Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ατελείωτη ψυχαγωγία

Ανακαλύψτε παιχνίδια και φωτογραφίες, μουσική και ταινίες, διαδικτυακό περιεχόμενο και εφαρμογές. Με την Android TV™ της Sony, είστε έτοιμοι να γνωρίσετε καινούργιους κόσμους ψυχαγωγίας

Δείτε και μόνοι σας την Android TV

Βρείτε τα πάντα γρηγορότερα

Τόσο πολύ περιεχόμενο, τόσο εύκολο να το εξερευνήσετε

Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις τελευταίες συλλογές, ταινίες δράσης και κωμικά προγράμματα μέσα σε λίγες στιγμές. Η νέα γραμμή περιεχόμενων στις τηλεοράσεις Sony σας βοηθά να βρίσκετε αυτό που θέλετε. 

  • Επισκόπηση γραμμής περιεχομένων
  • YouTube™
  • Netflix

Η νέα έξυπνη ζωή σας

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Google Cast™

Με το Google Cast™ μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού Cast στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και κατόπιν συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

  • Επιλεγμένη από το Netflix
  • Netflix σε 4K HDR
  • Κουμπί Netflix
  • Δωρεάν δοκιμή

Απελευθερώστε την ψυχαγωγία σας

Οι αγαπημένες σας εφαρμογές, στην τηλεόρασή σας

Βρείτε όλα όσα θέλετε: τις τελευταίες διαδικτυακές ταινίες, παιχνίδια, μουσική και τηλεόραση. Απολαύστε μια τεράστια γκάμα ψυχαγωγικού περιεχομένου με ολοκαίνουργιο τρόπο.

Περισσότερες εφαρμογές, παιχνίδια και διασκέδαση.

Επεκτείνετε εύκολα τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου σας με μια σύνδεση USB, για να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο για περισσότερες εκπληκτικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Μια Smart TV συνδεδεμένη σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω USB.

Φτιαγμένη για gaming

Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα παιχνίδια σας με τις τηλεοράσεις της Sony που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για gaming.

Παίξτε περισσότερο

Εξερευνήστε συμβατές συσκευές για τη δική σας εμπειρία παιχνιδιού

Αποκτήστε ένα από τα ειδικά επιλεγμένα χειριστήρια για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού σε μεγάλη οθόνη ή απολαύστε εύκολη και έξυπνη πλοήγηση στην τηλεόραση και πολλές ακόμα λειτουργίες με ένα πληκτρολόγιο.

Χειριστήριο Logitech

Χειριστήριο Logitech

Πληκτρολόγιο Logitech

Πληκτρολόγιο Logitech

Χειριστήριο Thrustmaster

Χειριστήριο Thrustmaster