Οι εφαρμογές σας, ακόμα καλύτερες

Απολαύστε στο μέγιστο τις αγαπημένες σας εφαρμογές με πολλές μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας, στις Smart TV.

Το Google Play διαθέτει πάνω από 7.000 εφαρμογές και παιχνίδια για την τηλεόρασή σου    

Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Περιλαμβάνεται τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου.

Πιο πολλή ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο, όπως ήθελε ο δημιουργός

Το Calibrated Creator στις τηλεοράσεις BRAVIA XR βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις εικόνας όταν βλέπετε Netflix και BRAVIA CORE. Το Netflix Adaptive Calibrated Mode βελτιώνει κι άλλο την εμπειρία Netflix αναλόγως του φωτισμού στο δωμάτιο, ώστε να απολαμβάνετε περιεχόμενο Netflix σε εκπληκτική ποιότητα στούντιο, όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός.

Τετραμελής οικογένεια που βλέπει τηλεόραση σε έναν κόκκινο καναπέ, τρώγοντας ποπ κορν
Έτσι θα έπρεπε να είναι οι ταινίες

Δείτε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες σαν να ήταν η πρώτη φορά, με περισσότερη δραματικότητα και ρεαλισμό σε μια τηλεόραση που έχει σχεδιαστεί για αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Λογότυπο IMAX Enhanced

Κάποιες τηλεοράσεις της Sony διαθέτουν IMAX Enhanced, με δυνατότητες χρώματος, αντίθεσης, ευκρίνειας και ήχου υψηλής ποιότητας. Για να απολαμβάνετε μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, που αξιοποιεί πλήρως το περιεχόμενο IMAX Enhanced.

Λογότυπο Dolby Vision / Atmos

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις. Τεχνολογία Dolby Vision™ που ζωντανεύει τις σκηνές για αυθεντική προβολή και Dolby Atmos™ για καθηλωτικό ήχο Surround.

Η ψυχαγωγία που αγαπάτε. Με τη βοήθεια της Google.

Δείτε πάνω 700.000 ταινίες και προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το περιεχόμενο των εφαρμογών και των συνδρομών σας στη διάθεσή σας από το Google TV. Απλώς πείτε τον τίτλο που θέλετε. Ή κάντε αναζήτηση για προτάσεις λέγοντας "Δείξε μου τηλεοπτικά προγράμματα με περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας".