HT-MT500 

Μοναδική σχεδίαση και ήχος

Απολαύστε ατμοσφαιρικό ήχο Surround και σχεδίαση ειδικά για το καθιστικό σας. Το S-Force PRO Front Surround και η βελτιστοποίηση των μπάσων από το ασύρματο υπογούφερ παρέχουν κινηματογραφικό ήχο. 

SOUND BAR

Μπάρα ηχείων μικρού μεγέθους 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®

HT-MT500
Μπάρα ηχείων μικρού μεγέθους 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ενδεικτικά από

460,00 €

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης
Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Μινιμαλιστική, όμορφη σχεδίαση

Η HT-MT500 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο σπίτι σας και οι ουδέτεροι τόνοι και το σχήμα με τις απαλές γωνίες αναδεικνύουν ό,τι υπάρχει γύρω της, ενώ ο ήχος της θα σας περιβάλλει από παντού.

Καθηλωτικός ήχος για το καθιστικό

Γεμίστε το καθιστικό σας με κινηματογραφικό ήχο, με το S-Force PRO Front Surround
και τη βελτίωση μπάσων με τη Λειτουργία καναπέ.

Εύκολη στην τοποθέτηση,
χωράει παντού 

Εξαιρετικά λεπτή και πολύ εύκολη στη διαμόρφωση, η HT-MT500 διαθέτει λεπτό προφίλ που χωράει όπου θέλετε, χωρίς να εμποδίζει την τηλεόρασή σας. 

Ανακαλύψτε την HT-MT500

Δείτε πώς η μικρού μεγέθους κομψή σχεδίαση και η τεχνολογία υψηλής ακρίβειας συνδυάζονται για να γεμίσουν το σπίτι σας με κινηματογραφικό ήχο Surround και έξυπνη αναπαραγωγή μουσικής.

Ακούστε τη λεπτομέρεια σε κάθε νότα

Χάρη στην υποστήριξη του ήχου υψηλής ανάλυσης δεν θα χάσετε ποτέ το παραμικρό. Η τεχνολογία LDAC παρέχει αψεγάδιαστη ποιότητα ήχου για ασύρματες συσκευές Bluetooth®, ενώ η λειτουργία DSEE HX αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα φορμά ήχου.

Λογότυπο LDAC
Βελτιωμένος ήχος Bluetooth®

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα.

Λογότυπο DSEE HX
Βελτιωμένος ήχος

Το λογισμικό DSEE HX™ της Sony βελτιώνει την υπάρχουσα ηχητική πηγή σας (τα απωλεστικά MP3 ή AAC) σε ποιότητα ήχου που προσεγγίζει την υψηλή ανάλυση και ζωντανεύει περισσότερο τη μουσική σας αναβαθμίζοντας το σήμα των συμπιεσμένων αρχείων.

Έξυπνη και εύκολη μετάδοση ροής

Συνεχίστε ακριβώς από εκεί που σταματήσατε σε μια άλλη συσκευή με το , πατώντας το αποκλειστικό κουμπί Υπηρεσία μουσικής.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Ήχος που σας ακολουθεί

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το Sony | Music Center

Ακούστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι σε όλο το σπίτι, χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center (πρώην SongPal). Χρησιμοποιήστε το Sony | Music Center για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένες μπάρες ηχείων και ηχεία της Sony, και στη συνέχεια να μεταδώσετε μουσική σε πολλά δωμάτια.

Άψογη συνδεσιμότητα, μέγιστος έλεγχος

Ελέγξτε την αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone, με το Sony | Music Center. Με τη σύνδεση Bluetooth® και το NFC, μεταδώστε τη μουσική βιβλιοθήκη σας από τη συσκευή και το οικιακό δίκτυό σας ή απολαύστε απεριόριστη διαδικτυακή μετάδοση ροής.

Λογότυπο HDMI
Έξοδος HDMI

Ελαχιστοποιήστε τα καλώδια και συνδεθείτε σε συμβατές συσκευές με ένα μόνο καλώδιο μέσω του Καναλιού επιστροφής ήχου (ARC) του HDMI.

Λογότυπο USB
Αναπαραγωγή μέσω USB

Μια θύρα USB στο πλάι σάς επιτρέπει να συνδέσετε πολλές συσκευές USB για εύκολη αναπαραγωγή.

Λογότυπο ασύρματης σύνδεσης
Ασύρματη μετάδοση

Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο μέσω των ενσωματωμένων Wi-Fi, Bluetooth® ή NFC, για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify, και μεταδώστε μουσική από συσκευές στο οικιακό σας δίκτυο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Με μινιμαλιστική σχεδίαση ώστε να χωράει όπου θέλετε, αυτή η μπάρα ηχείων μικρού μεγέθους γεμίζει το σπίτι σας με καθηλωτικό ήχο. Απολαύστε μουσική και ταινίες με ήχο υψηλής ανάλυσης, εικονικό ήχο Surround με S-Force PRO Front Surround και βελτίωση μπάσων, χάρη στη Λειτουργία καναπέ.
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Μινιμαλιστική σχεδίαση μικρού μεγέθους

  • S-Force PRO Front Surround για κινηματογραφικό ήχο

  • Ασύρματη ακρόαση σε πολλά δωμάτια

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον