233

4.2 με βάση 233 κριτικές πελατών

131
56
22
12
12
Απόδοση

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Λάβετε υπόψη ότι οι κριτικές προϊόντος ενδεχεται να αναφέρονται και σε παραλλαγές προϊόντων. Ορισμένες παραλλαγές, υπηρεσίες ή/και λειτουργίες των προϊόντων που αναφέρονται στις κριτικές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

Η πιο χρήσιμη - θετική
0

Decent for the Price and Footprint

ht-s200f 22/11/2018 από BenjaminNickname (Η.Π.Α.)

Since everyone is bashing this soundbar I thought I would write my review. I use this sound bar with my tcl 55". At first I wasn't super impressed with the sound bar. It had almost no bass. After about two months the sound has broken in a ton and now it's a little punchy. Don't expect a lot of bass with this, it's tiny, but it's great for my small room. The look is clean. I actually put it behind my TV and it's barely noticeable. The ARC is pretty good. Turns on with my TV. All volume is done through my TV. Sometimes it locks up and I toggle the power with the Sony remote. That could also be an issue with my TV ARC. Another review mentioned you have to blast it to get sound. There is an option for adjusting to your input to normalize volumes. Works well for me... Overall it's a decent soundbar for the price. The 2 speakers sound good enough for me. Note I think the ARC support is worth a good amount for me.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

9

0

Η πιο χρήσιμη - αρνητική
0

A good upgrade from the TV Speakers... but

HT-SF200 12/02/2019 από PRM7 (Ηνωμένο Βασίλειο)

I bought this with my new TV (KD-49XF9005) expecting them to be a perfect combination. They definitely improve on the TV's rather poor speakers and they come in at a great price... however, I expect better from a Sony product, they feel quite rushed and they are not user friendly at all. The main issues is they have no display on the soundbar and even via ARC connection there is no information displayed on the TV, so its really difficult to know what options have been selected without having the manual and a rough knowledge of sony morse code. Being able to press Bight mode, or dialogue mode and seeing this pop up on the tv seems like a simple addition for a TV that can display volume and when the speaker is active. Sony didnt spend much time thinking how this product would be used by the everyday user... for example i wouldnt recommend this for my parents as it would be so difficult for them to learn to use. For something as simple as a sound bar, it feels like Sony have managed to make them complicated. adding a basic display to the sound bar or allowing the options to come up on the TV screen via HDMI ARC would have made this a great product to rival some of the more expensive rivals. as it stands its a decent product that could have been better. maybe theirs a simple TV or speaker update that can solve this? come on Sony... you can do it

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

13

0

233 κριτικές πελατών

2 Μοντέλα

Μοντέλα

0

Quick and Easy

HT-SF200 04/06/2022 από AndyJD (Ηνωμένο Βασίλειο)

Connected to my Sony 32" TV via Optic, plug in the power supply and that's it, up and running. The HT-SF200 is just the job, the right size and an upgrade on the TV speakers.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Good

HT-SF200 25/04/2022 από RobG1664 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Good little sound bar with great sound. Just a pity can’t connect TV by blue tooth

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
27/04/2022

Hi Rob,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your soundbar, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

We would like to highlight that if your TV supports the Bluetooth profile ''A2DP'', then you will be able to connect the sound bar to it using Bluetooth, check page 23: https://bit.ly/3f8RoEd.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Seems OK

HT-SF200 30/03/2022 από Bleurk (Ηνωμένο Βασίλειο)

Only just got this. The instructions were ambiguous even thoughg connecting to a Sony Bravia TV (of a certain age with no opitcal connection). Anyway it 'plugged and played' reasonably OK with a few clicks around on the TV set up side. Sound seems good although I have not put it to the test yet with one of those films where evrything is loud except the dialogue so we shall see. More needs to be made of an on screen interface as I am finding I need to keep the manual beside me for the occasional settings changes needed from time to time - it may be obvious to a techie designer what scrolling through the LED sequences means but it is far from intuitive. For the money probably good value time will tell.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
05/04/2022

Hi Bleurk,

Thank you for your review,

We're glad to hear that you're enjoying your HT-SF200 and happy with the quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Also, the following link includes the unit operating instructions, check it out if you have any questions: https://bit.ly/3sj00Qy.

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Same Volume as 2015 Sony TV

HTS200F 04/03/2022 από dorian827 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Looks great similar to the mid range or higher end models however performs like an average cheap soundbar. I was expecting something to woah me like my HT-S350 soundbar by Sony but these are far off. I have a 2014 KDL-48W580B Sony TV and they have the same or identical sound quality which is UNDERWHELMING. The TV sounds amazing without the soundbar I thought the soundbar would enhance this experience but only provided a deeper bass compared to the TV speakers.

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
04/03/2022

Hi dorian827, thank you for choosing and purchasing our product. We're sorry to hear that you have sound quality issue with your SONY unit. We suggest trying different Sound mode that are tailored to different kinds of sound sources until you get the sound that you prefer. Please check this link for more derails. (Refer to page 22):

https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/4727/47274141M.pdf

If you require any additional support in regards to this product, please email us at socialsupport@am.sony.com with the following details: Name: Username: Model Number: Issue: Telephone Number:

~Earl

0

Fussy Les another good Sony product

HT-SF200 02/03/2022 από Fussy Les (Ηνωμένο Βασίλειο)

Happy so far have been able to mount it under the tv stand nice and tidy

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Great sound and excellent value!

HTS200F 26/02/2022 από nymo (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Purchased this soundbar earlier this week. Only additional purchase was the HDMI arc cable. Set-up was VERY easy. This was an excellent match for our Sony Bravia XBR-55x81ch 4KHDR Ultra HD tv. Noticed an immediate improvement in sound clarity compared to the built in rear speakers on our tv. This eliminated the need to use TWO remotes as our tv remote controls BOTH the tv and soundbar.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
26/02/2022

Hi nymo,

Great! We're glad that you like the sound quality and user-friendly functions of the soundbar. Give your favorite shows and movies the sound they deserve with a 2.1ch soundbar and built-in subwoofer. This space-saving solution is designed to match the décor of your home, and puts you in the middle of the action with S-Force Pro Front Surround. HDMI ARC and Bluetooth technology ensure a seamless connection with your TV without all the wires. Thanks for choosing Sony!

-Ralph

0

Genau was ich mir gewünscht habe!

HT-SF200 22/02/2022 από parlau (Γερμανία)

Die perfekte Größe, Qualität und Klangwiedergabe, die ich brauchte, kompakt und unauffällig.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Bad sound bar

HTS200F 20/02/2022 από Azss1111 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The sound bar never works. Have to plug and unplug all the time to reset hdmi connection to tv

Ποιότητα ήχου

Κακή

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Κακή

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
20/02/2022

Hi Azss1111,

We're sorry to hear about this issue. We apologize for the inconvenience that this may have cause. Is the HDMI cable connected to the HDMI ARC port on the TV and on the sound system? Please reconnect the HDMI cable to the HDMI 3 (ARC or eARC) input of the TV and the HDMI OUT (ARC or eARC) of the audio system. Refer to this link for more details:
https://www.sony.com/electronics/support/sound-bars-home-theater-systems-sound-bars-surround-speakers/ht-s200f/articles/00020051

If you are unable to resolve your concern, please chat with us from Sony’s e-support webpage.

I hope this helps!

0

Good sound for price but not user friendly.

HT-SF200 14/02/2022 από AMack (Ηνωμένο Βασίλειο)

Paired this unit with new Sony Bravia television. Sounds great but very annoying to use. Settings do not appear on tv screen and often vocals do not sinc with pictures. This is the only Sony product I have been disappointed with, I would recommend that you choose a different product.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony support team
21/02/2022

Hi AMack,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing an lip sync issue.
We recommend making sure that your device is up to date as an attempt to resolve the issue following the instructions here: https://bit.ly/3GT5tBc.
You can also try the steps mentioned in this link in attempt to adjust the sync: https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00198068
We recommend trying different connection as well, HDMI or Optical.
If the issue remains, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Soundbar HT-S200F

HTS200F 11/02/2022 από Viewer 02112022 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I purchased this product because of its compact size and reasonable cost.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
11/02/2022

Hi Viewer 02112022,

Thanks for commenting! We are thrilled to hear you are satisfied with the compact size design and reasonable price of our HT-S200F 2.1 ch Built-in Subwoofer mini Soundbar.

The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

Thank you so much for choosing Sony!

- Romeo

0

First Class product

HT-SF200 11/02/2022 από MW46 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Really pleased and may well upgrade later dependent on cost

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Great little bit of kit.

HT-SF200 09/02/2022 από Hamish 1690 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Great price Great sound. Would recommend as a fantastic product

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Complements my new X85J tv

HTS200F 05/02/2022 από Ram080247 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The tv speakers are good but the sound quality of the HT-S200F is just amazing.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
06/02/2022

Hi Ram080247,

Thank you for your feedback on the HT-S200F 2.1 ch Built-in Subwoofer mini Soundbar. Give every TV show and movie the sound it deserves, from a 2.1 ch soundbar with built-in subwoofer. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

Thank you for choosing Sony.

0

excellente barre de son

HT-SF200 03/02/2022 από calin17 (Γαλλία)

je viens d acheter la barre de son ce matin je vous le recommande

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Son gresille

HT-SF200 26/01/2022 από Minaris (Γαλλία)

Barre de son qui a commencé à grésiller rapidement dans les très basses fréquences.

Ποιότητα ήχου

Κακή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support team
28/01/2022

Bonjour Minaris,
Merci pour votre commentaire !
Nous vous invitons à vous assurer que l'appareil est à jour :
https://bit.ly/3ACB2xH.
Vous pouvez ainsi régler les bass comme mentionné page 24 dans le mode d'emploi :
https://bit.ly/3s5FLUS.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Voice, nighttime options

HTS200F 19/01/2022 από Bazoo (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Happy with product but I would like it to sync with my Sony ear phones.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
20/01/2022

Hi Bazoo,
Thank you sharing your experience with us. We're glad to hear you like your new S200F soundbar. Unfortunately, headphones cannot be connected on the soundbar. However, you may check your TV if it has a feature to connect or settings to hear sound from both soundbar and earphones at the same time. We would like to know the model of your TV and Sony earphones for better assistance.

May we contact you to help? If so, please email the below information to socialsupport@am.sony.com.
Name:
Sony.com Username:
Telephone Number:
Model Number:
Issue:

Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing Sony! - Kris

0

No sound

HT-SF200 16/01/2022 από Rod44 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Had it for 4 days and have not heard any sound through it. Cannot connect to an LG TV.

Ποιότητα ήχου

Κακή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Sony Support Team
18/01/2022

Hi,

Thank you for your review and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

We'd like to confirm that in order to connect the Soundbar to the TV by Bluetooth, the TV needs to be compatible with A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). If your TV is compatible, please follow the steps mentioned on the following device manual (Page 13): https://bit.ly/3sj00Qy.

If you wish to connect the Soundbar to the TV by a wired connection, please follow the steps mentioned here: https://bit.ly/3rwyqNw. (High Speed HDMI Cable with Ethernet is recommended for the HDMI cable)

If the issue remains, check the type and connection of the HDMI cable or optical digital cable that is connected to the system and the TV, you can also try different cables.

Also, try disconnecting the cables that are connected between the TV and the system, then connect them firmly again, you can also try to dsconnect the AC power cords of the TV and the system from the AC outlets, then connect them again.

Additionally, if it is a HDMI connectivity, ensure that the HDMI jack of the connected TV is labeled with “ARC.”, and make sure that the Control for HDMI function of the TV is set to on by following the steps mentioned on Page 26 of the manual: https://bit.ly/3sj00Qy.

If your TV is not compatible with Audio Return Channel, connect the optical digital cable by following: https://bit.ly/3rwyqNw. If the TV is not compatible with Audio Return Channel, TV sound will not be output from the system even if the system is connected to the TV’s HDMI IN jack.

If it is still evident, please follow the troubleshooting steps mentioned on page 30: https://bit.ly/3sj00Qy.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!, and hope to hear you enjoy one of our products once again soon.

Mennah @Sony UK

0

Great Sound

HTS200F 09/01/2022 από Donnie B (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this for our new house being built for the second bedroom tv, hooked it up to see how it would sound, i was blowed away. it was a very good buy. Does not even need a subwoofer.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
10/01/2022

Hi Donnie B, Awesome! We're glad that you like the audio quality of your new soundbar. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing Sony. Erin

0

Fait le job

HT-SF200 08/01/2022 από calou86 (Γαλλία)

En service depuis 1 mois, elle améliore nettement le son de la tv, surtout lors de la lecture de dvd, cependant il est assez déroutant de ne pas avoir l'affichage des différents réglages sur l'écran de la tv

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
10/01/2022

Bonjour Calou86,
Merci pour votre commentaire !
Ravis de lire votre retour positif.
En ce qui concerne l'affichage de réglages sur l'écran TV, nous aimerions en savoir plus.
Donc, le mieux est de nous contacter :
https://bit.ly/3q9dcpG.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Easy to use

HT-SF200 07/01/2022 από Gale47 (Ηνωμένο Βασίλειο)

This sound bar is simple to use, easy to set up and is not too big. Some sound bars are far too long. Would like more controls to change treble and base but overall pleased with my purchase.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
10/01/2022

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Soundbar, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
You can check how to control the Bass and other features through the manual page 18: https://bit.ly/3f8RoEd.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Volume level

HTS200F 02/01/2022 από Cliffratt (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Connected this to my 55 inch Sony TV in an effort to improve sound quality over the television speakers. Due to the location of the TV, a small form factor speaker was a must. After connecting it I was pleased to find out that the volume could be adjusted with the television remote so, two controllers were not required. I was somewhat disappointed however with how high the volume level had to be adjusted to be at the same level as the television speakers. On the plus side, the sound quality is better and has more of a full sound. The is a decent speaker where space is an issue.

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
03/01/2022

Hi Cliffratt,

Awesome! We are really thrilled to hear you are satisfied with the great sound quality- especially when setup with our 55" TV of our HT-S200F 2.1 ch Built-in Subwoofer mini Soundbar. We are also pleased you are satisfied with its amazing features and overall performance. We greatly appreciate your feedback with the volume level.

The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

Thank you so much for your purchase and for choosing Sony!

- Romeo

0

Sehr guter Kompromiss!

HT-SF200 26/12/2021 από wkasper (Γερμανία)

Soundbar hat gerade die richtige Größe. Und das trotz eingebautem Subwoofer. Es müsste einen Adapter geben, damit er auch an den vorhandenen Befestigungspunkten auf der Rückseite des Fernsehers aufgehängt werden könnte. Aufstellen oder an die Wand hängen ist aber auch ok.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

So easy to set up

HT-SF200 19/12/2021 από Roger 09 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Had our sound bar two weeks now and I wish I had bought one year’s ago so easy to set up and sync to our Sony tv also made all the difference to my wife who as hearing problems

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Gute Soundbar

HT-SF200 17/12/2021 από Tiggerheinz (Γερμανία)

Habe das Produkt für meinen Vater gekauft, der einen 32" Bildschirm hat. Der Ton, besonders die Stimmen, sind um Wellen besser als die des TV´s Die Bedienung könnte besser sein, deshalb nur 4Sterne

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
20/12/2021

Hi Tiggerheinz,
danke für dein Feedback. Die Referenzanleitung kannst du unter folgendem Link finden: https://bit.ly/3eb78Gs (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du hier: https://bit.ly/2AcprtW.
Radwa@Sony DE

0

Excellent produit

HT-SF200 13/12/2021 από Jean 74 (Γαλλία)

Rien a reprocher je l'ai sincroniser avec m'ont téléviseurs une seule telecommende allumé le tout

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Nice Sound

HT-SF200 12/12/2021 από Keith in N Yorkshire (Ηνωμένο Βασίλειο)

Bought this to go with our Sony TV (KD-43X80J). The sound is really good for a compact sound bar. Works perfectly when watching a DVD or a film on Netflix but when watching live TV (or catch-up) the sound is not in sync with the picture which totally spoils the experience and I just switch back to TV speakers.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
21/12/2021

Hi Keith,

Thank you for your feedback and we're glad to hear that you're enjoying your TV despite having some issues with it while watching the Catch-up services.

We recommend disconnecting the cables that are connected between the TV and the system, then connect them firmly again. Disconnect the AC power cords of the TV and the system from the AC outlets, then connect them again.

We'd also recommend resetting the system by following the steps mentioned on page 33: https://bit.ly/3sj00Qy.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Mennah @Sony UK




0

il manque une seule chose

HT-SF200 30/11/2021 από amiens80 (Γαλλία)

bon produit seulement, il manque une chose essentiel : une prise usb ou carte mémoire pour lire des mp3 sur la barre de son. Si il y avait aussi un affichage comme l'heure ou mieux la radio et un mode réveil, alors ce serait le meilleur produit au monde.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
02/12/2021

Bonsoir Amiens80,
Merci pour votre commentaire !
Effectivement, cette barre de son est équipée d'un port USB via lequel vous pouvez lire des fichiers de musique stockés sur un dispositif USB connecté, pour savoir la démarche à suivre, ainsi que les types de fichiers compatibles (entrée USB), veuillez consulter le manuel Page 20 & 41 :
https://bit.ly/3ogRpve
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)

Pour vos commentaires sur l'affichage de l'heure ou l'option d'une radio ou un réveil, nous les transmettrons pour qu'ils soient pris en compte dans le développement futur du produit.
Inas@Sony FR

0

Très adaptée pour un espace moyen

HT-SF200 29/11/2021 από Gj92 (Γαλλία)

Amélioration notable du son téléviseur bonne profondeur des dialogues

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Ist soweit in Ordnung

HT-SF200 25/11/2021 από PSchmelzeisen (Γερμανία)

Es gibt bestimmt bessere Soundbars. Aber in der Preis Lage in Ordnung. Nur schade das kein HDMI Kabel dabei ist

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Customer Service
29/11/2021

Hi,
danke für deine Bewertung. Wir werden dein Feedback bezüglich des mitgelieferten Zubehörs zur Berücksichtigung weiterleiten.
Radwa @Sony DE

0

It’s ok but

HTS200F 16/11/2021 από Hob27 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

It’s not that big an improvement over the tv speakers, thought I was gonna pick up a big differance in sound. plus I have to watchvTV the sound bar up to 68-70, ( scale of 100) when regular civ speakers were plenty loud at 36 setting.,

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
18/11/2021

Hi Hob27, thank you for choosing and purchasing our product. We're sorry to hear that you have a volume issue with your SONY unit. You may find this link helpful in your issue:


https://www.sony.com/electronics/support/sound-bars-home-theater-systems-sound-bars-surround-speakers/ht-s200f/articles/00201382

Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing SONY. Thank you for choosing SONY. ~Earl

0

Great Sound Bar

HTS200F 11/11/2021 από Latina57 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

We have a Sony Bravia TV and we figured we should buy a Sony sound bar for compatibility. It''s definitely a 100% right decision.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
11/11/2021

Hi Latina57
Awesome! We're glad to hear that the HTS200F soundbar were a great addition to your TV setup. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for your patronage and for choosing Sony! - Kris

0

Superb overall sound

HT-SF200 30/09/2021 από Barold (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Had this sound bar just a week. Highly delighted with sound and so easy to set up

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Nach nicht mal einem Jahr zur Reparatur geschickt

HT-SF201 21/09/2021 από HT SF201 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Nach nicht mal einem Jahr zur Reparatur geschickt weil die Lautsprecher klirren und man nichts mehr versteht

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Right size and sound for me.

HTS200F 18/09/2021 από peaches1 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Easy to install and performs well thus far. It enhances to low tones so that I do not have to increase volume on my TV

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
18/09/2021

Hi peaches1 great! We're glad that you like the ease of installation and sound quality of your new soundbar. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing Sony. Erin

0

Compact but powerful!

HTS200F 16/09/2021 από Paco1 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

So far so good! Use it mostly for concerts and football games.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
17/09/2021

Hi Paco1, Great buy! We're glad that you are enjoying your new soundbar. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing Sony. Erin

0

Needs a better user manual

HTS200F 06/09/2021  (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The user manual is very confusing. It is obvious it is a poor attempt at a translation from a foreign language

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
06/09/2021

Hi raybarry, Thank you for purchasing the Sony HT-S200F! With HT-S200F, our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

We appreciate your feedback about the supplied user manual. For future reference, we can offer assistance on how to set up or operate the features and functions of your Sony soundbar by visiting our Sony Support website to look for additional information about your product. Also, you can call or chat with one of our agents who would be glad to help. Please contact our product support team through this link: https://us.esupport.sony.com/support/s/service?language=en_US.

Thanks for choosing Sony!

Regards,
Sam

0

Perfect for bedroom.

HTS200F 05/09/2021 από Bonbeebe29 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Got what I wanted. Studied the info and it's exactly what I needed.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
06/09/2021

Hi Bonbeebe29,

Thank you so much for your positive review!

We are so happy to hear that our HT-S200F 2.1 ch Built-in Subwoofer mini Soundbar perfectly matches your needs. The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

Thank you so much for your purchase and for choosing Sony!

- Romeo

0

Funktioniert nicht

HT-SF200 04/09/2021 από BT Oberursel (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Gekauft- lief ein paar Wochen - dann kein Ton - dann ging die Box von selbst aus - eingeschickt - repariert (das ging schnell, keine Woche - genau so schnell das gleiche Problem wie vorher: kein Ton. … für was habe ich die soundbar? Um stundenlang zu Rebooten?

Ποιότητα ήχου

Κακή

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Excellent sound

HTS200F 02/09/2021 από Erock1 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I purchase the soundbar because the one that came with my TV a Philips brand sound bar did not sound good at all so I purchased this. Night and day sound quality ease of use and all in all easy hookup.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
02/09/2021

Hi Erock1,
Thank you for such a great review! We're glad you like the excellent sound and ease of use with your new soundbar. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing Sony! - Kris

0

Great sound

HTS200F 21/05/2021 από Grino (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Love this soundbar. Reasonably price but packs a punch. Love bluetooth ability too, sounds great with music and movies

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
22/05/2021

Hi Grino,

Awesome! We're glad that you are enjoying the sound quality and Bluetooth function of this amazing soundbar. Give your favorite shows and movies the sound they deserve with a 2.1ch soundbar and built-in subwoofer. This space-saving solution is designed to match the décor of your home and puts you in the middle of the action with S-Force Pro Front Surround. HDMI ARC and Bluetooth® technology ensure a seamless connection with your TV without all the wires. Thanks for choosing Sony!

-Ralph

0

Sturdy build

HT-SF200 09/05/2021 από Uncle Mike (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Simple to operate and a well made sturdy product. Very satisfied.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Great Product

HT-SF200 30/04/2021 από tom8jam (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Very happy with the purchase of this quality Sony Product...A***

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Top in Preis-Leistung

HT-SF200 20/04/2021 από Zico0804 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Verbessert jede Tonwiedergabe deutlich. Leicht zu installieren. Schöne Abmessungen somit auch unter oder vor die meisten Geräte zu platzieren.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Excellent sound!

HTS200F 18/04/2021 από JP97 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I purchase this soundbar to enhance the tinny sound produced by my TV. It produces an excellent quality of sound that is pleasurable to hear

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
19/04/2021

Hi JP97, wow! We are so happy to hear you are satisfied with the incredible sound quality of our HT-S200F 2.1 ch Built-in Subwoofer mini Soundbar! The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

Thank you so much for the 5 Star rating and for choosing Sony!

- Romeo

0

Sony The One and Only!

HTS200F 17/04/2021 από Dale 1949 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

So happy I made the best choice for my second Sony TV.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
21/04/2021

Hi Dale 1949, we're glad you are happy with our product. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing SONY. ~Earl

0

Ok

HT-SF200 17/04/2021 από Entäuschter Sony Kunde (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Den soound erwartet man eigentlich in einem 1400 euro tv als standart und nicht zum nachkaufen. Sub ist ein witz!

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Mehr erhofft

HT-SF200 11/04/2021 από thor0401 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Zu Weihnachten geschenkt bekommen. Nachdem ich ein wenig damit rum probiert hatte war ich auch sehr zufrieden. Leider ist es aber so das unser Fernseher (Bravia KD-55XD7005) bei Lautstärke 20 ein deutlich besseres Klangerlebnis liefert als die Soundbar bei 70 wo man bei Cinemaeinstellung mitunter kaum etwas hört. Spotify und Co. geht dann wieder gut. Konnte aber auch nichts finden wo man das irgendwie angleichen kann. Schade eigentlich. Bin sonst sehr zufrieden. Extra noch ein HDMI Kabel für die ARC Verbindung gekauft.

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Nice look, compatible with my t.v.

HTS200F 08/04/2021 από Flite (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I wish the adjustments would appear on screen. The on and off functions are hard to detect through the flashing lights. When I turn the functions on and off, I don't notice allot of change in the sound.

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
08/04/2021

Hi Flite, we're glad you are enjoying our product with your TV. You may check the link below for more information about the indicators on this unit. (Refer to page 9-10):

https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/4727/47274141M.pdf

Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. We're always looking to make Sony better. We appreciate your time sharing this feedback. Thank you for choosing SONY. ~Earl



0

Leichte Soundverbesserung

HT-SF200 06/04/2021 από jola07 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Durch die Soundbar ist die Verständlichkeit gegenüber den TV-Lautsprechern tendeziell verbessert. Allerdings harmoniert die Kommunikation per HDMI mit unserem Samsung-TV trotz aktueller SW-Updates nicht stabil, z.B. gelegentlich kein Einschalten, kein Ton, TV schaltet selbststätig ein.

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Customer Support
08/04/2021

Hi Jola,
vielen Dank für dein Feedback. Setzte das Gerät auf Werkszustand zurück. Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3c4ykDQ
Sony Support DE

0

sounds great

HT-SF200 15/03/2021 από allenthomson (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

nice and compact. but generates good quality sound. very happy

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Excellent quality

HT-SF200 14/03/2021 από Dave16 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Just what I wanted does the job perfectly only little moan, can't see the indicator lights when sitting down so don't know whats happening when you use the remote control.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

good small soundbar

HTS200F 04/03/2021 από pap e (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I did not want a 36 inch long soundbar. This soundbar is 24 inches long. Sound is good, and is better than my 65 inch Sony TV's built-in speakers. Voice sound quality is also improved with this soundbar. Paired easily with my Sony TV. Just had to go into TV menu and choose external audio system and/or enable Bravia Sync.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
04/03/2021

Hi paplum,

Fantastic! We are really thrilled to hear you are satisfied with the incredible sound quality and features of our HT-S200F 2.1 ch Built-in Subwoofer mini Soundbar- especially when paired with your Sony TV! The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style.

Thank you so much for choosing Sony!

- Romeo

0

Great sound

HTS200F 26/02/2021 από BobPhila (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I love the product ! Very adequate sound for a small to medium sized room

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Sony North America Customer Support
03/03/2021

Hi BobPhila, Thank you so much for the 5-star rating! We are so glad to hear that you love our HTS200F's sound quality! Thank you so much for choosing Sony! -Carl

0

Sound Bar

HTS200F 26/02/2021 από Arvada (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Great sound bar, perfect size, easy to set up no problems

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
27/02/2021

Hi Arvada, Awesome! We're glad that you like the size and ease of setting up your soundbar. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing Sony. Erin

0

The Little Wonder

HTS200F 13/02/2021 από Dave in Silicon Valley (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This is the perfect soundbar for a small room or bedroom. It has a sub-woofer built in and takes up a small footprint. It has different modes for movies, music, and voice for sound optimization. It doesn’t do any one thing perfectly but it does a lot of things very well. A Jack of all trades in a soundbar.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
15/02/2021

Hi Dave in Silicon Valley, That's awesome! Congratulations on getting your new soundbar. We are glad that you like the soundbar features and how it fits well in your room. The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for leaving us such a wonderful review and for choosing Sony! -Jess

0

Parfait

HT-SF200 10/02/2021 από Norb13 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Très satisfait du son et des fonctions de cette barre discrète. Manque un menu image

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

great product

HTS200F 28/01/2021 από Joel2004 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I up graded my sunroom into an all year hang out were i could enjoy my friends and music as i play my guitar with my new subwoofer (fantastic sound)

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
28/01/2021

Hi Joel2004, we're glad you like our product. Our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thank you for choosing SONY. ~Earl

0

Excellent rapport qualité/prix

HT-SF200 24/01/2021 από Pierretartanpion (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Produit acquis pour ameliorer le son d'un petit téléviseur 24" installé dans une cuisine et accessoirement écouter de la musique par bluetooth. Fonctionne parfaitement, notamment grace aux fonctions HDMI ARC.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Could be louder

HTS200F 18/01/2021 από seb725 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

A disappointment. My main issue with the sound bar is that it not loud enough. It is louder than my TV sound, but not by much. Also most of the controls are not visible on my Sony TV.

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
19/01/2021

Hi seb725, Thank you for the feedback on your experience with your HTS200F. To ensure you're getting the optimal sound, please choose the appropriate SOUND MODE option that is tailored to different kinds of sound sources.

REF: https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/4727/47274141M.pdf (page 22)

For further assistance, please contact our product support team through this link: https://us.esupport.sony.com/support/s/service?language=en_US.

Regards,
Sam

0

exracer

HTS200F 08/01/2021 από exracer9 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The speaker is worth money. The product plays well. The sound is wonderful.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony North America Customer Support
11/01/2021

Hi exracer9, Great! We're glad to hear you feel that the HT-S200F is worth its price and you like the excellent sound quality as well. Plus, our virtual surround sound technology puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thanks for choosing Sony! -Sam

0

Excellent product

HT-SF200 07/01/2021 από steveba1960 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Very pleased with sound quality and functionality. Easy to use and adjust as sound, particularly with the enhanced voice function.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Simple to use, great sound for the size

HT-SF200 06/01/2021 από Jptmail (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Easy setup straight from the box. Works great with Samsung tv via hdmi arc and sky q. Turns on and off automatically with the tv. Nice and compact. So much better than the built in tv speakers which weren’t bad, but you’ll never go back!

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Great little soundbar for the money.

HT-SF200 06/01/2021 από Silll (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Great soundbar and the inbuilt sub makes a huge difference compared to a 2.0 sub. I was contemplating the Bose solo 5, but found the Bose was lacking in Bass compared to the Sony HT-SF200.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Cinematic sound

HT-SF200 05/01/2021 από Joe1993 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I had this as a Christmas gift and it has increased the sound quality massively

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

0

jolie esthétique et performance

HT-SF200 03/01/2021 από Tigrouciney (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Malgré l'achat en seconde main, très heureux de l'appareillage

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Have turn it off twice for it to work.

HTS200F 02/01/2021 από HPICCA74 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This was a Mother's Day Gift. From my boyfriend...

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Sony North America Customer Support
06/01/2021

Hi HPICCA74,

We apologize for the inconvenience. This is definitely not the experience we wanted you to have in our product. The issue you are having can be resolved by following the steps provided on the link below:

https://www.sony.com/electronics/support/articles/00228536

If this does not help, If so, please email the below information to socialsupport@am.sony.com.

Apologies if you disclosed some of this information in your review and to customer service, we just want to ensure that we have your accurate details at the time of communication.
 
Full Name:
Sony.com Username:
Telephone Number:
Sony TV Model Number:
Additional Information regarding your experience with the hts200f: 
 
We value you being a Sony customer. Sorry for the inconvenience and hope to speak directly to try to resolve this matter.
 
Thank you for letting us help assist you.
 
Sincerely,

Romeo

0

Lovely balanced sound

HT-SF200 01/01/2021 από craig68ster (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this soundbar to compliment my Bravia tv. It sits perfectly between the feet of the tv and is just the right size. Feels very solidly built and has a lovely balanced sound.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

2

0

Good sound in a little package.

HT-SF200 31/12/2020 από RDRScot (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

We bought the sound bar for a up and coming music festival that for this year will be online ( 2001 ). Setting up was easy and the improvement in the quality of sound from the TV is dazzling for both speech and music, it draws you back into the program you are watching. The Bluetooth link was also easy to establish. Fits nicely below the TV with out demanding visual distraction of larger systems. Only slight downside is the lag when turning on the sound bar and the few silent seconds.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

1

0

Very Helpful

HTS200F 24/12/2020 από eatrawveggies (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I was looking for a Soundbar to help me catch more dialogue, and this one delivers. Now I can watch movies and news while keeping the volume at a low level. Without the new Soundbar I had to make a choice between having the volume too loud or just let go of understanding all of the dialogue. I am very happy with the clarity I experience while keeping the volume down to a normal hearing persons' level.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Sony North America Customer Support
26/12/2020

Hi eatrawveggies, we're glad that you are enjoying your new soundbar. The virtual surround sound technology of this soundbar puts you right at the heart of the movies you love by emulating theater-style surround sound. A built-in subwoofer delivers resounding bass, while two front-facing speakers deliver strong, clear top and mid-range tones, and you can hear voice detail clearly too. All in a design that easily fits into your home and complements your style. Thanks for choosing Sony! Erin

0

Great features

HT-SF200 22/12/2020  (Ηνωμένο Βασίλειο)

I bought this a month ago and I’m so glad I did .Didn’t know what I’d been missing !

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

0

Really good sound quality

HT-SF200 22/12/2020 από Hbear (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

We bought this product to go with a new TV and it works really well. This unit boosts the sound brilliantly, it has different settings so you can change the audio style to suit viewing, cinema is great for films obviously but the best feature for us is to be able to boost voices. Really good piece of kit and glad we bought it. Not the most expensive sound bar but suits us and does a really good job.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

1