Αναγνωριστικό άρθρου : 00172007 / Τελευταία τροποποίηση : 16/04/2019

Ενημέρωση σχετικά με την διακοπή υποστήριξης για προϊόντα που λειτουργούν με λειτουργικό σύστημα Windows Vista

  Δημοσιεύτηκε: 2/3/2017


  Αγαπητέ πελάτη,

  Η Microsoft® Corporation ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την υποστήριξη για το λειτουργικό σύστημα Windows® Vista στις 11 Απριλίου 2017, και πλέον δεν θα παρέχονται ενημερώσεις ασφαλείας, διορθώσεις και τεχνική υποστήριξη από την Microsoft.


  Αντίστοιχα, η Sony δεν θα έχει πλέον τη δυνατότητα να βοηθήσει με τυχόν τεχνικά θέματα, ζητήματα ασφαλείας ή ποιότητας στα προϊόντα μας, αν αυτά σχετίζονται με τα Windows Vista. Επίσης, δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ενημερώσεις ασφαλείας ή να εφαρμόζουμε τροποποιήσεις και διαδικασίες ελέγχου στα προϊόντα μας που λειτουργούν με Windows Vista.  Ως εκ τούτου, λάβετε υπόψη ότι αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ή με ασφάλεια, αν εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows Vista.


  Ορισμένα προϊόντα είναι συμβατά με νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows.
  Ελέγξτε τη σελίδα υποστήριξης για κάθε προϊόν για να μάθετε πληροφορίες για τη συμβατότητα και τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος Windows


  Σημείωση: Η Sony δεν δύναται να υποστηρίξει νέα τεχνικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας ή ποιότητας στα προϊόντα μας, τα οποία οφείλονται στη χρήση παλιότερων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος Windows, όπως Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP κ.λπ. για τις οποίες η Microsoft έχει ήδη διακόψει την υποστήριξη.