Μετάβαση στο περιεχόμενο

CES 2016

Νέες κυκλοφορίες στη CES 2016

Τα εξαιρετικά νέα προϊόντα μας, που θα ανακοινωθούν στη CES 2016, ωθούν τα όρια της καινοτομίας, για να διασφαλίσουν ότι θα απολαμβάνετε πάντα συναρπαστικές, αξέχαστε εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Υπέροχος σχεδιασμός για εκπληκτικές εικόνες

Χάρη στην έξυπνη μονάδα Slim Backlight Drive™, αυτή η τηλεόραση 4Κ HDR προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση.

Η ευκρίνεια 4K συναντά την εκπληκτική αντίθεση του υψηλού δυναμικού εύρους

Πάνε παντού

Το ασύρματο ηχείο h.ear go συνδυάζει τον συγκλονιστικό ήχο με την εύκολη συνδεσιμότητα και την απόλυτη φορητότητα. Όταν έρθει η ώρα για διασκέδαση, είστε έτοιμοι.

Ξαναζήστε υπέροχες στιγμές

Αποτυπώστε τη δράση. Ακολουθήστε τη με πάθος. Κρατήστε τη ζωντανή για πάντα. Με μια Handycam® 4K, οι πιο συγκινητικές αναμνήσεις ζωντανεύουν πραγματικά.

Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας

Μεταμορφώστε την ψυχαγωγία σας στο σπίτι με το Life Space UX

Στη Sony, προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι. Τα νέα μας προϊόντα Life Space UX εκφράζουν αυτήν τη φιλοσοφία, επεκτείνοντας τη δέσμευσή μας στην τεχνολογική καινοτομία και την άριστη σχεδίαση. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα στη συνέχεια.

  • Ηχεία για κρυστάλλινο ήχοΗχεία για κρυστάλλινο ήχο
  • Ηχείο με λυχνία LEDΗχείο με λυχνία LED
  • Φορητή συσκευή προβολής εξαιρετικά μικρής εμβέλειαςΦορητή συσκευή προβολής εξαιρετικά μικρής εμβέλειας

Εξερευνήστε τις καινοτομίες της Sony στη CES 2016

Παρουσιάσαμε τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες μας αυτή τη χρονιά στη CES. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και εξερευνήστε τα πάντα.