Νέα φιλοσοφία ήχου

Μια όμορφη εικόνα αξίζει να συνοδεύεται από καθηλωτικό ήχο. Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν μοναδικές και προηγμένες τεχνολογίες ήχου για συναρπαστική ψυχαγωγία στην καρδιά της δράσης.

Οθόνη ήχου 

Με την τεχνολογία Acoustic Surface™, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Δύο πρωτοποριακοί ενεργοποιητές πίσω από την τηλεόραση δονούν την οθόνη, δημιουργώντας ήχο που κινείται με την εικόνα, έτσι ώστε οι διάλογοι και τα ειδικά εφέ να ακούγονται από ακριβώς το σωστό σημείο. Ένα υπογούφερ παρέχει βαθιά και δυνατά μπάσα για δυναμικές σκηνές δράσης.

Τελειοποιεί κάθε στιγμή 

Το ClearAudio+ είναι μια σουίτα τεχνολογιών ήχου που ρυθμίζει αυτόματα με ακρίβεια τον ήχο της τηλεόρασης, προσφέροντας μια πιο ζωντανή και καθηλωτική εμπειρία, ό,τι και αν βλέπετε.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase

Κινηματογραφικός ήχος με μια μπάρα ηχείων 

Συνδυάστε μια μπάρα ηχείων Dolby Vision™ με μια συμβατή τηλεόραση Sony TV για αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας. Συμπληρώστε την εντυπωσιακή εικόνα με καθηλωτικό, δυνατό ήχο. Κάποια μοντέλα προσφέρουν τεχνολογίες, όπως η Dolby Atmos®, για τοποθέτηση ήχου ακριβείας και εφέ προέλευσης ήχου από ψηλά.

Το Spider-Man™: Homecoming είναι πλέον διαθέσιμο σε 4K Ultra HD™.