Η ψυχαγωγία που αγαπάτε. Με τη βοήθεια της Google.

Πάνω από 700.000 ταινίες και προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το Google TV παρουσιάζει και οργανώνει το αγαπημένο περιεχόμενο των εφαρμογών και των συνδρομών σας, μόνο για εσάς. Απλώς πείτε τον τίτλο που θέλετε. Ή κάντε αναζήτηση γενικά για προτάσεις.

Ταινίες και σειρές επιλεγμένες ειδικά για εσάς

Ανακαλύψτε νέες ταινίες και προγράμματα, με προτάσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και ό,τι παρακολουθείτε. Μπορείτε να προσθέσετε επιλογές στη λίστα παρακολούθησης και από το τηλέφωνό σας, ώστε οι προτάσεις να είναι πάντα ενημερωμένες.

Google Play = 7.000+ εφαρμ. και παιχν. για την TV

Βρείτε περισσότερες στο κατάστημα Google Play.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο με ασύρματη σύνδεση σε PS4, πρόγραμμα αναπαραγωγής Blu-ray, τηλεόραση, αποκωδικοποιητή και ηχείο.
Χειριστείτε όλες τις συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις έξυπνες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Streaming από τη συσκευή

Εύκολη μετάδοση ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, φωτογραφιών και άλλου περιεχομένου από το τηλέφωνο απευθείας στην τηλεόραση. 

Άτομο με ένα smartphone με εικόνα ενός κανοΐστα κάνει μετάδοση σε τηλεόραση προσαρτημένη σε τοίχο, πάνω από ένα ξύλινο έπιπλο
Εικόνα του iPhone να κάνει streaming το For All Mankind σε τηλεόραση με Apple AirPlay, με στιγμιότυπο οθόνης αστροναύτη
Λειτουργεί με Apple AirPlay

Με το Apple AirPlay κάνετε streaming βίντεο και ήχου στην TV, απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Δείτε ταινίες και εκπομπές από το Apple TV, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με την παρέα σας στο δωμάτιο.

Λειτουργεί με Apple HomeKit

Η τεχνολογία Apple HomeKit παρέχει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για να ελέγχετε την τηλεόραση Sony με την εφαρμογή Apple Home και το Siri σε iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ή Mac. Ρυθμίστε την τηλεόρασή με την εφαρμογή Home σε λίγα απλά βήματα και ελέγξτε την με ένα πάτημα ή ρωτώντας το Siri.

Εικόνες που δείχνουν οθόνη Android TV, γυναίκα να κάνει χρήση φωνητικής αναζήτησης και μετάδοση περιεχομένου smartphone στην τηλεόραση μέσω Chromecast
Απολαύστε πιο έξυπνη ψυχαγωγία

Απλοποιημένη εμπειρία ψυχαγωγίας με Android TV. Ενιαία πρόσβαση σε 400.000+ ταινίες και προγράμματα. Φωνητικός έλεγχος τηλεόρασης μέσω Google. Εύκολη μετάδοση φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής από συσκευές στην τηλεόραση με το Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.