ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ατελείωτη ψυχαγωγία

Ανακαλύψτε παιχνίδια και φωτογραφίες, μουσική και ταινίες, διαδικτυακό περιεχόμενο και εφαρμογές. Με την Android TV™ της Sony, είστε έτοιμοι να γνωρίσετε καινούργιους κόσμους ψυχαγωγίας

Εύκολη χρήση με την φωνή σας

Τέλος η πληκτρολόγηση κειμένου. Με τη φωνητική αναζήτηση, μπορείτε εύκολα να βρείτε νέο εκπληκτικό περιεχόμενο και προσφορές, απλώς χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προγράμματα μεταξύ πολλών παρόχων υπηρεσιών, όπως το Netflix, το Hulu, το Google Play Movies & TV, το YouTube™ και το Spotify®.

Η νέα έξυπνη ζωή σας

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast built-in

Με το Chromecast built-in, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και, κατόπιν, συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

  • Βαθμονομημένη λειτουργία Netflix
  • Συνιστάται από το Netflix
  • Κουμπί Netflix
  • Δωρεάν δοκιμή

Απελευθερώστε την ψυχαγωγία σας

Οι αγαπημένες σας εφαρμογές, στην τηλεόρασή σας

Βρείτε όλα όσα θέλετε: τις τελευταίες διαδικτυακές ταινίες, παιχνίδια, μουσική και τηλεόραση. Απολαύστε μια τεράστια γκάμα ψυχαγωγικού περιεχομένου με ολοκαίνουργιο τρόπο.

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές από το iTunes, και χρησιμοποιήστε εφαρμογές ή το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όλους στο δωμάτιο.

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit