Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρουσιάστηκε στην
έκθεση CES 2017

Ξυπνήστε τη φαντασία σας και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο ψυχαγωγίας με τα τελευταία πρωτοποριακά προϊόντα της Sony που παρουσιάστηκαν στη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών συσκευών, την CES 2017.

#SonyCES

A1

Εμπειρία πέρα από τα πλαίσια

Ο απόλυτος ρεαλισμός στην τηλεόραση, με υπέροχα μαύρα και χρώματα. Χάρη στα πάνω από 8 εκατομμύρια pixel που ελέγχονται με ακρίβεια, η τηλεόραση OLED της Sony δημιουργεί εκπληκτική, απαράμιλλη αντίθεση.


Νέα διάσταση στον ήχο

Ανακαλύψτε το οικιακό ηχοσύστημα που διαθέτει Dolby Atmos και S-Force PRO Front Surround 7.1.2 καναλιών για καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα.

Ο κινηματογράφος σπίτι σας

Απολαύστε πραγματική εμπειρία κινηματογράφου, χάρη στη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray 4K Ultra HD, με υποστήριξη Dolby Atmos και DTS:X.

Το δικό σας κλαμπ στο σπίτι

Με βαθιά μπάσα και φώτα που αναβοσβήνουν, το ασύρματο ηχείο SRS-XB40 οργανώνει μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης, όπου και αν βρίσκεστε.

Υπεροχή σε μέγεθος παλάμης

Με απόλυτη αυτόματη εστίαση, σταθερότητα χωρίς κραδασμούς, πανεύκολο χειρισμό με οθόνη αφής και σε μέγεθος παλάμης, η α6500 με εναλλάξιμους φακούς σας συνοδεύει παντού, για να μην χάνετε καμία ανάμνηση.

Εκπληκτική ταχύτητα αυτόματης εστίασης, σχεδίαση μικρού μεγέθους

Η κορυφαία μηχανή RX100 V μικρού μεγέθους, με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση (AF) και συνεχή λήψη στον κόσμο, σάς προσφέρει την απαραίτητη ευκρίνεια, για να αποτυπώσετε τη στιγμή με ταχύτητα φωτός.

Ανακαλύψτε τη δράση στην CES 2017

Στη φετινή έκθεση CES, παρουσιάσαμε τα τελευταία και καλύτερα προϊόντα μας. Περιηγηθείτε στη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω και ανακαλύψτε τα προϊόντα και τις τεχνολογίες του μέλλοντος.