Αναγνωριστικό άρθρου : 00206886 / Τελευταία τροποποίηση : 20/02/2019

Η αυτόματη ενημέρωση Android™ 8.0 Oreo™ αναστάλθηκε προσωρινά – 14 Φεβρουαρίου 2019

Σχετικά προϊόντα και κατηγορίες για αυτό το άρθρο

Κατά την κυκλοφορία ενημερώσεων υλικολογισμικού, η Sony παρακολουθεί πάντα στενά την εξέλιξη, ώστε να διασφαλίζει ότι οι πελάτες απολαμβάνουν μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία. 

Εντοπίσαμε ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση Android 8.0 Oreo μπορεί περιστασιακά να προκαλεί την απουσία ήχου σε συγκεκριμένες μπάρες ηχείων, δέκτες A/V ή συστήματα home cinema, αν η τηλεόραση παραμείνει σε αναμονή για πολύ μεγάλο διάστημα. Δυστυχώς, λόγω αυτού του ενδεχόμενου προβλήματος συνδεσιμότητας, το οποίο αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να προκαλεί αναστάτωση σε ορισμένους από τους πελάτες μας, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την αυτόματη ενημέρωση υλικολογισμικού Android 8.0 Oreo (v6.5830). 

Για τους πελάτες που έχουν κατεβάσει την ενημέρωση και, αυτήν τη στιγμή, δεν μπορούν να ακούσουν ήχο, μέσω της οικιακής συσκευής ήχου τους, θα πρέπει να ανατρέξουν στο παρακάτω άρθρο για τις συνιστώμενες λύσεις μας.

Ωστόσο, για τους πελάτες που δεν έχουν μπάρα ηχείων, δέκτη A/V ή σύστημα home cinema και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητες που προσφέρονται, η ενημέρωση παραμένει διαθέσιμη για μη αυτόματη λήψη στην τοποθεσία υποστήριξης. 

Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε μία από τις οικιακές συσκευές ήχου που αναφέρονται παραπάνω, συνιστούμε ιδιαίτερα να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση, η οποία θα διορθώσει αυτό το ενδεχόμενο πρόβλημα.

Οι μηχανικοί μας διερευνούν εντατικά την κύρια αιτία αυτήν τη στιγμή και ένα νέο υλικολογισμικό θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Για να παραμείνετε ενήμεροι, συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά ή να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε.

 


Ενημέρωση του Android™ 8.0 Oreo™ για τηλεοράσεις Android της Sony των ετών 2016–2018 (Σειρές XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 και AF8) – Έναρξη από στις 30 Ιανουαρίου 2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού (v6.5830), το Android™ 8.0 Oreo™, θα κυκλοφορήσει απευθείας στην τηλεόρασή σας από τις 30 Ιανουαρίου 2019 και σχεδιάζουμε να διαθέσουμε σταδιακά αυτή την ενημέρωση.

Αυτό το υλικολογισμικό περιλαμβάνει νέες λειτουργίες που αναβαθμίζουν περαιτέρω την απόδοση της τηλεόρασης και παράλληλα βελτιώνουν τις υπάρχουσες λειτουργικότητες:

 • Ένα νέο μενού αρχικής οθόνης
 • Google Tours (εκπαιδευτικό υλικό)
 • Οι ειδοποιήσεις ενημέρωσης λογισμικού στο μενού αρχικής οθόνης
 • Νέα διάταξη πληκτρολογίου και λειτουργικότητα
 • Ανασχεδιασμένη Γραμμή περιεχομένου ή Μπάρα μενού τηλεόρασης
 • Συντόμευση προσβασιμότητας (διακόπτης On/Off)
 • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη για τις εφαρμογές Βίντεο, Μουσική και Φωτογραφία
 • Επέκταση στις υποστηριζόμενες μορφές για USB ή οικιακά δίκτυα*

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την πλήρη λίστα των λειτουργιών και των πλεονεκτημάτων ή για να κατεβάσετε αυτό το υλικολογισμικό, μεταβείτε στη σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος τηλεόρασης.

Ο συνιστώμενος τρόπος για να λάβετε αυτήν την ενημέρωση είναι να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Αυτόματη λήψη λογισμικού είναι ενεργοποιημένη στην τηλεόρασή σας. Έπειτα, η τηλεόρασή σας θα πρέπει να λάβει την ενημέρωση αυτόματα τις επόμενες εβδομάδες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το υλικολογισμικό από τον ευρωπαϊκό ιστότοπο υποστήριξης και να ενημερώσετε την τηλεόρασή σας μέσω συσκευής μνήμης flash USB.
Η Sony πάντα λαμβάνει υπόψη τα σχόλια των πελατών, επιδιώκοντας την καινοτομία και τη συνολική άριστη ποιότητα προϊόντων.


[Ισχύει για τις σειρές μοντέλων τηλεόρασης]


Δεν είστε σίγουροι σε ποια σειρά τηλεοράσεων ανήκει το μοντέλο σας; Δείτε εδώ μερικά παραδείγματα:

 • KD-65ZD9
 • KD-75XE9405
 • KD-43XF8096


*Η δυνατότητα αναπαραγωγής εξαρτάται από τις προδιαγραφές του διακομιστή του οικιακού δικτύου.