Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τηλεόραση

Smart TV

Απολαύστε εκπληκτική εικόνα και συνδεσιμότητα με τις καλύτερες Sony Smart TV. Περιηγηθείτε στη σελίδα για να δείτε πώς οι τηλεοράσεις μας μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας.

Ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο για τη Smart TV σας

Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο και βρείτε ό,τι χρειάζεστε με το One-Flick Entertainment για Smart TV. Με την υποστήριξη της BRAVIA®, οι ενισχυμένες δυνατότητες του τηλεχειριστηρίου επιτρέπουν την εύκολη περιήγηση σε φωτογραφίες, μουσική, ταινίες και περιεχόμενο web. Βιάζεστε; Εξοικονομήστε χρόνο με τη λειτουργία γρήγορης έναρξης, ένα ακόμα πρακτικό χαρακτηριστικό από τις Smart TV της Sony.

Τηλεχειριστήριο για Smart TV Ultra HD από τη Sony

Ήχος που σας συναρπάζει

Από ψιθύρους μέχρι δυνατές εκρήξεις, απολαύστε πιο δυναμικό ήχο στις τηλεοράσεις Smart TV της Sony. Οι τεχνολογίες αιχμής, όπως το ClearAudio+ και το Voice Zoom, ενισχύουν την ευκρίνεια ώστε να μην χάνετε ούτε λέξη. Η λειτουργία Clear Phase προσφέρει ιδανική απόδοση σε όλες τις συχνότητες, για ολοκληρωμένο ήχο σε ό,τι και αν βλέπετε.

Ζευγάρι που παρακολουθεί Smart TV 4K με ClearAudio της Sony
Κοινή χρήση περιεχομένου με φίλους από Smart TV της Sony

Παρακολουθήστε μαζί από μίλια μακριά

Στους κρίσιμους αγώνες ή τους τελικούς, μοιραστείτε τις σκέψεις σας εύκολα με μια Smart TV της Sony. Η ενσωματωμένη δυνατότητα Social Viewing σας επιτρέπει να στέλνετε και να βλέπετε tweet σε πραγματικό χρόνο για ό,τι παρακολουθείτε. Θέλετε να μιλήσετε με τους φίλους σας για την ταινία που μόλις είδατε; Ενεργοποιήστε το Skype™ και είστε έτοιμοι.