Xperia 10 IV

Ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μέρα

Με πανίσχυρη απόδοση, πανάλαφρη σχεδίαση, κάμερα τριπλού φακού, εντυπωσιακή οθόνη 21:9 OLED και ήχο υψηλής ποιότητας, θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε χωρίς το Xperia 10 IV.

ΟΛΑ ΤΑ SMARTPHONE

Xperia 10 IV | Μικρό | Ελαφρύ | Μπαταρία 5.000 mAh

Xperia 10 IV
Μπροστινή και πίσω όψεις του Xperia 10 IV σε μαύρο

whiteblack

Ενδεικτικά από

519,00 €

Μεγάλη, ισχυρή μπαταρία σε ελαφρύ σώμα μικρών διαστάσεων

Το Xperia 10 IV σάς στηρίζει με μέγιστη απόλαυση και ελάχιστη προσπάθεια. Με τέλεια εφαρμογή στο χέρι και μικρό σε μέγεθος, είναι το ελαφρύτερο 5G smartphone στον κόσμο που διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5.000 mAh.

Παρουσίαση του Xperia 10 IV
Εκφραστείτε με επιλογή χρωμάτων

Μαύρο/Λευκό

Κάμερα

Με κάμερα τριών φακών, εξοπλισμένων με πλούσιες λειτουργίες, η λήψη όμορφων φωτογραφιών και βίντεο δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη, ακόμα και σε χαμηλό φως. 

Οθόνη

Από ταινίες μέχρι και παιχνίδια σε κινητό, η πιο φωτεινή οθόνη 6,0" 21:9 OLED προσφέρει εξαιρετική εμπειρία προβολής.

Ήχος

Με το Xperia 10 IV, μπορείτε να βυθιστείτε απόλυτα σε κορυφαίο ήχο, που περιλαμβάνει High-Resolution Audio και 360 Reality Audio.

Σχεδίαση & απόδοση

Η ισχύς και η ταχύτητα συναντούν την απλότητα, με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5.000 mAh σε ελαφριά και ανθεκτική σχεδίαση που χωράει στο χέρι.

Βιωσιμότητα

Από τη συσκευασία μηδέν πλαστικού μέχρι και τις λειτουργίες προσβασιμότητας, το Xperia 10 IV αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευση της Sony για βιωσιμότητα.

Κάμερα

Όμορφες φωτογραφίες και βίντεο, εύκολα.

Με κάμερα τριών φακών και μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών για φωτογραφίες και βίντεο, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποτυπώσετε τη ζωή γύρω σας.

Γυρίστε ομαλά βίντεο, χωρίς κούνημα

Optical SteadyShot

Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) δεν είναι μόνο για στατικές λήψεις, αλλά και για βίντεο. Όταν βιντεοσκοπείτε εν κινήσει, η τεχνολογία Optical SteadyShot διασφαλίζει ότι δεν έχετε θόλωση και κραδασμούς.

Γυρίστε βίντεο με χαμηλότερη υποέκθεση και υπερέκθεση

Χάρη στο εκτεταμένο δυναμικό εύρος, το Xperia 10 IV αποτυπώνει βίντεο με αξιοσημείωτα καθαρή λεπτομέρεια και λιγότερη υποέκθεση και υπερέκθεση, ακόμα και σε συνθήκες υψηλής αντίθεσης, όπως το έντονο φως ημέρας

Οθόνη

Εκπληκτική εμπειρία προβολής

Εξοπλισμένο με όμορφη, ευρεία οθόνη 6,0'' 21:9 OLED, χωρίς εγκοπή ή μάτι κάμερας που εμποδίζει το οπτικό πεδίο σας, το Xperia 10 IV επιτρέπει να σάς απορροφά η ταινία σε πλήρη οθόνη.

Συναρπαστικό χρώμα και αντίθεση

Οθόνη 21:9 OLED / TRILUMINOS DISPLAY για κινητό

Ακόμα πιο φωτεινή από του προηγούμενου μοντέλου, η ευρεία οθόνη 21:9 OLED αναπαράγει συναρπαστικές εικόνες με ζωηρό χρώμα και ατόφια μαύρα. Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εξειδίκευση της Sony στις τηλεοράσεις, η μοναδική τεχνολογία κινητών συσκευών TRILUMINOS® DISPLAY βελτιστοποιεί την προβολή ταινιών, αναπαράγοντας εξαιρετικές, ζωηρές εικόνες.

Ήχος

Βυθιστείτε στον κορυφαίο ήχο

Με πολλές κορυφαίες τεχνολογίες ήχου, το Xperia 10 IV προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης.

Άντρας που φοράει ασύρματα ακουστικά, δίπλα σε Xperia 10 IV, και χρησιμοποιεί το μενού πλευρικού χειρισμού
Ο τέλειος συνεργάτης για ακρόαση εν κινήσει

Πλευρικός χειρισμός / Sony | Headphones Connect

Όταν το Xperia 10 IV συνδυάζεται με ακουστικά Sony, έχετε εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect από το μενού πλευρικού χειρισμού - χρήσιμο, για γρήγορη προσαρμογή των ρυθμίσεων ήχου σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Σχεδίαση και απόδοση

Η ισχύς και η ταχύτητα συναντούν την απλότητα

Το Xperia 10 IV συνδυάζει ισχύ μπαταρίας που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα και γρήγορη απόδοση με ελαφριά, αλλά εξαιρετικά ανθεκτική σχεδίαση που χωράει στο χέρι.

Βιωσιμότητα

Συσκευασία για το Xperia 10 IV
Συσκευασία με μηδέν πλαστικό

Στα πλαίσια της καμπάνιας της Sony για τη βιωσιμότητα, η συσκευασία του Xperia 10 IV δεν χρησιμοποιεί πλαστικό και αυτά τα μέρη είτε έχουν εξαλειφθεί είτε έχουν αντικατασταθεί από χάρτινα υλικά.

Μαζί χτίσουμε μια βιώσιμη κοινωνία

Η Sony ξέρει ότι οι πόροι χαρτιού δεν επαρκούν και διαρκώς στοχεύει στη μείωση της χρήσης χαρτιού. Αφαιρώντας τον φορτιστή και το καλώδιο από το κουτί13, έγινε περίπου 50% πιο λεπτό από πριν Καθώς οι περισσότεροι χρήστες Xperia ήδη έχουν συμβατούς φορτιστές και καλώδια, ζητάμε να υποστηρίξουν την βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας τα ξανά.

Απεικόνιση ενός καλωδίου USB που το διαγράφει μια πράσινη γραμμή, και εικονίδιο του πλανήτη Γη και ενός smartphone Xperia
Απεικόνιση που δείχνει διάφορους ανθρώπους
Τα Xperia προσβάσιμα σε όλους

Από την ενεργοποίηση του φωνητικού ελέγχου, μέχρι και την αύξηση του μεγέθους κειμένου, μπορείτε να προσαρμόσετε το Xperia 10 IV στις ανάγκες σας, με ρυθμίσεις προσβασιμότητας και εφαρμογές.

Τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, οι εφαρμογές, οι υπηρεσίες, η διαθεσιμότητα δικτύου, τα χρώματα και τα μεγέθη των πραγματικών προϊόντων μπορεί να ποικίλουν. Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Κάποιες χρησιμοποιούνται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Η απόδοση φακού είναι αντίστοιχη με την εστιακή απόσταση φακού 35 mm.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το Xperia 10 IV συνδυάζει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, με σχεδίαση που ταιριάζει στο χέρι και ανθεκτικότητα στο νερό, και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η κάμερα τριπλού φακού προσφέρει εύκολη λήψη όμορφων φωτογραφιών και βίντεο, ενώ η οθόνη 21:9 OLED και η δυνατότητα ήχου High-Resolution Audio διασφαλίζουν ακόμα πιο καθηλωτική ψυχαγωγία.
  • Κάμερα τριών φακών, με υπερευρυγώνιο, ευρυγώνιο και τηλεφακό.

  • Ευρεία οθόνη 6,0" 21:9 OLED

  • Ήχος υψηλής ποιότητας High-Resolution Audio και υποδοχή ήχου 3,5 mm

  • Ισχυρή μπαταρία 5.00 0mAh σε μέγεθος χεριού και ελαφρύ σώμα, για άνετη χρήση.

  • Ανθεκτικότητα στο νερό IP65/68 και γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus®

Διαστάσεις
153 x 67 x 8,3 mm
βάρος
161 g
Αδιάβροχο
Αδιάβροχο (IPX5/IPX8), Ανθεκτικό στη σκόνη (IP6X)
Χωρητικότητα
5.000 mAh
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών