Αναγνωριστικό άρθρου : 00206135 / Τελευταία τροποποίηση : 27/06/2019

Συμπεριφορά των ακουστικών WH-1000XM3 σε κρύα περιβάλλοντα – 27 Δεκεμβρίου 2018

  Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι τα ακουστικά WH-1000XM3 μπορεί, ανά διαστήματα, να έχουν απρόβλεπτη συμπεριφορά όταν υπόκεινται σε ξαφνικές και σημαντικές αλλαγές θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου, ίσως να έχετε παρατηρήσει κάποιες από αυτές τις ενδείξεις, όπως ξαφνικές αλλαγές στην ένταση ή παράβλεψη κομματιών.

  Αν και τα ακουστικά WH-1000XM3 πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα ποιότητας, κατανοούμε την πιθανή ανησυχία που μπορεί να προκληθεί από τέτοιους είδους συμπεριφορά. Συνεχίζουμε να διεξάγουμε ενδελεχή έρευνα, αλλά εντωμεταξύ θέλουμε να εξασφαλίσουμε για εσάς, τους αξιότιμους πελάτες μας, μια λύση ώστε να περιοριστούν οι εν λόγω ενδείξεις. Επίσης, θέλουμε να επισημάνουμε τις προδιαγραφές αυτού του προϊόντος.
   

  Σχέδιο και προδιαγραφές

  Το μοντέλο WH-1000XM3 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί βέλτιστα μεταξύ των θερμοκρασιών 0°C-40°C. Αν και μπορούν να λειτουργήσουν και λειτουργούν και πέραν αυτού του εύρους θερμοκρασιών, η απόδοσή τους ενδέχεται να επηρεαστεί. Μια ένδειξη αυτού είναι η ασυνεπής απόκριση σε ξαφνικές και σημαντικές αλλαγές της θερμοκρασίας, από ζέστη (π.χ. θερμαινόμενο δωμάτιο) σε πολύ κρύο (π.χ. εξωτερικοί χώροι το χειμώνα με θερμοκρασία κάτω από 0°C). 
   

  Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά WH-1000XM3 όταν έξω έχει παγωνιά; 

  Αν έχετε παρατηρήσει τη συμπεριφορά που περιγράφεται παραπάνω, όταν αλλάζετε περιβάλλοντα με σημαντικές διαφορές θερμοκρασίας σε ευρωπαϊκό χειμώνα, λάβετε υπόψη αυτήν την απλή λύση: Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τα ακουστικά — αυτή η απλή ενέργεια επανεκκίνησης επαναφέρει συγκεκριμένες παραμέτρους της συσκευής και επιλύει τυχόν απρόβλεπτη συμπεριφορά του προϊόντος.

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόησή σας. Θα προτείναμε να βάλετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα ή να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Support by Sony για κινητά για τυχόν ενημερώσεις σε αυτό το άρθρο.