Νέα φιλοσοφία ήχου

Μια όμορφη εικόνα αξίζει να συνοδεύεται από καθηλωτικό ήχο. Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν μοναδικές και προηγμένες τεχνολογίες ήχου για συναρπαστική ψυχαγωγία στην καρδιά της δράσης.

Απόλυτα νέα πολλαπλή διάσταση ήχου

Με το σύστημα Acoustic Surface Audio+™, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη με τρεις ενεργοποιητές που δονούνται πίσω από την τηλεόραση, δημιουργώντας ακουστική που κινείται με την εικόνα. Δύο υπογούφερ με πλευρική κατεύθυνση προσφέρουν δυνατά μπάσα και χωρικό εφέ που επιτρέπει στον ήχο να ταξιδεύει από τη μια πλευρά του δωματίου στην άλλη.

Μετατρέψτε την A9F σε κεντρικό ηχείο

Ήχος απευθείας από το κέντρο

Λειτουργία κεντρικού ηχείου τηλεόρασης

Συνδέστε έναν ενισχυτή στην υποδοχή εξόδου πίσω από την AF9, για να την μεταμορφώσετε σε κεντρικό ηχείο υψηλής ποιότητας. Με το σύστημα Acoustic Surface Audio+™, θα ακούτε κάθε λέξη και κάθε νότα από ταινίες και συναυλίες απευθείας από την οθόνη.

Οθόνη ήχου 

Με την τεχνολογία Acoustic Surface™, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Δύο πρωτοποριακοί ενεργοποιητές πίσω από την τηλεόραση δονούν την οθόνη, δημιουργώντας ήχο που κινείται με την εικόνα, έτσι ώστε οι διάλογοι και τα ειδικά εφέ να ακούγονται από ακριβώς το σωστό σημείο. Ένα υπογούφερ παρέχει βαθιά και δυνατά μπάσα για δυναμικές σκηνές δράσης.

Τελειοποιεί κάθε στιγμή 

Το ClearAudio+ είναι μια σουίτα τεχνολογιών ήχου που ρυθμίζει αυτόματα με ακρίβεια τον ήχο της τηλεόρασης, προσφέροντας μια πιο ζωντανή και καθηλωτική εμπειρία, ό,τι και αν βλέπετε.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase