Μια καθηλωτική εμπειρία σπορ
Το εισιτήριό σας για την πρώτη θέση

Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες εικόνας και ήχου, η Sony BRAVIA® φέρνει τα σπορ στο σαλόνι σας, αποδίδοντας ρεαλιστικά οπτικά εφέ, με τρισδιάσταστο, ατμοσφαιρικό ήχο.

Think big

Δείτε κάθε λεπτό δράσης σε 4K HDR. Δείτε ακόμα περισσότερα με μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης, χάρη στην τεχνολογία X-Wide AngleTM της Sony, που επιτρέπει σε όλους στο δωμάτιο να απολαύσουν καλή θέαση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας από κάθε γωνία.

Υψηλές επιδόσεις χωρίς διακοπές

Οι μεγάλες αθλητικές στιγμές πρέπει να φαίνονται καθαρά. Με το X-Motion ClarityTM της Sony ακόμα και οι σκηνές με ταχύτητες ρεκόρ προβάλλονται χωρίς θόλωση, καθαρές και ομαλές, για να απολαμβάνετε κάθε γύρο, κάθε άλμα και κάθε νίκη.

Συμβατική τηλεόραση
ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
X-Motion Clarity
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ X-MOTION CLARITY

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

Συναρπαστικός ήχος, πάντα σε συγχρονισμό

Αντί για το ηχείο κάτω από την οθόνη των τυπικών τηλεοράσεων, το Acoustic Multi-Audio™ της Sony έχει δύο ηχεία τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ώστε ο ήχος να ακολουθεί τη δράση, ενώ ανεξάρτητοι ενισχυτές βελτιώνουν την πίεση και τη σταθερότητα. Όλα ακούγονται τόσο ρεαλιστικά που νιώθετε σαν να βρίσκεστε εκεί.

Το Acoustic Multi-Audio είναι διαθέσιμο στις XH90 από 65" και πάνω, και στις XH95 από 55" και πάνω. Ο ανεξάρτητος έλεγχος των ενισχυτών (Bi-Amp) διατίθεται στις XH95 με μέγεθος οθόνης 55"-75"

Sony BRAVIA®, φτιαγμένη για σπορ
Η καλύτερη 4K LCD της Sony – Σειρά XH95

Οι συμβατικές τηλεοράσεις χρησιμοποιούν μία σειρά LED. Το Full Array LED της Sony, με τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας X1™ Ultimate, τοποθετεί τα LED σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, αποκαλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια του αγώνα, στην οθόνη της XH95.

Σειρά XH90: Σπορ με ζωντανά χρώματα και αντίθεση

Χάρη στην τεχνολογία του επεξεργαστή εικόνας X1™, κάθε λεπτομέρεια προβάλλεται σε Full Array LED και εντυπωσιακή ανάλυση 4K Ultra HD. Μπείτε μέσα στο παιχνίδι, με την XH90.

Σειρά A8 – ισχυρή, όμορφη, καθηλωτική

Η A8 είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο ισχυρό επεξεργαστή των τηλεοράσεων 8K της Sony, για να αναμεταδίδει τα αθλητικά γεγονότα σε εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας OLED και με τον απόλυτα συγχρονισμένο ήχο του Acoustic Surface AudioTM.

Νομίζετε ότι ο χώρος σας είναι πολύ μικρός; Ξανασκεφτείτε το.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας εικόνας και στον καινοτόμο σχεδιασμό, η εμπειρία της μεγάλης οθόνης είναι δυνατή ακόμα και για μικρά δωμάτια. Με την οθόνη υψηλής ανάλυσης, είναι σαν να βρίσκεστε κοντά στη δράση, ενώ το λεπτότερο πλαίσιο αυξάνει το μέγεθος της οθόνης, χωρίς όμως να αυξάνεται το συνολικό μέγεθος της τηλεόρασης.

Πλησιάστε τη δράση
Πλησιάστε τη δράση 

Οι τηλεοράσεις ανάλυσης 4K διατηρούν την εικόνα ευκρινή και ομαλή, ακόμα και κατά τη θέαση κοντά στην οθόνη ή σε μεγάλες οθόνες. Ως γενικό κανόνα, συνιστούμε το ύψος της τηλεόρασης να είναι τα δύο τρίτα της απόστασης ανάμεσα στην τηλεόραση και τη θέση θέασης. Απόσταση θέασης: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Περισσότερη οθόνη συγκριτικά με το μέγεθός της
Περισσότερη οθόνη συγκριτικά με το μέγεθός της

Οι νέες τηλεοράσεις Sony έχουν πιο λεπτό πλαίσιο και, έτσι, η επιλογή μεγαλύτερης οθόνης δεν σημαίνει μεγαλύτερη τηλεόραση. Επιπλέον, απολαμβάνετε πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης, γιατί εστιάζετε στη δράση και όχι στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.