ΜΠΑΡΑ ΗΧΕΙΩΝ 2.1 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ WI-FI/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLUETOOTH®

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

HT-CT790

Ενδεικτικά από

534,31 €

Μέγεθος και βάρος

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (Π x Υ x Β) 
1030x52x126
ΒΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ 
2.8
ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ (Π x Υ x Β) 
190x382x386
ΒΑΡΟΣ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ 
7,8

Ενισχυτής

A/V Sync
Ναι (0-300 msec, 25 msec/βήμα)
Κανάλια ενισχυτή
2.1 καν.
S-Force PRO Front Surround
Ναι
LPCM (2 καν./ 5.1 καν./7.1 καν.) μέσω HDMI®
Ναι / Ναι / Ναι
Ισχύς εξόδου (συνολική)
330 W

Υπογούφερ

Τύπος υπογούφερ
Ασύρματο υπογούφερ

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Οπτική είσοδος, αναλογική είσοδος, USB, Ethernet
Bluetooth®
LDAC, AAC, SBC
Είσοδοι HDMI®
3
Έξοδος HDMI (ARC)
1
HDCP 2.2
Ναι

Φορμά ήχου

LPCM
Ναι
PCM
Ναι
DTS®
DTS-ES™ (MATRIX6.1 / DISCRETE6.1), DTS®, DTS®-HD HR, DTS®-HD LBR, DTS® 96 / 24, DTS® HD
Dolby®
Dolby® Digital, Dolby® Digital+, Dolby® Dual Mono, Dolby® TrueHD

Λειτουργία ήχου

Λειτουργία ήχου
ClearAudio+, Λειτουργία Game Studio, αθλητικά, Μουσική, Ταινία, Τυπικό
Εφέ ήχου
Ναι

Δυνατότητες βίντεο

Διέλευση HDMI με συμβατότητα 4K HDR
Ναι
1080/24p
Ναι
1080p
Ναι
BRAVIA® SYNC™ (Έλεγχος CEC)
Ναι

Ασύρματες λειτουργίες

Ασύρματος ήχος Surround
Ναι
Ενσωματωμένο Wi-Fi®
Ναι
Υπηρεσίες μουσικής
Chromecast built-in, Spotify Connect
Ασύρματη ακρόαση σε πολλά δωμάτια
Ναι

Λεπτομέρειες

Κατανάλωση ρεύματος
BAR42W/SW25W
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης
Ναι

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)
δεν διατίθεται
Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)
0,5 W
Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά
7,0 W (Ethernet) / 7,0 W (Wi-Fi®) / 3,0 W (Bluetooth®) / 7,0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα*) *Οι ενσύρματες συνδέσεις απενεργοποιούν αυτόματα τις ασύρματες. **Οι θύρες Wi-Fi και Ethernet λειτουργούν ως δρομολογητές και προωθούν δεδομένα ήχου σε άλλα προϊόντα ήχου της Sony.
Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε
Μετά από 20 λεπτά
Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά
Μετά από 20 λεπτά (Ethernet, WiFi, Bluetooth)
Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων
Για να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi, μεταβείτε στην «Εξοικονόμηση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής» και χρησιμοποιώντας την «Προβολή ρύθμισης» με μη αυτόματο τρόπο, πατήστε HOME (Αρχική), επιλέξτε [Setup] (Ρύθμιση) -> Ρυθμίσεις Bluetooth (Ρυθμίσεις Bluetooth) -> [Quick Start / Network Standby] (Γρήγορη εκκίνηση / Κατάσταση αναμονής δικτύου) -> [Off] (Απενεργοποίηση) Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το Bluetooth, πατήστε HOME (Αρχική), επιλέξτε [Setup] (Ρύθμιση) -> [Bluetooth Settings] (Ρυθμίσεις Bluetooth) -> [Bluetooth Mode] (Λειτουργία Bluetooth) -> Επιλέξτε [Off ] (Απενεργοποίηση) / [Receiver] (Δέκτης) / [Transmitter] (Πομπός)

Ισοσταθμιστής

Ενίσχυση φωνής
Ναι

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Οπτικό καλώδιο
  • Άγκιστρο επιτοίχιας ανάρτησης
  • Μπαταρίες
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Το σύστημα 2,1 καναλιών αναδεικνύει κάθε σκηνή της ταινίας

Απολαύστε τα soundtrack των ταινιών σε όλο τους το μεγαλείο με τη μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών. Οι δύο ομοαξονικές μονάδες οδήγησης σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ισορροπημένη απόκριση ήχου σε όλες τις συχνότητες, ενώ το ασύρματο υπογούφερ ενισχύει τα μπάσα, για να απολαμβάνετε κάθε έκρηξη και σκηνή δράσης πιο έντονα από ποτέ.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master: απίστευτη καθαρότητα ήχου

Απολαύστε τέλειο ψηφιακό ήχο με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master. Μέσω μιας απλοποιημένης, πλήρως ψηφιακής διαδρομής σήματος, ο ενισχυτής S-Master αναπαράγει ψηφιακό ήχο, χωρίς πολλά στάδια μετατροπής του αναλογικού σήματος, όπως στους συμβατικούς ενισχυτές. Το αποτέλεσμα είναι πιο δυνατός ήχος, με αισθητά μειωμένη παραμόρφωση.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Κινηματογραφικός ήχος με S-Force PRO Front Surround

 Μια καθηλωτική εμπειρία εικονικού ήχου Surround. Ο ήχος S-Force PRO Front Surround μιμείται τον τρόπο συνδυασμού των ηχητικών πηγών από τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να προσφέρει τη σωστή ένταση, χρονική καθυστέρηση και φάσμα ηχητικών κυμάτων – από δύο μόνο κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Το ClearAudio+ εμπλουτίζει τη μουσική σας

Η μοναδική λειτουργία ClearAudio+ της Sony προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου, για πλούσια εμπειρία ήχου. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος, η λειτουργία ClearAudio+ βελτιστοποιεί τα φορμά ήχου για να προσφέρει σταθερά καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ασύρματο υπογούφερ για ευέλικτη εγκατάσταση

Βελτιώστε τις ταινίες με πλούσια, δυνατά μπάσα. Τοποθετήστε το ασύρματο υπογούφερ 38 cm (15") σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου και ακούστε πλούσια, ηχηρά μπάσα με καθαρές λεπτομέρειες στις χαμηλές συχνότητες, χάρη στη θύρα ανάκλασης μπάσων. Η μικρή, κομψή μαύρη μονάδα συνδυάζεται αρμονικά με οποιοδήποτε είδος διακόσμησης.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Συνδεθείτε στο οικιακό σας δίκτυο με DLNA

Το DLNA (Digital Living Network Alliance) είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που αφορά την κοινή χρήση δεδομένων μέσω οικιακού δικτύου. Διευκολύνει τη μετάδοση και τη μεταφορά της αγαπημένης σας μουσικής, των ταινιών και των φωτογραφιών σας μεταξύ των υποστηριζόμενων συσκευών DLNA που διαθέτετε, όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές, φορητούς διακομιστές και κονσόλες παιχνιδιών.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Ενισχύστε την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την πρωτότυπη εγγραφή.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Απελευθερώστε τη μουσική σας με τη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια

Γεμίστε το σπίτι σας με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών, χάρη στη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SongPal για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε ροή μουσικής από τον υπολογιστή ή το οικιακό δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς να παραμένετε καθηλωμένοι σε ένα δωμάτιο.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Συμβατότητα με προστασία αντιγραφής HDCP 2.2

Το HDCP (προστασία ψηφιακού περιεχομένου υψηλού εύρους ζώνης) είναι η τελευταία λέξη στην προστασία αντιγραφής. Σχεδιασμένο κυρίως για συσκευές Ultra HD 4K, χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης για να δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ πηγής και οθόνης, ώστε το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα να μην μπορεί να αντιγραφεί χωρίς άδεια χρήσης.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ασύρματη ροή ήχου υψηλότερης ποιότητας

Το LDAC μεταδίδει περίπου τα τριπλάσια δεδομένα (με το μέγιστο ρυθμό μετάδοσης: 990 kbps) σε σχέση με το συμβατικό ήχο Bluetooth®, προσφέροντας κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Μετάδοση ροής μέσω Bluetooth® για προσωπική εμπειρία ακρόασης

Μεταδώστε ήχο σε ροή απευθείας από την μπάρα ηχείων στα ακουστικά σας μέσω Bluetooth® για άνετη και ασύρματη ακρόαση. Συμβατή με τις μορφές κωδικοποίησης υψηλής ποιότητας LDAC και AAC, το HT-CT790 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προσωπική εμπειρία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε μια ταινία στη μεγάλη οθόνη χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.

High Dynamic Range (HDR)

Η υποστήριξη της διέλευσης σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, η επιπλέον σκίαση και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Διέλευση σήματος 4K για περιεχόμενο 4K

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Η λειτουργία διέλευσης σήματος 4K επιτρέπει τη "διέλευση" δεδομένων 4K και την εμφάνισή τους σε τηλεόραση ή συσκευή προβολής 4K, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας. Προσφέροντάς σας μια γνήσια εμπειρία 4K, αυτή η μπάρα ηχείων είναι ιδανική για τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής 4K και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας του μέλλοντος.