Οι εφαρμογές σας, ακόμα καλύτερες

Απολαύστε στο μέγιστο τις αγαπημένες σας εφαρμογές με πολλές μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας, στις Smart TV.

Πάνω από 10.000 εφαρμογές και παιχνίδια, απευθείας στην τηλεόρασή σας 
Υπό γωνία όψη τηλεόρασης με στιγμιότυπο οθόνης στο οποίο βλέπουμε το "SPIDER-MAN: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν" και πίσω του υπάρχει πολύχρωμο starburst
Η εμπειρία κινηματογράφου, σπίτι σας, μαζί με τις ταινίες της BRAVIA™

Απολαύστε ταινίες με το SONY PICTURES CORE. Η BRAVIA συνοδεύεται από μονάδες ταινιών, ώστε να παρακολουθήσετε μερικές από τις πρόσφατες κυκλοφορίες. Εξαργυρώστε έως και 15 ταινίες και έχετε πρόσβαση έως και 24 μηνών σε μια επιμελημένη επιλογή με έως και 100 ταινίες.  

Πιο πολλή ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο, όπως ήθελε ο δημιουργός

Το Studio Calibrated mode στις BRAVIA βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις εικόνας όταν παρακολουθείτε Netflix και SONY PICTURES CORE. Το Netflix Adaptive Calibrated Mode βελτιώνει κι άλλο την εμπειρία Netflix αναλόγως του φωτισμού στο δωμάτιο, ώστε να απολαμβάνετε περιεχόμενο Netflix σε εκπληκτική ποιότητα στούντιο, όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός.

Τετραμελής οικογένεια που βλέπει τηλεόραση σε έναν κόκκινο καναπέ, τρώγοντας ποπ κορν
Έτσι θα έπρεπε να είναι οι ταινίες

Δείτε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες σαν να ήταν η πρώτη φορά, με περισσότερη δραματικότητα και ρεαλισμό σε μια τηλεόραση που έχει σχεδιαστεί για αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Λογότυπο IMAX Enhanced

Κάποιες τηλεοράσεις της Sony διαθέτουν IMAX Enhanced, με δυνατότητες χρώματος, αντίθεσης, ευκρίνειας και ήχου υψηλής ποιότητας. Για να απολαμβάνετε μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, που αξιοποιεί πλήρως το περιεχόμενο IMAX Enhanced.

Λογότυπο Dolby Vision / Atmos

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις. Τεχνολογία Dolby Vision™ που ζωντανεύει τις σκηνές για αυθεντική προβολή και Dolby Atmos™ για καθηλωτικό ήχο Surround.