Μια πιο έξυπνη εμπειρία με την Android TV

Εξερευνήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές γρήγορα και εύκολα, απλώς μιλώντας, χωρίς να περιμένετε.

5000+ εφαρμογές, οι πιο πολλές σε Smart TV

Μάθετε περισσότερα στο κατάστημα Google Play

Ανώτερη εμπειρία Netflix

Συνιστάται από το Netflix
Οι Android TV της Sony προτείνονται από το Netflix

Το Netflix σάς βοηθά να βρείτε τηλεοράσεις με άριστη απόδοση, εύκολη πρόσβαση εφαρμογών και νέες, βελτιωμένες λειτουργίες. Με τις τηλεοράσεις Netflix recommended TV, απολαμβάνετε δημοφιλές περιεχόμενο, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode
Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε για την παρακολούθηση περιεχομένου Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση όπως στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα του δημιουργού διατηρείται απόλυτα.

Dolby Vision και Dolby Atmos
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ήχου Dolby

Επιλεγμένες Android TV είναι συμβατές με Dolby Vision® και Dolby Atmos®, προσφέροντάς σας μια αυθεντικά καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου που σας περιβάλλει από παντού.

Εύκολος χειρισμός πολλών συσκευών με έξυπνο τηλεχειριστήριο
Εύκολος χειρισμός με το έξυπνο τηλεχειριστήριο

Συνδέστε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην OLED Smart TV και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση από το iPhone, το iPad ή τον Mac. Δείτε ταινίες και εκπομπές από το Apple TV, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όσους βρίσκονται στον χώρο.

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple
Chromecast built-in – Μετάδοση σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη

Με το Chromecast, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και κατόπιν συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Λογότυπο Chromecast built-in