Αναγνωριστικό άρθρου : 00169683 / Τελευταία τροποποίηση : 12/07/2019

Μια άσπρη οριζόντια γραμμή εμφανίζεται στην οθόνη LCD του HAP-Z1ES ή HAP-S1 μου

  14 Ιουλίου 2016
  Sony Corporation
   


  Σας ευχαριστούμε για το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

  Γνωρίζουμε ότι ένα μέρος των συστημάτων των συσκευών αναπαραγωγής ήχου HDD "HAP-Z1ES" και "HAP-S1" που κυκλοφόρησαν το 2013, ενδέχεται να αρχίσουν να εμφανίζουν ένα σύμπτωμα, κατά το οποίο εμφανίζεται μια άσπρη οριζόντια γραμμή στην οθόνη LCD μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, λόγω αστοχίας εξαρτήματος.

  Η Sony θα επισκευάσει τα εν λόγω συστήματα αναπαραγωγής ήχου HDD HAP-Z1ES και HAP-S1, τα οποία εμφανίζουν αυτό το σύμπτωμα, δωρεάν. Εάν αυτό ισχύει και στη δική σας περίπτωση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Sony για να κανονίσετε την επισκευή του προϊόντος σας. Αυτή η δωρεάν επισκευή θα παραμείνει διαθέσιμη έως την 31η Ιουλίου 2020.

  Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί.

  Εάν έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό το πρόβλημα και επικοινωνήσετε με τη Sony για να κανονίσετε την επισκευή, θα σας ζητηθεί ο αριθμός μοντέλου και ο σειριακός αριθμός του προϊόντος σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε εάν η μονάδα σας πληροί όντως τις προϋποθέσεις του συγκεκριμένου προγράμματος δωρεάν επισκευών. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για το πού μπορείτε να βρείτε αυτούς τους αριθμούς:

  <ΠΏΣ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΜΟΝΤΈΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΑΚΌ ΑΡΙΘΜΌ>

  Ο αριθμός μοντέλου και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής αναπαραγωγής HDD

  • HAP-Z1ES 

   HAP-Z1ES

   

  • HAP-S1 

   HAP-S1

  <ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΆΝ ΕΠΙΣΚΕΥΉ>

  Από 14 Ιουλίου 2016 έως 31 Ιουλίου 2020