Οι εφαρμογές σας, ακόμα καλύτερες

Απολαύστε στο μέγιστο τις αγαπημένες σας εφαρμογές με πολλές μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας, στις Smart TV.

Το Google Play διαθέτει πάνω από 7.000 εφαρμογές και παιχνίδια για την τηλεόρασή σου    

Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Περιλαμβάνεται τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου.

Ανώτερη εμπειρία Netflix

Τηλεχειριστήριο που συνιστάται από το Netflix, στραμμένο προς την τηλεόραση
Το Netflix προτείνει τις Smart TV της Sony

Το Netflix σάς βοηθά να βρείτε τηλεοράσεις με άριστη απόδοση, εύκολη πρόσβαση εφαρμογών και νέες, βελτιωμένες λειτουργίες. Με τις τηλεοράσεις Netflix recommended TV, απολαμβάνετε δημοφιλές περιεχόμενο, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο. 

Λογότυπο λειτουργίας Netflix Calibrated Mode
Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση με την ίδια ποιότητα όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Τετραμελής οικογένεια που βλέπει τηλεόραση σε έναν κόκκινο καναπέ, τρώγοντας ποπ κορν
Έτσι θα έπρεπε να είναι οι ταινίες

Δείτε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες σαν να ήταν η πρώτη φορά, με περισσότερη δραματικότητα και ρεαλισμό σε μια τηλεόραση που έχει σχεδιαστεί για αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Λογότυπο IMAX Enhanced

Κάποιες τηλεοράσεις της Sony διαθέτουν IMAX Enhanced, με δυνατότητες χρώματος, αντίθεσης, ευκρίνειας και ήχου υψηλής ποιότητας. Για να απολαμβάνετε μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, που αξιοποιεί πλήρως το περιεχόμενο IMAX Enhanced.

Λογότυπο Dolby Vision / Atmos

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις. Τεχνολογία Dolby Vision™ που ζωντανεύει τις σκηνές για αυθεντική προβολή και Dolby Atmos™ για καθηλωτικό ήχο Surround.

Η ψυχαγωγία που αγαπάτε. Με τη βοήθεια της Google.

Δείτε πάνω 700.000 ταινίες και προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το περιεχόμενο των εφαρμογών και των συνδρομών σας στη διάθεσή σας από το Google TV. Απλώς πείτε τον τίτλο που θέλετε. Ή κάντε αναζήτηση για προτάσεις λέγοντας "Δείξε μου τηλεοπτικά προγράμματα με περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας".