Η ψυχαγωγία που αγαπάτε. Με τη βοήθεια της Google.

700.000+ ταινίες και προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το περιεχόμενο των εφαρμογών και των συνδρομών σας στη διάθεσή σας από το Google TV. Βρείτε έναν συγκεκριμένο τίτλο φωνητικά. Ή κάντε αναζήτηση για προτάσεις λέγοντας "Δείξε μου τηλεοπτικά προγράμματα με περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας"."

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Μάθετε περισσότερα στο κατάστημα Google Play

Ταινίες και σειρές επιλεγμένες ειδικά για εσάς

Ανακαλύψτε νέες ταινίες και προγράμματα, με προτάσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και ό,τι παρακολουθείτε. Μπορείτε να προσθέσετε επιλογές στη λίστα παρακολούθησης και από το τηλέφωνό σας, ώστε οι προτάσεις να είναι πάντα ενημερωμένες.

Ανώτερη εμπειρία Netflix

Συνιστάται από το Netflix
Το Netflix προτείνει τις έξυπνες τηλεοράσεις Sony

Το Netflix έχει δημιουργήσει έναν εύκολο τρόπο για να ξεχωρίζετε τις τηλεοράσεις με καλύτερη απόδοση, ευκολότερη πρόσβαση στην εφαρμογή και νέες λειτουργίες που δημιουργούν μια καλύτερη Smart TV. Με τις τηλεοράσεις Netflix Recommended TV απολαμβάνετε δημοφιλές περιεχόμενο, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode
Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε για την παρακολούθηση περιεχομένου Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση όπως στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα του δημιουργού διατηρείται απόλυτα.

Dolby Vision και Dolby Atmos
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ήχου Dolby

Ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις είναι συμβατές με Dolby Vision® και Dolby Atmos®, προσφέροντάς σας μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου που σας περιβάλλει.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο με ασύρματη σύνδεση σε PS4, πρόγραμμα αναπαραγωγής Blu-ray, τηλεόραση, αποκωδικοποιητή και ηχείο.
Χειριστείτε όλες τις συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις έξυπνες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Το περιεχόμενο στο smartphone σας γίνεται τεράστιο

Απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια και άλλα, από συσκευές iOS ή Android, στη μεγάλη οθόνη.

Δυο smartphone μεταδίδουν την εικόνα μιας γάτας και ενός kayaker σε τηλεόραση Sony με Apple AirPlay και Chromecast
Android TV με ποικιλία εκπομπών, και πλαϊνές εικόνες να δείχνουν φωνητικό χειρισμό από μια γυναίκα και κάποιον να βλέπει περιεχόμενο smartphone στην τηλεόραση.
Απολαύστε πιο έξυπνη ψυχαγωγία

Ανακαλύψτε πάνω από 400.000 ταινίες και προγράμματα στο ίδιο μέρος. Χειριστείτε φωνητικά την τηλεόραση και δείτε εύκολα περιεχόμενο του smartphone στην τηλεόραση.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.