Πιο έξυπνη εμπειρία με Android TV

Εξερευνήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές γρήγορα και εύκολα, απλώς μιλώντας, χωρίς να περιμένετε. 

5000+ εφαρμογές, οι πιο πολλές σε Smart TV

Μάθετε περισσότερα στο κατάστημα Google Play

Βρείτε περιεχόμενο εύκολα με τη φωνητική αναζήτηση
Βρείτε εύκολα τα αγαπημένα σας. Απλώς μιλήστε.

Με τη φωνητική αναζήτηση, για να βρείτε εφαρμογές, τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και πολλά άλλα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Εξατομικεύστε την τηλεόρασή σας με εφαρμογές
Εξατομικεύστε την τηλεόρασή σας, κάντε τη δική σας

Εξατομικεύστε την τηλεόρασή σας προσθέτοντας τις αγαπημένες σας εφαρμογές, όπως ακριβώς κάνετε στο smartphone σας.  

Βρείτε εφαρμογές γρήγορα με λιγότερο χρόνο αναμονής
Τέλος η αναμονή

Οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα και δεν χρειάζεται πια να περιμένετε όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών. Το Netflix ξεκινά τρεις φορές πιο γρήγορα από πριν.

Ανώτερη εμπειρία Netflix
Συνιστάται από το Netflix
Οι Android TV της Sony προτείνονται από το Netflix

Το Netflix σάς βοηθά να βρείτε τηλεοράσεις με άριστη απόδοση, εύκολη πρόσβαση εφαρμογών και νέες, βελτιωμένες λειτουργίες. Με τις τηλεοράσεις Netflix recommended TV, απολαμβάνετε δημοφιλές περιεχόμενο, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode
Ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση με την ίδια ποιότητα όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Dolby Vision και Dolby Atmos
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ήχου Dolby

Επιλεγμένες Android TV είναι συμβατές με Dolby Vision® και Dolby Atmos®, προσφέροντάς σας μια αυθεντικά καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου που σας περιβάλλει από παντού.

Επιλέξτε πιο έξυπνη ζωή
Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση από το iPhone, το iPad ή τον Mac. Δείτε ταινίες και εκπομπές από το Apple TV, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όσους βρίσκονται στον χώρο.[FN_02]

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple
Chromecast built-in – Μετάδοση σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη

Με το Chromecast, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και κατόπιν συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Λογότυπο Chromecast built-in