Η ψυχαγωγία που αγαπάτε. Με τη βοήθεια της Google.

Πάνω από 700.000 ταινίες και προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το Google TV παρουσιάζει και οργανώνει το αγαπημένο περιεχόμενο των εφαρμογών και των συνδρομών σας, μόνο για εσάς. Απλώς πείτε τον τίτλο που θέλετε. Ή κάντε αναζήτηση γενικά για προτάσεις.

Ταινίες και σειρές επιλεγμένες ειδικά για εσάς

Ανακαλύψτε νέες ταινίες και προγράμματα, με προτάσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και ό,τι παρακολουθείτε. Μπορείτε να προσθέσετε επιλογές στη λίστα παρακολούθησης και από το τηλέφωνό σας, ώστε οι προτάσεις να είναι πάντα ενημερωμένες.

7000+ εφαρμογές: τόσες σε καμία άλλη Smart TV

Βρείτε περισσότερες στο κατάστημα Google Play.

Ανώτερη εμπειρία Netflix

Συνιστάται από το Netflix
Το Netflix προτείνει τις έξυπνες τηλεοράσεις Sony

Το Netflix έχει δημιουργήσει έναν εύκολο τρόπο για να ξεχωρίζετε τις τηλεοράσεις με καλύτερη απόδοση, ευκολότερη πρόσβαση στην εφαρμογή και νέες λειτουργίες που δημιουργούν μια καλύτερη Smart TV. Με τις τηλεοράσεις Netflix Recommended TV απολαμβάνετε δημοφιλές περιεχόμενο, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode
Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε για την παρακολούθηση περιεχομένου Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση όπως στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα του δημιουργού διατηρείται απόλυτα.

Dolby Vision και Dolby Atmos
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ήχου Dolby

Ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις είναι συμβατές με Dolby Vision® και Dolby Atmos®, προσφέροντάς σας μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου που σας περιβάλλει.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο με ασύρματη σύνδεση σε PS4, πρόγραμμα αναπαραγωγής Blu-ray, τηλεόραση, αποκωδικοποιητή και ηχείο.
Χειριστείτε όλες τις συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις έξυπνες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Streaming από τη συσκευή

Εύκολη μετάδοση ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, φωτογραφιών και άλλου περιεχομένου από το τηλέφωνο απευθείας στην τηλεόραση. 

Άτομο με ένα smartphone με εικόνα ενός κανοΐστα κάνει μετάδοση σε τηλεόραση προσαρτημένη σε τοίχο, πάνω από ένα ξύλινο έπιπλο
Εικόνες που δείχνουν οθόνη Android TV, γυναίκα να κάνει χρήση φωνητικής αναζήτησης και μετάδοση περιεχομένου smartphone στην τηλεόραση μέσω Chromecast
Απολαύστε πιο έξυπνη ψυχαγωγία

Απλοποιημένη εμπειρία ψυχαγωγίας με Android TV. Ενιαία πρόσβαση σε 400.000+ ταινίες και προγράμματα. Φωνητικός έλεγχος τηλεόρασης μέσω Google. Εύκολη μετάδοση φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής από συσκευές στην τηλεόραση με το Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.