Xperia 1 II

Κατασκευασμένο για ταχύτητα

Το Xperia 1 II δημιουργεί νέα πρότυπα ταχύτητας στα smartphone. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, με συνδεσιμότητα 5G και κάμερα σχεδιασμένη από τους μηχανικούς των φωτογραφικών μηχανών Sony Alpha για ταχύτατη απόδοση αυτόματης εστίασης, από ένα smartphone. Επιπλέον, με οθόνη 21:9 CinemaWide 6,5” 4K HDR OLED, βλέπετε τα πάντα σε καθηλωτική κινηματογραφική ποιότητα.

SMARTPHONE

Xperia 1 ΙΙ - Οθόνη 6,5" 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED | Κάμερα τριών φακών

Xperia 1 II
Xperia 1 II σε μαύρο

purpleblack

Ενδεικτικά από

1.219,00 €

Βραβευμένο
Λογότυπο Το Xperia 1 II νικητής του βραβείου Red Dot για το 2021
Υψηλότερες ταχύτητες, περισσότερες δυνατότητες - συνδεσιμότητα 5G

Η σύνδεση 5G σας δίνει νέες δυνατότητες. Περισσότερο από απλώς γρήγορη, η σύνδεση 5G σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόκριση, με χαμηλή καθυστέρηση και υψηλό εύρος ζώνης. Μπορείτε να κάνετε streaming, να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε μεγάλα αρχεία υψηλής ποιότητας, όπως βίντεο 4K και φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, χωρίς προβλήματα.

Για φωτογράφους
Επαγγελματική τεχνολογία από τις μηχανές Alpha

Ποτέ δεν υπήρξε κάμερα σε smartphone που να τραβάει λήψεις όπως το Xperia 1 II. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους μηχανικούς πίσω από την τελευταία σειρά φωτογραφικών μηχανών Alpha 9, που είναι διάσημες για την κορυφαία τεχνογνωσία αυτόματης εστίασης. Το Xperia 1 II υποστηρίζει RAW, διαθέτει αυτόματη εστίαση στα μάτια, που πλέον λειτουργεί για ανθρώπους και ζώα, και νέα σχεδίαση interface, με νέα μη αυτόματα χειριστήρια που συνοδεύονται με hardware κουμπί κλείστρου , για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επαγγελματιών φωτογράφων.

Φακός ZEISS®
Εντυπωσιακή ποιότητα ZEISS από το Xperia

Οπτικά στοιχεία ZEISS, ειδικά βαθμονομημένα για smartphone Xperia. Η επίστρωση ZEISS T* συνεισφέρει στην εξαιρετική απόδοση και αντίθεση, μειώνοντας τις αντανακλάσεις.

AF/AE έως και 20 fps
Αποτυπώστε τις μη εφικτές μέχρι τώρα λήψεις, με AF/AE στα 20 fps

Το Xperia 1 II μπορεί να αποτυπώσει λήψεις αδύνατες για άλλα smartphone. Με συνεχή λήψη ριπής στα 20 fpsμαζί με αυτόματη εστίαση και αυτόματη έκθεση, μπορείτε να αποτυπώσετε εκατοντάδες στιγμές σε δευτερόλεπτα και με την ταχύτητα του 5G, μπορείτε απλώς να ανεβάσετε τα πάντα και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Συνεχείς υπολογισμοί AF/AE έως 60 το δευτερόλεπτο

Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας, ό,τι κι αν γίνεται μπροστά σας. Το Xperia 1 II υπολογίζει διαρκώς την αυτόματη εστίαση και την έκθεση, έως και 60 φορές το δευτερόλεπτο. Και με τους νέους αλγόριθμους ακρίβειας και απόδοσης της αυτόματης εστίασης, θα βγάζετε καθαρές, εστιασμένες λήψεις, ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη κίνηση.

Συνεχής αυτόματη εστίαση/έκθεση, έως 60 φορές το δευτερόλεπτο
Αισθητήρας αυτόματης εστίασης Xperia 1 II
Ο αισθητήρας είναι σχεδιασμένος για ταχύτητα

Γρήγορη εστίαση σε κάθε περίσταση, ημέρα και νύχτα, με πρωτοποριακό σύστημα κάμερας της Sony. Ο διπλός αισθητήρας φωτοδιόδου αποδίδει γρήγορη και ακριβή εστίαση. Με αυτόματη εστίαση που έχει συνολικά 247 σημεία AF με εντοπισμό φάσης, σχεδόν στο 70% του αισθητήρα, η αυτόματη εστίαση γίνεται σε μόλις 0,03 δευτερόλεπτα. Και με τον πρωτοποριακό αισθητήρα 3D iToF (indirect Time-of-Flight, έμμεσος χρόνος πτήσης) για χαμηλό φωτισμό, έχετε εστίαση ακριβείας ανεξαρτήτως συνθηκών. Και ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας 1/1,7'' Exmor RS™ για κινητά, με σύστημα BIONZ X™ για κινητά, σας προσφέρει ταχύτητα και απίστευτες φωτογραφίες.

Η τεχνολογία πίσω από την εξαιρετικά γρήγορη εστίαση
Απολαύστε το Real-time Eye AF, για ανθρώπους και ζώα

Τραβήξτε εντυπωσιακά πορτραίτα ανθρώπων, αλλά και ζώων, με τη λάμψη και τη ζωντάνια της αυτόματης εστίασης στα μάτια.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια για κάθε περίσταση

Δεν γίνεται σε κάθε λήψη το θέμα να κοιτάζει απευθείας στον φακό. Ακόμα και με κρυμμένο το ένα μάτι ή αν κάτι περνάει μπροστά από το μοντέλο σας, το Xperia 1 II και πάλι θα βρει το μάτι και θα εστιάσει γρήγορα.

Εικόνα γυναίκας και νερό που πετάγεται
Εικόνα άντρα που προπονείται σε σάκο του μποξ
Εικόνας γυναίκας με κοσμήματα
Εικόνα παιδιού να πηδάει από τραμπολίνο
Εικόνα γυναίκας μοντέλου σε αστικό περιβάλλον
Εικόνα σκύλου σε αγροτικό περιβάλλον
Φωτογραφία άντρα που χορεύει σε χαμηλό φως
Γρήγορη εστίαση, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη γρήγορη αυτόματη εστίαση ακόμα και σε σκηνές με χαμηλό ή περιορισμένο φωτισμό, και ακόμα και με κινούμενο θέμα, χάρη στις τρεις ισχυρές τεχνολογίες που συνεργάζονται: τον αισθητήρα 3D iToF, στο σύστημα BIONZ X™ για κινητές συσκευές και τον μεγάλο αισθητήρα Exmor RS™ για κινητές συσκευές.

Αισθητήρας 3D iToF
Αισθητήρας 3D iToF

Ο αισθητήρας 3D iToF της Sony υπολογίζει στη στιγμή την απόσταση ανάμεσα στην κάμερα και το θέμα σας, για γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας, σε κάθε σκηνή.

Λογότυπο συστήματος BIONZ X™ για κινητές συσκευές
Σύστημα BIONZ X™ για κινητές συσκευές

Το σύστημα BIONZ X™ για κινητές συσκευές χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο της Sony, για αυξημένη ευαισθησία στο φως και εικόνες με λιγότερο θόρυβο.

Σύγκριση αισθητήρα εικόνας 1/1,7” Exmor RS
Μεγάλος αισθητήρας και pixel

Ο αισθητήρας εικόνας 1/1,7'' Exmor RS είναι κατά 50% μεγαλύτερος από το προηγούμενο μοντέλο και έχει μεγαλύτερα pixel, που προσλαμβάνουν περισσότερο φως, για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Ανακαλύψτε το Photography Pro – με έμπνευση από τη σειρά Alpha

Το Xperia 1 II διαθέτει τις λειτουργίες που συνήθως βρίσκονται σε επαγγελματικές κάμερες. Μπορείτε να επιλέξετε αυτόματες ρυθμίσεις ή μη αυτόματο έλεγχο ISO, ταχύτητα κλείστρου, ισορροπία λευκού και άλλα και, στη συνέχεια, έξοδο σε μορφή RAW (.DNG), με μια διασύνδεση που προέρχεται από τις μηχανές Alpha.

Επιλέξτε την εστιακή απόσταση για τη σωστή λήψη

Για πραγματική δημιουργική ελευθερία, το Xperia 1 II έχει τρεις φακούς με διαφορετικές εστιακές αποστάσεις: 16 mm, 24 mm και 70 mm. Τα οπτικά στοιχεία είναι υψηλής ποιότητας ZEISS, για δημιουργικές λήψεις, όπως τις φαντάζεστε.

Άλογα σε κορυφή λόφου με θέα τη θάλασσα

Φωτογραφία με άδεια από Toimisaki στην πόλη Κουσίμα, περιφέρεια Μιγιαζάκι

16 mm
Γυναίκα μοντέλο σε πέτρινα σκαλοπάτια
24 mm
Κοντινό σε γυναίκα μοντέλο σε αστικό περιβάλλον
70 mm
Συμβατό με μηχανές Sony Alpha

Το Xperia 1 II είναι συμβατό με τις φωτογραφικές μηχανές Alpha της Sony. Χρησιμοποιήστε το Xperia ως απομακρυσμένη οθόνη και χειριστείτε τις ρυθμίσεις και τις φωτογραφίες σας ασύρματα, με την εφαρμογή για κινητές συσκευές Imaging Edge™.

Για κινηματογραφιστές
Cinema Pro «με την τεχνογνωσία της CineAlta» – Βίντεο σε 21:9

Κάντε εγγραφή ταινιών με παρόμοιες παραμέτρους και ρυθμίσεις χρώματος όπως οι επαγγελματίες. Η τεχνογνωσία των μηχανικών της Sony στις ψηφιακές κινηματογραφικές κάμερες, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις διαχείρισης χρώματος, η αναλογία 21:9, η ανάλυση 4K HDR και τα 24 fps σάς δίνουν τα εργαλεία που χρειάζεστε. Και με σύνδεση 5G, μπορείτε να κοινοποιήσετε το υλικό σας σε δευτερόλεπτα.

Επαγγελματικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις διαχείρισης χρώματος

Χάρη στις οκτώ διαφορετικές ρυθμίσεις χρώματος, μπορείτε να δώσετε στα βίντεο που τραβάτε ατμόσφαιρα από διαφορετικά κινηματογραφικά στιλ.

Για τους λάτρεις των ταινιών
Οθόνη 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED 6,5”

Ταινίες υψηλής πιστότητας και κινηματογραφική εμπειρία με την οθόνη 4K HDR OLED 6,5'' με αναλογία 21:9 CinemaWide. Η νέα τεχνολογία μείωσης θόλωσης κίνησης μειώνει την καθυστέρηση μεταξύ των καρέ, για πιο καθαρή εικόνα. Μαζί με ήχο Dolby Atmos®, απολαμβάνετε μια απαράμιλλη εμπειρία προβολής.

Και το 5G προσφέρει υψηλότερη ταχύτητα λήψης και πιο ποιοτικό streaming.

Αναπαραγωγή χρώματος επαγγελματικού επιπέδου

"Με έμπνευση από την επαγγελματική τεχνολογία χρώματος Master Monitor της Sony που χρησιμοποιούν τα στούντιο παραγωγής του Χόλιγουντ, απολαμβάνετε απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια με τη νέα Λειτουργία Creator «που ενισχύεται με την τεχνογνωσία της CineAlta», δείχνοντας τα πάντα σε ποιότητα υψηλής πιστότητας, όπως και το περιεχόμενο του Netflix.

Δείτε το The King, τώρα σε streaming μόνο στο Netflix.

Σύγκριση χρώματος 8 bit με 10 bit
Πιο ομαλά χρώματα στην οθόνη

Το Xperia 1 ΙΙ διαθέτει οθόνη ισοδύναμη με 10 bit (8 bit με εξομάλυνση 2 bit ) που μπορεί να προβάλλει εκατομμύρια χρώματα χωρίς ομαδοποίηση.

Γράφημα χρωματικού χώρου
Οθόνη επαγγελματικού επιπέδου

Με υψηλό λόγο αντίθεσης 1.000.000:1, το Xperia 1 ΙΙ δείχνει βαθύτερα μαύρα, και πιο φυσικά λευκά. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει επαγγελματικά πρότυπα αναπαραγωγής, όπως το DCI-P3 100%, τον χρωματικό χώρο BT.2020 και το D65 White Point.

Όλα όσα παρακολουθείτε, αναβαθμισμένα μέχρι την τελειότητα

Το σύστημα X1™ για κινητές συσκευές φέρνει την τεχνολογία BRAVIA HDR remaster σε ό,τι παρακολουθείτε. Ακόμα και το περιεχόμενο streaming θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση, χρώμα και ευκρίνεια.

Ήχος Dolby Atmos®
Ο ήχος του κινηματογράφου: Η Dolby Atmos® σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment

Η παρακολούθηση μιας ταινίας με Dolby Atmos® αποτελεί καθηλωτική εμπειρία, όπου ο πολυδιάστατος ήχος ρέει παντού γύρω και από πάνω σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του ήχου Dolby Atmos®, κατάλληλα συντονισμένου, σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment, για ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά, ή για γνήσια στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία.

Για τους λάτρεις του ήχου
Ακούστε τη μουσική όπως θα έπρεπε να ακούγεται

Το Xperia 1 II σχεδιάστηκε με βάση την εμπειρία της Sony στον εξοπλισμό ήχου και τη μουσική για πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης, με τον συντονισμό ήχου να έχει γίνει σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment. Και με τη σύνδεση 5G, κάνετε streaming και λήψη ήχου υψηλής ανάλυσης, χωρίς αναμονή.

Καθηλωτική. Ρεαλιστική. Ζήστε την εμπειρία 360 Reality Audio

Βυθιστείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε ζωντανή συναυλία ή στο στούντιο, μαζί με τον καλλιτέχνη Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και τόσο ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio.

Σχεδιασμένο για 360 Reality Audio

Το Xperia 1 II έχει ήχο 360 Reality Audio με μοναδική αποκωδικοποίηση υλικού, για βελτιωμένο ήχο κατά την ακρόαση στο TIDAL.

Ακούστε τα πάντα με γνήσια μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία.

Τα στερεοφωνικά ηχεία του Xperia 1 II είναι τοποθετημένα μπροστά στο τηλέφωνο, για δυνατό, ισορροπημένο και γνήσια στερεοφωνικό ήχο.

Μια καλύτερη εμπειρία ήχου, τόσο ενσύρματη όσο και ασύρματη

Χρησιμοποιήστε την υποδοχή ήχου 3,5 mm ή συνδεθείτε ασύρματα - η επιλογή είναι δική σας. Την τεχνολογία ήχου στο Xperia 1 II επιμελήθηκαν ειδικοί ήχου, που φρόντισαν να απολαμβάνετε καλύτερο στερεοφωνικό διαχωρισμό και ένα φυσικό τοπίο ήχου, είτε ακούτε τη δική σας μουσική είτε κάνετε streaming, ακόμα και με 360 Reality Audio.

Υποδοχή 3,5 mm
Ακούστε καλύτερα κάθε κανάλι με υποδοχή 3,5 mm

Βελτιώσαμε τον διαχωρισμό ήχου στην υποδοχή 3,5 mm, για πιο ευκρινές δεξί και αριστερό κανάλι ήχου. Ο συντονισμός ήχου μείωσε τον θόρυβο σήματος στα ανεπαίσθητα 20 dB, δηλαδή πάνω από 90% πιο χαμηλός από τις συμβατικές συνδέσεις ακουστικών.

Λογότυπα ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης, ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης και LDAC
Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Με ήχο υψηλής ανάλυσης ή ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσηςκαι LDAC, μπορείτε να ακούτε μουσική με δυναμική και λεπτομέρεια που υπερέχει ακόμα και από την ποιότητα των CD. Αναπαράγει το πλήρες φάσμα ήχου, για να ακούτε αυτό που ήθελε ο δημιουργός.

Λογότυπο DSEE Ultimate
Αναβαθμίστε τον ήχο σας με το DSEE Ultimate

Το DSEE Ultimate αναβαθμίζει την ψηφιακή μουσική με τεχνητή νοημοσύνη που βελτιώνει αυτόματα τη συχνότητα ήχου και το δυναμικό εύρος, σε πραγματικό χρόνο. Βελτιώνονται οι υψηλές και χαμηλές συχνότητες, φέρνοντας κάθε κομμάτι σε υψηλή ανάλυση. Λειτουργεί με ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά, σε τοπικά αρχεία και υπηρεσίες streaming.

Για mobile gamer
Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας

Απολαύστε ανεμπόδιστη προβολή της δράσης σε οθόνη 21:9 CinemaWide™. Η νέα τεχνολογία μείωσης θόλωσης κίνησης μειώνει την καθυστέρηση μεταξύ των καρέ, για πιο καθαρή εικόνα. Και το 5G προσφέρει ταχύτερη λήψη παιχνιδιών. Επιπλέον, θα έχετε βελτιστοποιημένη εμπειρία παιχνιδιού του Call of Duty Mobile, χάρη στη συνεργασία με τη Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™.

Τα ©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION και CALL OF DUTY είναι εμπορικά σήματα της Activision Publishing, Inc. Το Tencent είναι εμπορικό σήμα της Tencent Games Co., Ltd

Βελτιστοποιημένο για Call of Duty®: Mobile

Το Xperia είναι το επίσημο smartphone του Call of Duty®: Mobile και το Xperia 1 II είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του καθήκοντος. Είτε παίζετε χαλαρά είτε για να κατακτήσετε τον τίτλο, το παιχνίδι έχει βελτιωθεί με τεχνολογία Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™, για να σας προσφέρει μια πιο δυνατή εμπειρία.


Τα ©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION και CALL OF DUTY είναι εμπορικά σήματα της Activision Publishing, Inc.
Τα Qualcomm και Snapdragon είναι εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και άλλες χώρες, και χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας. Το Snapdragon Elite Gaming είναι εμπορικό σήμα της Qualcomm Incorporated. Το Qualcomm Snapdragon Elite Gaming είναι ένα προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της.

Πάρτε τον έλεγχο με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4

Για περισσότερη ψυχαγωγία εν κινήσει, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας Xperia 1 II σε ένα DUALSHOCK 4 και να παίξετε παιχνίδια Android.

Βελτίωση παιχνιδιού: Παίξτε καλύτερα, μοιραστείτε πιο πολλά

Απολαύστε καλύτερο παιχνίδι, με βελτιωμένη οθόνη αφής, για έλεγχο ακριβείας. Κοινοποιήστε το παιχνίδι σας, με καταγραφή ή στιγμιότυπα οθόνης. Εστιάστε στο παιχνίδι σας, αποκλείοντας ειδοποιήσεις ή αναζητώντας συμβουλές στο διαδίκτυο, για να κατακτήσετε κάθε πρόκληση. Όλα με εύκολη πρόσβαση, ενώ παίζετε.

Για απόδοση
Τόσο γρήγορο όσο χρειάζεστε

Με συνδεσιμότητα 5G και Wi-Fi 6 και την πιο προηγμένη πλατφόρμα για κινητές συσκευές Qualcomm και τεχνολογία μπαταρίας, το Xperia 1 II δημιουργεί νέο πρότυπο στην απόδοση των smartphone.

λογότυπο 5G
Συνδεσιμότητα 5G επόμενης γενιάς

Για ασυμβίβαστες λήψεις υψηλής ποιότητας και streaming ακόμη και αρχείων υψηλής ανάλυσης, το Xperia 1 II μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση 5G.

Λογότυπο Wi-Fi 4G/5G
Κορυφαία συνδεσιμότητα

Η έξυπνη συνδεσιμότητα παίρνει την τεχνολογία βαθιάς μάθησης του Xperia, που χρησιμοποιεί τις βιβλιοθήκες Neural Network της Sony, και αναλύει σήματα Wi-Fi και προβλέπει προβλήματα μελλοντικής συνδεσιμότητας. Το Xperia 1 II προσδιορίζει την ποιότητα του δικτύου στο οποίο βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή και μεταβαίνει αυτόματα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, όταν προβλέπει συμβιβασμούς στην ποιότητα της σύνδεσης. Με το Xperia, βρίσκεστε πάντα στο καλύτερο διαθέσιμο δίκτυο.

Λογότυπο Wi-Fi 6
Wi-Fi 6

Το Wi-Fi 6 προσφέρει καλύτερη σύνδεση με υψηλότερη ταχύτητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και βελτιωμένη διαχείριση συνδεσιμότητας, όταν πολλές συσκευές είναι στο ίδιο δίκτυο.

Απολαύστε την πιο πρόσφατη πλατφόρμα για κινητές συσκευές Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G

Η πλατφόρμα για κινητές συσκευές Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G και το σύστημα Snapdragon X55 5G Modem-RF σάς προσφέρει τη δυνατότητα να παίζετε, να καταγράφετε, να εναλλάσσεστε μεταξύ εργασιών και να συνδέεστε όπως ποτέ άλλοτε, με απίστευτες ταχύτητες 5G πολλών gigabit και βελτιωμένη απόδοση, με μονάδες CPU και GPU κατά 25% ταχύτερες από το προηγούμενο μοντέλο.

Μπαταρία 4.000 mAh
Ισχυρή μπαταρία 4.000 mAh με γρήγορη φόρτιση

Με μπαταρία 4.000 mAh, έχετε αρκετή ισχύ για ολόκληρη την ημέρα. Όταν η μπαταρία χρειάζεται ενίσχυση, μπορείτε να φορτίσετε έως 50% σε 30 μόνο λεπτά.

ασύρματη φόρτιση
Γρήγορη και εύκολη ασύρματη φόρτιση

Απλώς αφήστε κάτω το Xperia 1 II και η μπαταρία θα αρχίσει να γεμίζει.

διασύνδεση φροντίδας μπαταρίας
Πιο υγιής μπαταρία για περισσότερο χρόνο

Οι τεχνολογίες φόρτισης Sony παρατείνουν την καλή υγεία της μπαταρίας. Η «Φροντίδα μπαταρίας» προστατεύει από την υπερφόρτωση, ενώ η Προσαρμόσιμη φόρτιση Xperia παρακολουθεί το τηλέφωνό σας όσο φορτίζει αποτρέποντας την καταπόνηση.

Σχεδιασμένο για εσάς
Όμορφο και ανθεκτικό

Το Xperia 1 II είναι γρήγορο και ισχυρό, και επιπλέον διαθέτει βαθμό αδιαβροχοποίησης IP65/68 και γυαλί Corning Gorilla Glass 6® και στις δύο πλευρές, που του προσδίδει αντοχή και υψηλή αισθητική.

Χρώματα που ταιριάζουν στο στιλ σας

Όλοι έχουν τη δική τους αισθητική. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει.

Η διαθεσιμότητα χρωμάτων μπορεί να ποικίλει

Όλες οι εικόνες στην οθόνη χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Η διαθεσιμότητα και το δίκτυο 5G μπορεί να διαφέρουν ανά χώρα, πάροχο δικτύου, έκδοση λογισμικού και περιβάλλον χρήστη.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το Xperia 1 II δημιουργεί νέα πρότυπα ταχύτητας στα smartphone. Διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής και κάμερα που σχεδιάστηκε μαζί με τους μηχανικούς της Alpha, για εξαιρετικά γρήγορη απόδοση αυτόματης εστίασης από ένα smartphone. Και με την οθόνη 4K HDR OLED μεγέθους 6,5'' 21:9 CinemaWide™, μπορείτε να κάνετε streaming και βλέπετε τα πάντα σε καθηλωτική κινηματογραφική ποιότητα.
  • Αυτόματη εστίαση / αυτόματη έκθεση έως 20 fps, για αστραπιαία εστίαση

  • Αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο για ανθρώπους και ζώα

  • Cinematography Pro «με την τεχνογνωσία της CineAlta»

  • Οθόνη 6,5'' 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED

  • Πλατφόρμα για κινητές συσκευές Qualcomm® Snapdragon™ 865

Διαστάσεις
166 × 72 × 7,9 mm
βάρος
181 g
Αδιάβροχο
Αδιάβροχο (IP65/68)
Αριθμός καρτών SIM
Μία SIM
Χωρητικότητα
4000 mAh
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών