολογίες TRILUMINOS™ Colour και Motionflow XR για πιο ομαλές, ευκρινείς εικόνες με έντονα χρώματα.

Ήχος που σας συναρπάζει

Όλα ακούγονται πιο δυνατά στις Smart TV της Sony, από ψιθύρους έως εκρήξεις χάρη στα ClearAudio+ και Voice Zoom. Η τεχνολογία Clear Phase εξισορροπεί τις χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε τέλειο ήχο, ό,τι κι αν βλέπετε.

Ζευγάρι που παρακολουθεί Smart TV 4K με ClearAudio της Sony
Κοινή χρήση περιεχομένου με φίλους από Smart TV της Sony

Παρακολουθήστε μαζί από μίλια μακριά

Είτε παρακολουθείτε ένα σημαντικό αγώνα είτε έναν τελικό, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας από μια Smart TV της Sony με τη λειτουργία Social Viewing και το Skype™.