Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Bluetooth®: φωτογραφίες
Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Bluetooth®: φωτογραφίες
Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Bluetooth®: φωτογραφίες
Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Bluetooth®: φωτογραφίες

Από το home cinema στο πάρτι

Δείτε τις αγαπημένες σας υπερπαραγωγές και ακούστε δυνατά τη λίστα αναπαραγωγής του πάρτι με την μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών. Η HT-GT1 προσφέρει ισχυρό ήχο 260 W1 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυπική μπάρα ηχείων ή εγκατάσταση ηχοσυστήματος για μπάρμπεκιου ή πάρτι. Μεταδώστε επίσης αγαπημένα κομμάτια απευθείας από το smartphone σας μέσω Bluetooth® και NFC.

Ισχύς εξόδου 260 W

Ισχύς εξόδου 260 W

Απολαύστε ταινίες και μουσική με πλούσιο, καθηλωτικό ήχο και ισχύ 260 W.

Σύστημα ηχείων δύο δρόμων

Σύστημα ηχείων δύο δρόμων

Ακούστε καθαρές ψηλές νότες, πλούσιο ήχο στις μεσαίες συχνότητες και ισχυρά μπάσα, χάρη στο σύστημα ηχείων 2 δρόμων και το ξεχωριστό υπογούφερ.

Κατάλληλη για όλους τους ήχους

Σύστημα ηχείων δύο δρόμων με ξεχωριστό υπογούφερ

Η μπάρα HT-GT1 αναπαράγει όλες τις συχνότητες με πλούσια λεπτομέρεια, ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή χορεύετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Τέσσερα ηχεία πλήρους φάσματος 8 cm, δύο τουίτερ 4 cm και ένα ξεχωριστό υπογούφερ 18 cm δίνουν ζωή στις υπερπαραγωγές και απογειώνουν τα κομμάτια σας με γεμάτο, πανίσχυρο ήχο.

DSEE

Ακούστε περισσότερα σε κάθε κομμάτι

Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE)

Το σύστημα DSEE αναβαθμίζει συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστά τις ψηλές και τις χαμηλές νότες που χάνονται κατά τη συμπίεση, παράγοντας πλούσιο ήχο, σχεδόν στην ποιότητα CD.

Ιδανική για ταινίες και μουσική

Διακόψτε την ταινία και αρχίστε το πάρτι

Απολαύστε κινηματογραφικές βραδιές και πάρτι, χρησιμοποιώντας την HT-GT1 ως μπάρα ηχείων ή ηχοσύστημα. Συνδέστε την στην τηλεόραση και κατόπιν χρησιμοποιήστε τις χειρολαβές για να τη μετακινήσετε, να την εγκαταστήσετε αλλού και να ξεκινήσετε το πάρτι.

Σαλόνι
Σαλόνι
Πάρτι
Πάρτι

Ιδανική για κάθε πάρτι

Απογειώστε το πάρτι με την μπάρα HT-GT1. Χάρη στις ενσωματωμένες λαβές, μπορείτε απλώς να τη σηκώσετε και να την τοποθετήσετε όπου θέλετε για εκπληκτικό, πλούσιο ήχο.

Ενσωματωμένες λαβές

Ενσωματωμένες λαβές

Οι διακριτικές λαβές της μπάρας ηχείων και του υπογούφερ προσφέρουν βελτιωμένη φορητότητα, ώστε να απολαμβάνετε πανίσχυρο ήχο σε κάθε χώρο.

Διαμόρφωση για ευρεία κατανομή του ήχου

Ιδανική διαμόρφωση για πάρτι

Νιώστε δυνατές συγκινήσεις με μια διαμόρφωση για διασπορά του ήχου. Η μπάρα ηχείων προσαρμόζεται στο επάνω μέρος του υπογούφερ σε γωνία 10 μοιρών, κατανέμοντας ομοιόμορφα τον ήχο σε ευρεία περιοχή.

Νιώστε τη μουσική, δείτε το χρώμα

Νιώστε σαν να βρίσκεστε σε πραγματική πίστα με αυθεντική ατμόσφαιρα πάρτι – η μπάρα HT-GT1 διαθέτει λειτουργία φωτισμού των ηχείων μέσω LED σε έντονο μπλε χρώμα που συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής.

Λειτουργία Bass BAZUKA

Λειτουργία Bass BAZUKA

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Bass BAZUKA για ακόμα πιο δυνατά μπάσα.

Λειτουργία Party Chain

Λειτουργία Party Chain

Συνδέστε πολλά συστήματα ηχείων HT-GT1 με καλώδια ήχου και επιλέξτε τη λειτουργία Party Chain για να συγχρονίσετε τα εφέ φωτισμού και μουσικής.

Κλείδωμα για τα παιδιά

Επιπλέον προστασία με το Κλείδωμα για παιδιά

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία κλειδώματος για παιδιά κατά την οποία απενεργοποιούνται τα κουμπιά του HT-GT1. Έτσι, τα παιδιά και οι επισκέπτες σας δεν θα μπορούν να αλλάξουν τις λίστες αναπαραγωγής ή τις ρυθμίσεις.

NFC και Bluetooth®

Συνδεθείτε

Ακούστε αγαπημένα τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από επιλεγμένα smartphone μέσω της HT-GT1. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία NFC για ακρόαση με ένα άγγιγμα και μεταδώστε απευθείας μουσική μέσω Bluetooth®.

Έξυπνος χειρισμός με SongPal

Ο κόσμος της μουσικής στα χέρια σας

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Εφαρμογή SongPal
Είσοδος/έξοδος ήχου

Είσοδος/έξοδος ήχου

Συνδέστε την μπάρα HT-GT1 στην τηλεόραση ή την παχνιδοκονσόλα σας ή συνδέστε ένα πρόσθετο ηχείο ή μικρόφωνο.

Θύρα USB

Θύρα USB

Συνδέστε ένα USB stick για την αναπαραγωγή όλων των ψηφιακών αρχείων – η μπάρα HT-GT1 υποστηρίζει τις μορφές MP3, WMA, WAV και AAC.

Ραδιοφωνικός δέκτης FM

Ραδιόφωνο FM

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή ακούστε ένα ζωντανό DJ set στο πάρτι σας, χάρη στον ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη FM.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Μεταφέρετε το πάρτι παντού χρησιμοποιώντας αυτήν την πανίσχυρη μπάρα ηχείων με τις πρακτικές χειρολαβές. Μην σταματάτε να διασκεδάζετε: κατεβάστε ασύρματα τραγούδια μέσω NFC και Bluetooth® ή συνδεθείτε στο smartphone με το SongPal. Ο φωτισμός ηχείων προσφέρει στα ηχεία σας μπλε λάμψη, ενώ η λειτουργία Bass BAZUCA παρέχει έντονα μπάσα για να διασκεδάζετε ασταμάτητα
  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Μετάδοση και χειρισμός κατευθείαν από το smartphone με το SongPal

  • Ελαφρύς και φορητός σχεδιασμός

  • Bass BAZUCA για πανίσχυρα μπάσα

Ισχύς εξόδου
260 W

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Μπαταρίες AAA x 3, Κεραία μολύβδου FM, Οπτικό καλώδιο, Οδηγίες χρήσης, Τηλεχειριστήριο (RM-ANU215)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών