ΜΠΑΡΑ ΗΧΕΙΩΝ 2.1 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΗΧΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ/WI-FI®

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

HT-NT5

Ενδεικτικά από

856,92 €

Μέγεθος και βάρος

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ (Π x Υ x Β) 
1080 x 58 x 127
ΒΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ 
3,2
ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ (Π x Υ x Β) 
190x382x386
ΒΑΡΟΣ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ 
8,1

Ενισχυτής

A/V Sync
Ναι (0-300 msec, 25 msec/βήμα)
Κανάλια ενισχυτή
6,1 καν.
S-Force PRO Front Surround
Ναι
LPCM (2 καν./ 5.1 καν./7.1 καν.) μέσω HDMI®
Ναι / Ναι / Ναι
Ισχύς εξόδου (συνολική)
400 W

Υπογούφερ

Τύπος υπογούφερ
Ασύρματο υπογούφερ

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Οπτική είσοδος, αναλογική είσοδος, USB, Ethernet
Bluetooth®
LDAC, AAC, SBC
Είσοδοι HDMI®
3
Έξοδος HDMI (ARC)
1
HDCP 2.2
Ναι

Φορμά ήχου

LPCM
Ναι
PCM
Ναι
DTS®
DTS-ES™ (MATRIX6.1 / DISCRETE6.1), DTS®, DTS®-HD HR, DTS®-HD LBR, DTS® 96 / 24, DTS® HD
Dolby®
Dolby® Digital, Dolby® Digital+, Dolby® Dual Mono, Dolby® TrueHD

Λειτουργία ήχου

Λειτουργία ήχου
ClearAudio+, Λειτουργία Game Studio, αθλητικά, Μουσική, Ταινία, Τυπικό
Εφέ ήχου
Ναι

Δυνατότητες βίντεο

Διέλευση HDMI με συμβατότητα 4K HDR
Ναι
1080/24p
Ναι
1080p
Ναι
BRAVIA® SYNC™ (Έλεγχος CEC)
Ναι

Ασύρματες λειτουργίες

Ασύρματος ήχος Surround
Ναι
Ενσωματωμένο Wi-Fi®
Ναι (2,4 GHz/5 GHz) 11a/b/g/n
Υπηρεσίες μουσικής
Chromecast built-in, Spotify Connect
Ασύρματη ακρόαση σε πολλά δωμάτια
Ναι

Λεπτομέρειες

Κατανάλωση ρεύματος
BAR 50W / SW 25W
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης
ΝΑΙ

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)
δεν διατίθεται
Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)
0,5 W
Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά
7,0 W (Ethernet) / 7,0 W (Wi-Fi®) / 3,0 W (Bluetooth®) / 7,0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα*) *Οι ενσύρματες συνδέσεις απενεργοποιούν αυτόματα τις ασύρματες. **Οι θύρες Wi-Fi και Ethernet λειτουργούν ως δρομολογητές και προωθούν δεδομένα ήχου σε άλλα προϊόντα ήχου της Sony.
Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε
Μετά από 20 λεπτά
Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά
Μετά από 20 λεπτά (Ethernet, WiFi, Bluetooth)
Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων
Για να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi, μεταβείτε στην «Εξοικονόμηση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής» και χρησιμοποιώντας την «Προβολή ρύθμισης» με μη αυτόματο τρόπο, πατήστε HOME (Αρχική), επιλέξτε [Setup] (Ρύθμιση) -> Ρυθμίσεις Bluetooth (Ρυθμίσεις Bluetooth) -> [Quick Start / Network Standby] (Γρήγορη εκκίνηση / Κατάσταση αναμονής δικτύου) -> [Off] (Απενεργοποίηση) Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το Bluetooth, πατήστε HOME (Αρχική), επιλέξτε [Setup] (Ρύθμιση) -> [Bluetooth Settings] (Ρυθμίσεις Bluetooth) -> [Bluetooth Mode] (Λειτουργία Bluetooth) -> Επιλέξτε [Off ] (Απενεργοποίηση) / [Receiver] (Δέκτης) / [Transmitter] (Πομπός)

Ισοσταθμιστής

Ενίσχυση φωνής
Ναι

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Οπτικό καλώδιο
  • Άγκιστρο επιτοίχιας ανάρτησης
  • Στήριγμα διάτρητης γρίλιας
  • Μπαταρίες
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα

Απογειώστε την εμπειρία της ψηφιακής μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει χωρίς συμβιβασμούς τη μουσική ενός καλλιτέχνη. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Αναπαραγωγή Direct Stream Digital (DSD) για ήχο υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ήχο επαγγελματικής ποιότητας χάρη στον κωδικοποιητή ήχου Direct Stream Digital (DSD), ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για ήχο υψηλής ανάλυσης. Αυτό το φορμά 1 bit χρησιμοποιεί ροή εξαιρετικά υψηλής συχνότητας 1 δευτ. και 0 δευτ. για την αναπαραγωγή κυματομορφών ήχου σε υψηλότερη ανάλυση από τους συμβατικούς κωδικοποιητές. Το αποτέλεσμα είναι πιο καθαρός, ευκρινής ποιοτικός ήχος υψηλής ανάλυσης. 

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Διακριτική ενίσχυση S-Master HX 6 καναλιών

Απολαύστε την τέλεια εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX. Μέσω μιας απλοποιημένης, πλήρως ψηφιακής διαδρομής σήματος, ο ενισχυτής S-Master HX αναπαράγει τις λεπτομέρειες και το μεγάλο εύρος συχνοτήτων των μορφών υψηλής ανάλυσης. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ενισχυτές, διατηρεί το ψηφιακό σήμα μέχρι και πριν την έξοδο των ηχείων, εξαλείφοντας την παραμόρφωση, για ήχο υψηλής ανάλυσης ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Η τεχνολογία DSEE HX αποκαθιστά τα αρχεία μουσικής

Ξεπεράστε την ποιότητα CD. Το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Κινηματογραφικός ήχος με S-Force PRO Front Surround

Μια καθηλωτική εμπειρία εικονικού ήχου Surround. Ο ήχος S-Force PRO Front Surround μιμείται τον τρόπο συνδυασμού των ηχητικών πηγών από τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να προσφέρει τη σωστή ένταση, χρονική καθυστέρηση και φάσμα ηχητικών κυμάτων – από δύο μόνο κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Το ClearAudio+ εμπλουτίζει τη μουσική σας

Η μοναδική λειτουργία ClearAudio+ της Sony προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου, για πλούσια εμπειρία ήχου. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος, η λειτουργία ClearAudio+ βελτιστοποιεί τα φορμά ήχου για να προσφέρει σταθερά καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός που δεν εμποδίζει

Με ύψος μόλις 6,4 cm (2,5"), το εξαιρετικά λεπτό φινίρισμα κορυφαίας ποιότητας έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται μπροστά στην τηλεόραση χωρίς να εμποδίζει την οθόνη ή να δημιουργεί παρεμβολές στους δέκτες υπερύθρων. Έχει κομψό προφίλ που ενδείκνυται για διάφορους τρόπους τοποθέτησης στον τοίχο. 

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Συνδεθείτε στο οικιακό σας δίκτυο με DLNA

Το DLNA (Digital Living Network Alliance) είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που αφορά την κοινή χρήση δεδομένων μέσω οικιακού δικτύου. Διευκολύνει τη μετάδοση και τη μεταφορά της αγαπημένης σας μουσικής και των φωτογραφιών σας μεταξύ των υποστηριζόμενων συσκευών DLNA που διαθέτετε, όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές, φορητούς διακομιστές και κονσόλες παιχνιδιών.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Ασύρματο υπογούφερ για ευέλικτη εγκατάσταση

Βελτιώστε τις ταινίες με πλούσια, δυνατά μπάσα. Τοποθετήστε το ασύρματο υπογούφερ 38 cm (15") σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου και ακούστε πλούσια, ηχηρά μπάσα με καθαρές λεπτομέρειες στις χαμηλές συχνότητες, χάρη στη θύρα ανάκλασης μπάσων. Η μικρή, κομψή μαύρη μονάδα συνδυάζεται αρμονικά με οποιοδήποτε είδος διακόσμησης.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Απελευθερώστε τη μουσική σας με τη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια

Γεμίστε το σπίτι σας με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών, χάρη στη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SongPal για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε ροή μουσικής από τον υπολογιστή ή το οικιακό δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς να παραμένετε καθηλωμένοι σε ένα δωμάτιο.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Μετάδοση ροής μέσω Bluetooth® για προσωπική εμπειρία ακρόασης

Μεταδώστε ήχο σε ροή απευθείας από την μπάρα ηχείων στα ακουστικά σας μέσω Bluetooth® για άνετη και ασύρματη ακρόαση. Συμβατή με τις μορφές κωδικοποίησης υψηλής ποιότητας LDAC και AAC, η HT-NT5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προσωπική εμπειρία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε μια ταινία στη μεγάλη οθόνη χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Ασύρματη ροή ήχου υψηλότερης ποιότητας

Η τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®. Με την τεχνολογία LDAC μπορείτε να μεταδίδετε μουσική με πιστότητα αντίστοιχη του ήχου υψηλής ανάλυσης, για κορυφαία εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 

Μπάρα ηχείων 2.1 καναλιών με ήχο υψηλής ανάλυσης/Wi-Fi®: εικόνα

Συμβατότητα με προστασία αντιγραφής HDCP 2.2

Το HDCP (προστασία ψηφιακού περιεχομένου υψηλού εύρους ζώνης) είναι η τελευταία λέξη στην προστασία αντιγραφής. Σχεδιασμένο κυρίως για συσκευές Ultra HD 4K, χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης για να δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ πηγής και οθόνης, ώστε το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα να μην μπορεί να αντιγραφεί χωρίς άδεια χρήσης.