Νέα φιλοσοφία ήχου

Μια όμορφη εικόνα αξίζει να συνοδεύεται από καθηλωτικό ήχο. Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν μοναδικές και προηγμένες τεχνολογίες ήχου για συναρπαστική ψυχαγωγία στην καρδιά της δράσης.

Sound-from-Picture Reality™

Απόλυτα νέα πολλαπλή διάσταση ήχου

Με το Acoustic Surface Audio+™ και τη λειτουργία κεντρικού ηχείου τηλεόρασης, ο ήχος έρχεται απευθείας από το κέντρο της οθόνης με ενεργοποιητές που δονούνται πίσω από την τηλεόραση, δημιουργώντας ακουστική που κινείται μαζί με την εικόνα. Επιπλέον, δύο υπογούφερ προσφέρουν δυνατά μπάσα και χωρικό εφέ που επιτρέπει στον ήχο να ταξιδεύει από τη μια πλευρά του δωματίου στην άλλη.

Μετατρέψτε την A9F σε κεντρικό ηχείο
Ήχος απευθείας από το κέντρο

Λειτουργία κεντρικού ηχείου τηλεόρασης

Συνδέστε έναν ενισχυτή στην υποδοχή εξόδου πίσω από την τηλεόραση για να τη μεταμορφώσετε σε κεντρικό ηχείο υψηλής ποιότητας. Με το σύστημα Acoustic Surface Audio+™, θα ακούτε κάθε λέξη και κάθε νότα από ταινίες και συναυλίες απευθείας από την οθόνη.

Οθόνη ήχου 

Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio™, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Δύο πρωτοποριακοί ενεργοποιητές πίσω από την τηλεόραση δονούνται ήπια δημιουργώντας ήχο που κινείται μέσα στην εικόνα, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσετε τον διάλογο και τα ειδικά εφέ ακριβώς από τη σωστή θέση.

Ο ήχος έρχεται από την οθόνη, σαν να είστε κι εσείς εκεί

Νιώστε σαν να είστε στην πρώτη σειρά. Οι τεχνολογίες Sound-from-Picture Reality™ και Acoustic Multi-Audio™ σάς μεταφέρουν στην καρδιά των μουσικών συναυλιών και των ταινιών που παρακολουθείτε.

Τέσσερα μπροστινά ηχεία

Τέσσερα μπροστινά ηχεία που είναι ιδανικά τοποθετημένα στο επάνω και το κάτω μέρος της τηλεόρασης προσομοιώνουν τον ήχο από το κέντρο της οθόνης, έτσι ώστε οι εικόνες και ο ήχος να αντιστοιχίζονται με ακρίβεια. 

Τουίτερ τοποθέτησης ήχου

Με την προσθήκη δύο τουίτερ τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, το ηχοσύστημα προσομοιώνει ήχο από το κέντρο της οθόνης, αντιστοιχίζοντας με ακρίβεια τις εικόνες με τον ήχο. 

Δονούμενο τουίτερ πλαισίου
Τουίτερ πλαισίου

Ένα δονούμενο τουίτερ πλαισίου λειτουργεί ως ηχείο, ώστε ο ήχος να μπορεί να ακολουθεί τη δράση, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Τελειοποιεί κάθε στιγμή 

Το ClearAudio+ είναι μια σουίτα τεχνολογιών ήχου που ρυθμίζει αυτόματα με ακρίβεια τον ήχο της τηλεόρασης, προσφέροντας μια πιο ζωντανή και καθηλωτική εμπειρία, ό,τι και αν βλέπετε.