Αναγνωριστικό άρθρου : 00227024 / Τελευταία τροποποίηση : 27/06/2019

Για πελάτες που κάνουν ενημέρωση του ILCE-9 από υλικολογισμικό έκδοσης 4.10 ή προγενέστερης

  Αυτή η ενημέρωση λογισμικού μεγάλης κλίμακας επεκτείνει την ήδη φημισμένη απόδοση της αυτόματης εστίασης του μοντέλου και προσθέτει μια σειρά από νέες λειτουργίες που υποστηρίζουν περαιτέρω τη λήψη, την προβολή και την εξατομίκευση της μηχανής.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εξετάστε τα παρακάτω πλεονεκτήματα και λειτουργίες προτού κάνετε την ενημέρωση.


   Σημαντικές σημειώσεις

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λάβετε υπόψη ότι από τη στιγμή που εγκατασταθεί η ενημέρωση, δεν μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση.

  • Αρχικοποίηση των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής

   Όλες οι τιμές ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής αρχικοποιούνται λόγω μιας ενημέρωσης που προσθέτει λειτουργίες και πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στις προδιαγραφές. Ακόμα και αν οι ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για το λογισμικό συστήματος της φωτογραφικής μηχανής (υλικολογισμικό) έκδ. 4.10 ή προγενέστερη έχουν εγγραφεί στην κάρτα μνήμης με χρήση της επιλογής Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2), [Μνήμη (Ρυθμίσεις κάμερας 1/Ρυθμίσεις κάμερας 2)]δεν είναι δυνατή η επαναφορά αυτών των ρυθμίσεων σε μια φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιεί το λογισμικό συστήματος (υλικολογισμικό) έκδ. 5.00 ή μεταγενέστερη. Συνιστάται να καταγράψετε τις ρυθμίσεις φωτογραφικής μηχανής που χρησιμοποιείτε συχνά καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες προτού εκτελέσετε την ενημέρωση.
  • Αλλαγές στη διαμόρφωση MENU

   Έχουν προστεθεί και διαγραφεί λειτουργίες φωτογραφικής μηχανής και ως εκ τούτου η διαμόρφωση των στοιχείων ρυθμίσεων που εμφανίζονται με το πάτημα του κουμπιού MENU έχει αλλάξει αντίστοιχα. Συνιστάται να ελέγξετε τη διαμόρφωση του κουμπιού MENU πριν από τη λήψη.
   Για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία ρυθμίσεων, κάντε κλικ εδώ.
  • Λειτουργίες που προστέθηκαν και αλλαγές στις προδιαγραφές

   Προστέθηκαν λειτουργίες βελτιστοποιημένες για το περιβάλλον λήψης. Αντίστοιχα, έχουν αλλάξει τα ονόματα των λειτουργιών και οι μέθοδοι λειτουργίας. Επιπλέον, ορισμένες λειτουργίες έχουν διαγραφεί. Φροντίστε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες για τις αλλαγές στο περιεχόμενο προτού εγκαταστήσετε την ενημέρωση.
   Για να δείτε τις αλλαγές στις λειτουργίες που πραγματοποιήθηκαν με αυτή την ενημέρωση, κάντε κλικ εδώ.