HT-A7000

Απόλυτος ρεαλισμός surround με 7.1.2 κανάλια

Νέο επίπεδο καθηλωτικής εμπειρίας. Το HT-A7000 σάς περιβάλλει με αυθεντικό ήχο Surround 7.1.2 καναλιών με πολλά ηχεία, ενσωματωμένο subwoofer και προηγμένες τεχνολογίες ήχου. Νιώστε τη δράση να συμβαίνει από πάνω σας και παντού γύρω σας. Είναι σαν να βρίσκεστε μέσα στη σκηνή.

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε τις νέες ενημερώσεις και προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τη Sony. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, για να μην χάνετε ποτέ τίποτα.

Ανώτερος ήχος Surround, από το κορυφαίο sound bar της Sony

Το HT-A7000 διαθέτει 7.1.2 κανάλια, δύο ηχεία upfiring για ήχο που έρχεται και από πάνω, δύο tweeter δοκού και πέντε μπροστινά ηχεία, για διευρυμένο ήχο Surround, συν ένα διπλό ενσωματωμένο subwoofer, για βαθιά μπάσα. Χάρη στο Vertical Surround Engine και στο S-Force PRO Front Surround, το HT-A7000 δημιουργεί εικονικό ήχο Surround που έρχεται από κάθε κατεύθυνση, για να απολαμβάνετε πλήρως τη συναρπαστική εμπειρία του Dolby Atmos® και του DTS:X®.

Γράφημα που δείχνει πώς το Vertical Surround Engine δημιουργεί ήχο πάνω από τον ακροατή, για ηχητική εμπειρία 3D, χωρίς ηχεία οροφής
Εμπειρία ήχου που έρχεται από ψηλά 

Χάρη στην τεχνολογία εικονικού ήχου Surround της Sony, το sound bar μπορεί να τοποθετήσει τον ήχο κάθετα στον χώρο, για να απολαμβάνετε εμπειρία ήχου τριών διαστάσεων, χωρίς ηχεία οροφής. Μαζί με το Dolby Atmos και το DTS:X, το Vertical Surround Engine προσφέρει πιο ρεαλιστικό και πολυδιάστατο ήχο και σε άλλες μορφές.

Γράφημα που δείχνει πώς το S-Force PRO Front Surround αποδίδει εικονικό ήχο surround, μόνο με τα μπροστινά ηχεία
Ήχος Surround, εύκολα 

Μόνο με τα μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά το πεδίο του ήχου Surround, έτσι ώστε να ακούγεται και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο Surround, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό.

Δείτε την ταινία για τον εικονικό ήχο surround

Θέλετε να δοκιμάσετε τον καθηλωτικό ήχο του HT-A7000 στις αγαπημένες συσκευές σας; Συνιστούμε να φορέσετε τα ακουστικά σας, για μια συναρπαστική εμπειρία εικονικού ήχου surround

Εξελιγμένη τεχνολογία ηχείων

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ακουστική που γεμίζει τον χώρο, με δύο ηχεία upfiring για ήχο που έρχεται και από πάνω, δύο tweeter δοκού και πέντε μπροστινά ηχεία, για διευρυμένο ήχο Surround, συν ένα subwoofer, για βαθιά μπάσα. 

Σύγκριση του μοναδικού τετράγωνου σχήματος του X-Balanced Speaker Unit με συμβατικό ηχείο
X-Balanced Speaker Unit

Η μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit αποτελείται από τα ηχεία upfiring, το ενσωματωμένο subwoofer και το μπροστινό ηχείο. Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα των ηχείων αυτών μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος, για πιο δυνατά μπάσα. Μειώνει τη διαδρομή μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την πίεση ήχου, για να μειώνεται η παραμόρφωση και να βελτιώνεται η καθαρότητα των φωνητικών. 

Βυθιστείτε σε μουσική ανώτερης ποιότητας

Απολαύστε τη μουσική όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη, με ήχο υψηλής ανάλυσης, για πεντακάθαρη ακρίβεια. Ή ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ζωντανής συναυλίας ή επαγγελματικής ηχογράφησης. Με το HT-A7000, η μουσική ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε.  

Γραφικό που δείχνει σε πραγματικό χρόνο την αποκατάσταση συμπιεσμένων αρχείων με DSEE Extreme

A = Διευρυμένη ακουστική δυναμική (έγχορδα και λεπτομέρειες επιπέδου ψιθύρου)
B = Αποκαταστημένες υψηλές συχνότητες (Ρεαλιστική ακουστική και φωνητικά)

Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Extreme™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα επιμέρους στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, και επαναφέρουν τον ήχο υψηλού εύρους που χάνεται στη συμπίεση, για πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Ταινίες και παιχνίδια με απίστευτο ρεαλισμό

Δείτε ζωηρές σκηνές γεμάτες με έντονα, ρεαλιστικά χρώματα και βάθος. Κατά την αναπαραγωγή με sound bar HT-A7000, η εικόνα διατηρεί την αυθεντική της ποιότητα, για απόλυτα καθηλωτικές ταινίες. Το παιχνίδι επίσης γίνεται πιο συναρπαστικό και ρεαλιστικό, καθώς το HT-A7000 υποστηρίζει τις τελευταίες μορφές.

Κονσόλα PlayStation®5 και χειριστήριο δίπλα σε τηλεόραση BRAVIA XR™ που δείχνει μια σκηνή από το Horizon Forbidden West
Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιών και ταινιών

Απολαύστε καθηλωτική εικόνα, βελτιωμένη από την αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR και την αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν για να συνδέσετε μια τηλεόραση BRAVIA XR™ με PlayStation®5, με την ενημέρωση υλικολογισμικού της άνοιξης 2022.

Βαθύτερος ήχος με προαιρετικά subwoofer και πίσω ηχεία

Για ακόμα πιο βαθιά μπάσα, προσθέστε ένα προαιρετικό ασύρματο subwoofer. Διαθέτει δύο είδη subwoofer, όπου το ενσωματωμένο subwoofer του HT-A7000 μπορεί να χειριστεί τα μπάσα και τα φωνητικά, ενώ το προαιρετικό ασύρματο subwoofer μπορεί να εστιάζει στον ήχο χαμηλών συχνοτήτων. Για ακόμα πιο κινηματογραφικές συγκινήσεις με τον ήχο να έρχεται απευθείας από πίσω σας, προσθέστε τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS3S.


Μπροστινή όψη του subwoofer SA-SW5
Υπογούφερ SA-SW5

300 W δυνατών, πλούσιων μπάσων, από μονάδα οδήγησης 180 mm με παθητικό πομπό.

Μπροστινή όψη του subwoofer SA-SW3
Subwoofer SA-SW3

200 W ήχου από ένα μικρό subwoofer ανάκλασης μπάσων με μονάδα οδήγησης160 mm.

Μπροστινή εικόνα των πίσω ηχείων SA-RS3S
Πίσω ηχεία της SA-RS3S

Σύνολο, 100 W πιο διευρυμένου ήχου Surround, με δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο. 

Διάγραμμα που δείχνει πώς το HT-A7000 μετράει με έξυπνο τρόπο τη θέση κάθε ηχείου και βελτιστοποιεί τον ήχο στο δωμάτιο.
Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου

Δεν απαιτείται ακριβής τοποθέτηση των ηχείων. Το HT-A7000 με ενσωματωμένα μικρόφωνα αναλαμβάνει τα πάντα, αφού υπολογίζει έξυπνα τη θέση κάθε ηχείου, κάθετα και οριζόντια, και βελτιστοποιεί τον ήχο στο δωμάτιό σας. Το HT-A7000 σάς επιτρέπει να απολαύσετε βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου, με ή χωρίς προαιρετικά ηχεία. Ενεργοποίηση από τις αρχικές ρυθμίσεις ή το αρχικό μενού.

Λειτουργεί ιδανικά με τηλεοράσεις Sony

Σε συνδυασμό με τηλεόραση BRAVIA™, το HT-A7000 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony. Το ιδανικό sound bar για τηλεοράσεις BRAVIA. 

Διάγραμμα με ήχο κεντρικού ηχείου από την τηλεόραση και soundbar με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου BRAVIA
Ακόμη πιο καθηλωτικός ήχος με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου

Όταν συνδεθεί με το παρεχόμενο καλώδιο σε τηλεόραση BRAVIA με λειτουργία συγχρονισμού ακουστικού κέντρου, τόσο το sound bar όσο και η τηλεόραση μετατρέπονται στα κεντρικά ηχεία του συστήματος home cinema. Έτσι, ο ήχος αντιστοιχεί ακριβώς με την εικόνα στην οθόνη, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Ο ήχος ταιριάζει τέλεια με τη δράση

Με τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, θα ακούτε τους διαλόγους να έρχονται ακριβώς από εκεί που στέκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή. Ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής. 

Οικογένεια σε καναπέ βλέπει τηλεόραση με sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο
Στιγμιότυπο οθόνης με τις ρυθμίσεις sound bar στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων της BRAVIA
Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Χάρη στο ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης, οι ρυθμίσεις του sound bar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων των τηλεοράσεων BRAVIA, για εύκολο χειρισμό των λειτουργιών ήχου, του ηχητικού πεδίου και της έντασης.

Το sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο, κάτω από BRAVIA με βάση πολλών θέσεων
Τοποθέτηση sound bar

Αν έχετε τηλεόραση BRAVIA με βάση πολλών θέσεων, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση της βάσης της τηλεόρασης και να τοποθετήσετε το HT-A7000 κάτω από την τηλεόραση, για διακριτική εμφάνιση. 

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το HT-A7000 και τα προαιρετικά ηχεία έχουν κατασκευαστεί με την ίδια φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης. Το HT-A7000 είναι ιδανικά σχεδιασμένο για τα προαιρετικά ηχεία. Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ενιαίο κομμάτι που αποδίδει ήχο ευρείας διασποράς. Ο συνδυασμός υλικών με πλούσιες υφές το καθιστά ιδανικό για κάθε αισθητική σαλονιού.

Απολαύστε μουσική με όλη την οικογένεια 

Αποκτήστε πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες μουσικής, όπως το Spotify και απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής σε streaming, με Chromecast ή Apple AirPlay 2. Καλέστε την οικογένεια και διασκεδάστε όλοι μαζί. 

Οικογένεια που απολαμβάνει μουσική σε σαλόνι με τηλεόραση και sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο
Λογότυπο Bluetooth®
Σύνδεση Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. 

Λογότυπο Wi-Fi®
Streaming μέσω Wi-Fi

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ενσωματωμένο Wi-Fi και κάντε streaming μουσικής από συσκευές στο οικιακό δίκτυο.

Λογότυπο Spotify Connect™
Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο.

Λογότυπο Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Λογότυπο Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Μεταδώστε μουσική και όχι μόνο, από τις αγαπημένες συσκευές σας Apple στο sound bar. Όλα με ένα πάτημα.

Όλα όσα αγαπάτε, σε πραγματικά καθηλωτικό ήχο

Ένας έξυπνος αλγόριθμος προσθέτει ήχο από ψηλά στα συμβατικά soundtrack ήχου Surround, ακόμα και στερεοφωνικό ήχο, μετατρέποντας όλα όσα ακούτε σε καθηλωτικές ηχητικές εμπειρίες. Απλώς πατήστε το κουμπί Immersive AE στο τηλεχειριστήριο για ενεργοποίηση.

Οικογένεια σε καναπέ που βλέπει τηλεόραση με το sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο και ανενεργό το Immersive AE
Ανενεργό Immersive AE
Οικογένεια σε καναπέ που βλέπει τηλεόραση με το sound bar HT-A7000 σε μαρμάρινο έπιπλο και ενεργό το Immersive AE
Ενεργό Immersive AE
Διάγραμμα που δείχνει άτομο να χειρίζεται το sound bar HT-A7000 μιλώντας στο Google Home
Φωνητικός έλεγχος

Το sound bar είναι συμβατό με συσκευές με Google Assistant με Chromecast built-in και με συσκευές με Amazon Alexa. Απλώς προσθέστε το sound bar HT-A7000 στην ομάδα ηχείων, με την εφαρμογή Google Home, και χειριστείτε τη μουσική, την ένταση ήχου και άλλα, μόνο με τη φωνή σας.

Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα 

Το sound bar HT-A7000 είναι έτοιμο για χρήση σχεδόν αμέσως. Απλώς βάλτε το στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας με το βύσμα HDMI eARC και θέστε το σε λειτουργία. Με USB, οπτική και αναλογική είσοδο ήχου, καθώς και είσοδο και έξοδο HDMI (eARC), και έξοδο S-CENTER OUT στα συμβατά μοντέλα BRAVIA, έχετε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για να απολαύσετε συναρπαστική εμπειρία ήχου Surround.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Νέο επίπεδο καθηλωτικής εμπειρίας. Το HT-A7000 σάς περιβάλλει με αυθεντικό ήχο Surround 7.1.2 καναλιών με πολλά ηχεία, S-Force PRO Front Surround και Vertical Surround Engine. Νιώστε τη δράση να συμβαίνει από πάνω σας και παντού γύρω σας.
  • S-Force PRO Front Surround και Vertical Surround Engine, για πολυδιάστατο ήχο

  • Η τεχνολογία Immersive Audio Enhancement προσθέτει στα συμβατικά soundtrack ήχο από ψηλά, ακόμα και στερεοφωνικό ήχο

  • Ηχεία upfiring, tweeter δοκού, ενσωματωμένο subwoofer και πέντε μπροστινά ηχεία, για καθηλωτικές ταινίες

  • Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου για εύκολη εγκατάσταση

  • Ασύρματη συνδεσιμότητα για streaming μουσικής

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών