HT-NT3

Κομψό στυλ. Δυνατός ήχος

Είτε στον τοίχο είτε σε οριζόντια θέση, η όμορφη μπάρα ηχείων HT-NT3 συνδυάζει την κομψή και λιτή σχεδίαση με τον κορυφαίο ήχο υψηλής ανάλυσης, προσφέροντας μια συγκλονιστική εμπειρία ακρόασης.

SOUND BAR

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®

HT-NT3
Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ενδεικτικά από

810,00 €

Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ακρόαση με πραγματικό ηχητικό πεδίο

Ήχος S-Force PRO Front Surround

Η τεχνολογία καθηλωτικού εικονικού ήχου Surround μιμείται με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, έτσι ώστε να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Δείτε το βίντεο

Δείτε το HT-NT3 από κοντά και ανακαλύψτε πώς λειτουργεί ο ήχος Surround 2.1 καναλιών σε αυτήν την εξαιρετικά λεπτή μπάρα ηχείων.

Dolby® TrueHD
Dolby® TrueHD

Απολαύστε καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας με τη μορφή συμπίεσης Dolby® TrueHD χωρίς απώλειες.

DTS®-HD
DTS®-HD

Χάρη στο φορμά DTS®-HD, ζωντανέψτε ταινίες και μουσική με δυναμικό ήχο Surround.

Συνδεθείτε

Μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα την εγκατάσταση home cinema. Με 3 εισόδους 3 HDMI, 1 έξοδο HDMI ARC, 1 είσοδο USB αλλά και οπτικές ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις, υπάρχει χώρος για όλες τις συσκευές σας.

Διέλευση 4K

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Χάρη στη διέλευση σήματος 4K, τα δεδομένα μπορούν να διέλθουν μέσω της μπάρας ηχείων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, η συσκευή είναι συμβατή με το HDCP2.2.

Διέλευση 4K
Τι είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης;

Ο όρος "ήχος υψηλής ανάλυσης" αναφέρεται σε ένα σύνολο ψηφιακών διαδικασιών που επιτρέπουν την κωδικοποίηση και την αναπαραγωγή μουσικής με υψηλότερους ρυθμούς δειγματοληψίας από αυτούς που χρησιμοποιούνται στα CD.

Τι είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης;
44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
Τι είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης;
96 KHZ / 24 BIT [ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ]
S-Master HX
Ψηφιακός ενισχυτής S-master HX

Ο ψηφιακός ενισχυτής μας S-Master HX εξαλείφει τα αναλογικά σήματα προκειμένου να μειώσει τα επίπεδα θορύβου στο στάδιο της ανάδρασης, για απόλυτη καθαρότητα ήχου.

DSEE HX
Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου

Η τεχνολογία DSEE HX™ μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες μετάδοσης ροής, για πλούσιο ήχο που πλησιάζει την ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης.

ClearAudio+
ClearAudio+

Από τη λειτουργία παιχνιδιού μέχρι τη λειτουργία ταινίας ή μουσικής, το ClearAudio+ προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου, ώστε να είναι κατάλληλες για ό,τι βλέπετε ή ακούτε.

Σχεδιασμένο για εξαιρετικό ήχο

Από την κατασκευή του ηχείου μέχρι τις βελτιωμένες τεχνολογίες ήχου, κάθε στοιχείο του HT-NT3 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Συνδεθείτε με τη μουσική σας

Χάρη στο συνδυασμό ασύρματων τεχνολογιών και κωδικοποιητών ήχου υψηλής ποιότητας, μπορείτε να μεταδίδετε εύκολα την αγαπημένη σας μουσική με την ευκρίνεια και τις λεπτομέρειες που τις αξίζουν.

Ασύρματη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ποιότητας

Αναβαθμίστε τη μετάδοση ροής μουσικής. Ο κωδικοποιητής LDAC από τη Sony υποστηρίζει τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit σε σύγκριση με την τυπική ροή Bluetooth®. Σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότερη κωδικοποίηση με ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz, το LDAC αποδίδει περισσότερες λεπτομέρειες, για καλύτερη ποιότητα από το CD.

Ασύρματη ιδιωτική ακρόαση

Απολαύστε ασύρματο ήχο χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους

Μεταδώστε μουσική από την μπάρα ηχείων σε οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή Bluetooth®, συμπεριλαμβανομένων των νέων ακουστικών ήχου υψηλής ανάλυσης που είναι συμβατά με LDAC.

Ιδιωτική ασύρματη ακρόαση
NFC
Σύνδεση στο λεπτό

Με το NFC με ένα άγγιγμα, μπορείτε να συνδέσετε επιλεγμένα smartphone με την μπάρα ηχείων πολύ γρήγορα.

Bluetooth®
Μετάδοση ροής μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω Bluetooth®.

Μπάρα ηχείων με Wi-Fi®
Ασύρματη μετάδοση

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με το ενσωματωμένο Wi-Fi® για να μεταδώσετε ροή ήχου από το laptop ή τη φορητή συσκευή σας.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Εύκολος έλεγχος μετάδοσης ροής με τη νέα εφαρμογή SongPal

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε την SongPal σε επιλεγμένα smartphone για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις της συσκευής και άλλα, όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Εφαρμογή SongPal
Ακούστε μουσική σε διαφορετικό δωμάτιο

Αφήστε το ίδιο φοβερό τραγούδι να σας ακολουθεί στο σπίτι με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής SongPal. Χρησιμοποιήστε το SongPal Link για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε μουσική από διαφορετικές μουσικές υπηρεσίες, smartphone, υπολογιστή ή δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας.

Εμπλουτίστε όλη την ψυχαγωγία σας

Είτε βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία, είτε παίζετε ένα νέο παιχνίδι είτε ακούτε ένα κλασικό άλμπουμ, το HT-NT3 βελτιώνει τον ήχο, για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Είτε στον τοίχο είτε σε οριζόντια θέση, η όμορφη μπάρα ηχείων HT-NT3 συνδυάζει την κομψή και λιτή σχεδίαση με τον κορυφαίο ήχο υψηλής ανάλυσης, προσφέροντας μια συγκλονιστική εμπειρία ακρόασης. Με βάθος μόλις 6,5 cm (1,95"), αυτή η κομψή μπάρα ηχείων χρησιμοποιεί τεχνολογία εικονικού ήχου Surround για να σας προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε ακούτε μουσική, ενώ έχει διακριτική σχεδίαση.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+

Ισχύς εξόδου (συνολική)
400 W
Κανάλια ενισχυτή
2.1 καν.
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Ethernet, USB-A, Είσοδος αναλογικού ήχου (με TV CEC), Λήψη Bluetooth®, Μετάδοση Bluetooth®
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (Π x Υ x Β) 
107 x 8,6 x 6,5 cm
ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ (Π x Υ x Β) 
19 x 38,2 x 38,5 cm
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον