Αναγνωριστικό άρθρου : 00186963 / Τελευταία τροποποίηση : 17/10/2017

Ειδοποίηση για δωρεάν επισκευή: Εναλλάξιμος φακός Planar T* FE 50mm F1.4 ZA - 17 Οκτωβρίου 2017

  Σε μια μικρή παρτίδα των φακών SEL50F14Z Planar T* FE 50mm F1.4 ZA (E-mount), το εσωτερικό του φακού μπορεί να είναι θαμπό ή να εμφανίζει σκιάσεις, επηρεάζοντας έτσι τη συνολική καθαρότητα.

  Αν διαθέτετε ένα ή περισσότερα από σχετικά προϊόντα που εμφανίζονται παρακάτω και τα οποία επηρεάζονται από αυτό το σπάνιο φαινόμενο (περιγράφεται παρακάτω με περισσότερες λεπτομέρειες), δικαιούστε δωρεάν επισκευή. Θα επισκευάσουμε τον φακό που έχει επηρεαστεί, χωρίς χρέωση, έως 31 Οκτωβρίου 2019.

  Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τις ακόλουθες λεπτομέρειες και επικοινωνήστε μαζί μας.

  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκαλούμε και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


  Φαινόμενο

  Σε μια μικρή παρτίδα των φακών SEL50F14Z Planar T* FE 50mm F1.4 ZA (για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό α με E-mount), ο φακός ενδέχεται να είναι θαμπός ή να εμφανίζει σκιάσεις.

  Πώς να συνεχίσετε:

  • Μόνο μια μικρή ποσότητα των παραγόμενων μονάδων έχουν την τάση να επηρεάζονται από αυτό το σπάνιο φαινόμενο. Επιβεβαιώστε ότι η συγκεκριμένη μονάδα που διαθέτετε ενδέχεται να έχει όντως επηρεαστεί, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ελέγχου σειριακού αριθμού.
  • Αν παρουσιαστούν αυτά τα συμπτώματα και ο σειριακός σας αριθμός επαληθευτεί, μεταβείτε στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για να συνεχίσετε με τη δωρεάν επισκευή (αν ο σειριακός σας αριθμός είναι έγκυρος, θα ανακατευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις). Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα λιανικής πώλησης.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την επίσκεψή σας σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις ή στο κατάστημα λιανικής πώλησης, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς (ή την απόδειξη παραλαβής).

   

  Πού μπορώ να βρω το σειριακό αριθμό μου;

  Ο σειριακός αριθμός παραγωγής αναγράφεται στην πλακέτα που βρίσκεται στο πλάι του φακού.

  Αριθμός προϊόντος SEL50F14Z

  Περίοδος υποβολής αιτημάτων για το πρόγραμμα δωρεάν επισκευής

  • Ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2019