HT-ST5000

Νέα διάσταση στον ήχο

Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση καθηλωτικού, κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι. Με το Dolby Atmos, θα απολαμβάνετε τρισδιάστατο συναρπαστικό ήχο Surround.

SOUND BAR

Μπάρα ηχείων Dolby Atmos 7.1.2 με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®

HT-ST5000
Μπάρα ηχείων Dolby Atmos 7.1.2 με Wi-Fi/τεχνολογία Bluetooth®: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.597,00 €

What HiFi? Αξιολόγηση: 5 αστέρια
HT-ST5000, What Hi-Fi? Αξιολόγηση: 5 αστέρια

"Αυτό το προϊόν Sony είναι ένα εκπληκτικό προϊόν ήχου γεμάτο λειτουργίες και το πρώτο sound bar Dolby Atmos που συνιστούμε ανεπιφύλακτα" (Μάιος 2017)

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ανακαλύψτε τον πλήρως καθηλωτικό ήχο

Τεχνολογία S-Force PRO Front Surround 7.1.2 καναλιών

Ο εικονικός ήχος Surround της Sony συνδυάζει τις τεχνολογίες επεξεργασίας ψηφιακού σήματος και S-Force PRO Front Surround με το wavefront για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό τρισδιάστατο ηχητικό πεδίο από μία μόνο μπάρα ηχείων και ένα υπογούφερ.

Εικόνα του ήχου Surround
Ήχος Surround, εύκολα

Χρησιμοποιώντας μόνο μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά ένα ηχητικό πεδίο surround, με τον ήχο να έρχεται και από τις δύο πλευρές. Δεν υπάρχει ανάγκη να προσθέσετε πίσω ηχεία, γιατί μπορείτε να απολαμβάνετε πλούσιο κινηματογραφικό ήχο, χωρίς να γεμίζει συσκευές το σαλόνι σας.

Λογότυπο Dolby Atmos
Dolby Atmos

Το Dolby Atmos αποδίδει συναρπαστικό ρεαλισμό με ήχο Surround 360°, τοποθετώντας με ακρίβεια τον ήχο στον χώρο σας, έτσι ώστε ο ήχος από τα 7.1.2 κανάλια του ηχείου (συμπεριλαμβανομένου του Phantom Surround Back) να σας περιβάλλει από όλες τις πλευρές, ακόμη και από επάνω. 

Λογότυπο DTS:X
DTS:X

Η αποκωδικοποίηση DTS:X αποδίδει πολυδιάστατο ήχο Surround που προσαρμόζεται στα ηχεία σε πραγματικό χρόνο. Οι ήχοι τοποθετούνται με ακρίβεια γύρω και επάνω από σας χάρη στα 9 κανάλια (μαζί με τα ηχεία Phantom Surround Back) και την αποκωδικοποίηση βάσει αντικειμένων.

Ποιοτικά υλικά, βέλτιστη σχεδίαση

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας για να αποδίδουν απόλυτα καθηλωτικό ήχο.

Μέγιστη ποιότητα ήχου και εμφάνισης

Δείτε και ακούστε όλες τις λεπτομέρειες με την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης και το υψηλό δυναμικό εύρος, με δυνατές επιδόσεις για ταινίες και μουσική.

Δείτε πεντακάθαρα με το υψηλό δυναμικό εύρος

Το σήμα υψηλού δυναμικού εύρους προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο.

HDR
ΥΨΗΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΥΡΟΣ
HDR2
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ
Συνδεθείτε

Συνεχίστε να επεκτείνετε το Home Cinema σας, με τις 3 συμβατές με HDCP 2.2 εισόδους HDMI, τη 1 έξοδο HDMI ARC, την οπτική SPDIF, την αναλογική AUX και μια σύνδεση USB.

HDMI®
3 θύρες HDMI®

Συνδέστε εύκολα τον τρέχοντα εξοπλισμό σας με 3 εισόδους HDMI και 1 έξοδο HDMI ARC.

USB
Θύρα USB

Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας USB για να απολαύσετε ήχο υψηλής ανάλυσης.

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX
Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX μειώνει την παραμόρφωση για ένα ακριβές ηχητικό αποτέλεσμα με υψηλό εύρος συχνοτήτων (πάνω από 40 kHz).

DSEE HX
Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX

Η τεχνολογία αναβάθμισης DSEE HX χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για την ανάλυση της μουσικής και την αντικατάσταση των απολεσθέντων αρμονικών ήχου, αποκαθιστώντας τα ηχητικά σήματα σε ποιότητα που προσεγγίζει αυτή του ήχου υψηλής ανάλυσης.

Clear Audio+
ClearAudio+

Από τη λειτουργία παιχνιδιού μέχρι τη λειτουργία ταινίας ή μουσικής, το ClearAudio+ προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου, ώστε να είναι κατάλληλες για ό,τι βλέπετε ή ακούτε.

Μουσική με ένα πάτημα

Απολαύστε εύκολη, άμεση αναπαραγωγή μουσικής με NFC και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®.

Ασύρματη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ποιότητας

Η τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης με Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, το LDAC προσφέρει βελτιωμένη ασύρματη εμπειρία ακρόασης για κάθε είδους μουσική.

NFC
Σύνδεση στο λεπτό

Συνδέστε τον γρήγορα με ένα άγγιγμα μέσω NFC και ξεκινήστε απευθείας τη μετάδοση μουσικής από επιλεγμένα smartphone μέσω του δέκτη σας.

Bluetooth®
Μετάδοση ροής μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω τεχνολογίας Bluetooth®. 

Ασύρματα ακουστικά
Ασύρματη μετάδοση

Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο με το ενσωματωμένο Wi-Fi, για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε μουσικές υπηρεσίες, όπως το Spotify και άλλες, μέσω του Chromecast built-in και μεταδώστε μουσική από συσκευές στο οικιακό σας δίκτυο.

Ξεκινήστε τις ακροάσεις πιο γρήγορα

Επιστρέψτε στα αγαπημένα σας κομμάτια, χωρίς καθυστέρηση. Το αποκλειστικό κουμπί Υπηρεσία μουσικής σάς επιτρέπει να συνεχίσετε ακριβώς από το σημείο που σταματήσατε σε μια άλλη συσκευή με το Spotify..

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Ήχος που σας ακολουθεί

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το Sony | Music Center

Ακούστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι σε όλο το σπίτι χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center (προηγουμένως SongPal). Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sony | Music Center για να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ασύρματα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και μεταδώστε ροή μουσικής από την αγαπημένη σας υπηρεσία μουσικής ή από την τηλεόρασή σας μέσω HDMI, οπτικού ή αναλογικού.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Με υποστήριξη 7.2.1 καναλιών και Dolby Atmos, η μπάρα ηχείων ST-5000 αποδίδει τρισδιάστατο κινηματογραφικό ήχο Surround που γεμίζει το σπίτι σας.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Το Dolby Atmos αποδίδει τρισδιάστατο ήχο Surround

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Τέλεια μουσική με μια κίνηση χάρη στο ClearAudio+

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις ειδικών